Hatta o kadar gülünç duruma düşürürler ki allah korusun kursu bile bırakmak istersin..Evet kan deli divane akıyo tabi damarlarda.. eğer sana karşı bir şey hissetmiyorsa arkadaş, öyle bir şey yaparsan seni çok pis rezil eder söyliyim ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta o kadar gülünç duruma düşürürler ki allah korusun kursu bile bırakmak istersin..Evet kan deli divane akıyo tabi damarlarda.. eğer sana karşı bir şey hissetmiyorsa arkadaş, öyle bir şey yaparsan seni çok pis rezil eder söyliyim ...
Hiç konuşmadigin, diyaloğa görmediğin birinin cebine mektup atmak pek mantıklı görünmüyorNeden sizce
Sizin buna benzer bir hikayeniz mi var yoksaHatta o kadar gülünç duruma düşürürler ki allah korusun kursu bile bırakmak istersin..
Mesaj atsam?Ablacım küçükmüşsün daha bu çocuk için olmasa bile yavaş yavaş da olsa kır o duvarlarını. O sessizliğinden hoşlanır bilmemne inan öyle bi şey yok hiçkimse ağzını bıçak açmayan biriyle bişeyler yaşamak istemez. 19 yaşta neyden çekiniyorsun ayrıca günaydın diyerek gir bi gün sınıfa birilerine bişeyler sor zorla kendini.Hatta bu değişiklik ilgisini çeker belki ordan yürü derim. Mektup falan yazma 1970lerde yaşamıyoruz.
Senin sessiz olman bu ilişki için sorun değil ki. Yani benimle aynı kursta ve hiç benle konuşmayan biri bana böyle mesaj atsa ne saçmalıyor bu derim, çocuk seni hiç tanımıyor çünkü farkındaysan. Yani o yaştaki bir erkek bak ben sessizim ama iç dünyam öyle değil senden hoşlanıyorumla tavlanmaz sanmıyorum. Ayrıca iç dünyanda farklıysan bunu yansıt dışarı işte çocuk seni tanısın doğal bi ilişki gelişsin aranızda. Damdan düşer gibi pat diye ne hoşlanıyorum demesiMesaj atsam?
Mesela şu tarz :
" Gürkan merhaba. Bu zamana kadar hep sessiz durdum, bunun farkındayım. Ama aslında bu sessizliği ben tercih ettim. Ben aslında iç dünyamda çok farklı bir insanım. Artık bu sessizliği yırtmaya karar verdim. Senden hoşlanmaya başladım. Bunu da sana açıkça söylemek istedim."
Gibi?
Çok şükür yokSizin buna benzer bir hikayeniz mi var yoksa
Mektup filan yazma çok kötü bir fikir. Senin hakkında pek bir fikri olmayan çocuğun gözünde kendini ezik olarak damgalatırsın gerçekten.
Öncelikle şunu kabul et. Sen kendini önplana çıkarmadığında, silik kaldığında insanlar seni düşünmezler. Yani bu çocuk ve kurstaki diğer insanlar sandroman ne sessiz ne ezik bir kız diye düşünmüyorlar durup durup. Basitçe hiç düşünmüyorlar hakkında. Yani şuan bu çocuğun senin hakkındaki görüşleri temiz boş bir tuval. Bunları şekillendirmek senin elinde.
Bence topluluk içinde rahatça önplana çıkabilen biri değilsen çocukla sıradan birşekilde başbaşa kalmaya çalış. Mesela kursa ilk gelenlerden biriyse sende bir yarım saat erken git. Geldiğinde selam verip laf at. Ya da kurs çıkışında onun gideceği tarafta işin varmış gibi yap. Dönüş yolunda muhabbet edin. Az biraz boş otururken gördüğünde bir konuyla ilgili yardım iste şunu nasıl yapıyorduk, ya da şu notlar sende var mı vs. Diye. Muhtemelen wp grubunuz vardır kursta. Sonrasında wpden numarasını alıp özelden teşekkür et yardımı için. Sonra da wpden arkadaşça sohbet aç böyle bol emojili. Arada biryerde sevgilisi olup olmadığını sorarsın çaktırmadan. Eğer arkadaşça sohbet olayını kıvırırsan sonrasında sohbetinizin içine ufak ufak iltifatlar, belli belirsiz flörtöz hareketler sokarsın.
Dan diye ilan-ı aşk mektubu ya da mesajı yazılmaz canım tanımadığın etmediğin insana komik duruma düşersin. Flört dönemini, karşındakini tavlamayı bir oyun olarak kabul edip tadını çıkarmaya bak. Hadi gazan mübarek olsun
[/QUOTE
Vallahi tam bi komutansın şekerimmmtaktikler iyi
Yapma hayır nooooooMesaj atsam?
Mesela şu tarz :
"Sarper merhaba. Bu zamana kadar hep sessiz durdum, bunun farkındayım. Ama aslında bu sessizliği ben tercih ettim. Ben aslında iç dünyamda çok farklı bir insanım. Artık bu sessizliği yırtmaya karar verdim. Senden hoşlanmaya başladım. Bunu da sana açıkça söylemek istedim."
Gibi?
Bu tam mesajı ilk okuduğumda içimden geçenler olmuşYapma hayır noooooo![]()
Biliyor musunuz birkaç kere yalnız kaldik. Ama hiç laf atamadım, çekindim. Bu kız bana bu zamana kadar laf atmadı da simdi niye atıyor diye duşünür mü diye endişelendim.Mektup filan yazma çok kötü bir fikir. Senin hakkında pek bir fikri olmayan çocuğun gözünde kendini ezik olarak damgalatırsın gerçekten.
Öncelikle şunu kabul et. Sen kendini önplana çıkarmadığında, silik kaldığında insanlar seni düşünmezler. Yani bu çocuk ve kurstaki diğer insanlar sandroman ne sessiz ne ezik bir kız diye düşünmüyorlar durup durup. Basitçe hiç düşünmüyorlar hakkında. Yani şuan bu çocuğun senin hakkındaki görüşleri temiz boş bir tuval. Bunları şekillendirmek senin elinde.
Bence topluluk içinde rahatça önplana çıkabilen biri değilsen çocukla sıradan birşekilde başbaşa kalmaya çalış. Mesela kursa ilk gelenlerden biriyse sende bir yarım saat erken git. Geldiğinde selam verip laf at. Ya da kurs çıkışında onun gideceği tarafta işin varmış gibi yap. Dönüş yolunda muhabbet edin. Az biraz boş otururken gördüğünde bir konuyla ilgili yardım iste şunu nasıl yapıyorduk, ya da şu notlar sende var mı vs. Diye. Muhtemelen wp grubunuz vardır kursta. Sonrasında wpden numarasını alıp özelden teşekkür et yardımı için. Sonra da wpden arkadaşça sohbet aç böyle bol emojili. Arada biryerde sevgilisi olup olmadığını sorarsın çaktırmadan. Eğer arkadaşça sohbet olayını kıvırırsan sonrasında sohbetinizin içine ufak ufak iltifatlar, belli belirsiz flörtöz hareketler sokarsın.
Dan diye ilan-ı aşk mektubu ya da mesajı yazılmaz canım tanımadığın etmediğin insana komik duruma düşersin. Flört dönemini, karşındakini tavlamayı bir oyun olarak kabul edip tadını çıkarmaya bak. Hadi gazan mübarek olsun![]()
Faceden kabul etmeyip bekletiyorsa bu iş olmaz senin hoşlandığını bakışlarından bile anlamıştır ve umut vermemek için kabul etmiyordur bunlar işaret aslında bence hiç kendini rezil etmeBiliyor musunuz birkaç kere yalnız kaldik. Ama hiç laf atamadım, çekindim. Bu kız bana bu zamana kadar laf atmadı da simdi niye atıyor diye duşünür mü diye endişelendim.
Hayır hoşlandığımı anlaması imkansız çünkü bu zamana kadar hiç göz göze gelmedik. Anlaşılmasın diye özellikle bakmıyorum ona. Zaten utangacım.Faceden kabul etmeyip bekletiyorsa bu iş olmaz senin hoşlandığını bakışlarından bile anlamıştır ve umut vermemek için kabul etmiyordur bunlar işaret aslında bence hiç kendini rezil etme
Eğer anlamasa senin teklifini kabul ederdi emin ol diğer kurstakileri kabul edip seni etmemesi düşündürücü ben o konuya çok takılırdım mesela ve vazgeçerdim sosyal medyadan bile kabul görmüyorsam hoşlanmanın bi anlamı yok diye düşünür önüme bakarımHayır hoşlandığımı anlaması imkansız çünkü bu zamana kadar hiç göz göze gelmedik. Anlaşılmasın diye özellikle bakmıyorum ona. Zaten utangacım.
Mektup fikrinde herkes hemfikir sanırım.Biraz bekle. Madem çekingensin. Ben senin kadar çekingen olmadığım halde, gençken senin kadar girişimci olamamştım. Belki sandığın kadar ezik değilsin. Mektup fikri felaket.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim aklıma şöyle bir fikir geldi ama bilmiyorum çok mu saçma olur. Bir gün ona bir mektup yazsam. Duygularımı anlatan. Ceketinin cebine atsam. Sizce nasıl bir dönüt alırım?
19 yaşındayım.Hiç konuşmadığınız bir insanı haliyle hiç tanımıyorsunuz. Hiç tanımadan, sadece tipini beğendiniz diye böyle bir girişimde bulunmak epey değişik olmaz mı?
Yaşı çok küçük insanlara yakışır bir tutum olur belki. Kaç yaşındasınız ki?