- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal medyadan kabul etmemesi beni çok üzdü. Sonuçta kurstaki diğer herkesi kabul etmiş beni niye etmedi ki.Aynı ortamda olmamıza rağmen benimle hiç muhattap olmayan biri bana mektup yazarak duygularını belli etse hem garipserim hem de hafiften ürkerim. Takıntılı mıdır, İçten içe kin mi besler bana diye... 90ların sonunda kalmadı mı mektup olayı... Hele genç yaşlarda Sosyalleşmeden maalesef ilişki kurmak zor oluyor. Sosyal medyadan sizi kabul etmeyen birine açılmayı düşünmeyin. Önce herkese karşı daha güleryüzlü olmayı deneyin. Sonra derste soru sorun ya da tenefüste ona değil ama onun arkadaşlarından birine ilgili olduğu bir soru sorun. Kendiniz açılın yani birine açılmayın.
Dediğinizden hiçbir şey anlamadım ama kibledim sizi. Diğer üyelerin konularına da polemik çıkartmaya çalışan alakasız yorumlar yazmışsınız.Bu konuyu neden kapatmadın?
Kedili konunda beklenmedik cevap aldın,
Burda ne tavsiye bekliyorsun?
Ciddiyim, soruyorum
Neyi anlamadın?Dediğinizden hiçbir şey anlamadım ama kibledim sizi. Diğer üyelerin konularına da polemik çıkartmaya çalışan alakasız yorumlar yazmışsınız.
Alımlı ol, sinyalleri çak, daha konuşkan ol, konuşurken saçmalama amaHaklısınız onun icin çabalıyorum zaten ama... Bu kişiden o kadar hoşlanıyorum ki...
Sakın sakın sakın. Mektup mu kaldı canım ya aman diyeyim. Filiz Akın ediz Hun zamanındaydı artık twitter var İnstagram var instagramda dm den yürümek var, ayy bir de karakterini bilmiyorsun alay eder arkadaşlarına okur iyice kötü olur.Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim aklıma şöyle bir fikir geldi ama bilmiyorum çok mu saçma olur. Bir gün ona bir mektup yazsam. Duygularımı anlatan. Ceketinin cebine atsam. Sizce nasıl bir dönüt alırım?
oy gerçekten küçükmüşsün canım ya. Açılırsın zamanla bence. Üniversiteye mı hazırlanıyorsun? Bence boşver sevgili olaylarını şimdi, derslerine odaklan, severek okuyacağın güzel bir bölüm kazan. Zaten çevren de büyür ve sosyalleşirsin sonrasında.19 yaşındayım.
Kusura bakmayın bu mesajı yeni gördüm. Şimdi şöyle bir durum var. Onun grubundan olan birkaç kişiyle yakınım zaten. Özellikle de Figen diye biri var, onunla. Acaba Figen'e söylesem mi hoşlandığımı diye düşünüyorum bazen. Siz ne dersinizFace den bile eklemediyse bu iş olmaz gibi ablacım. Mektubu boşver ve onun grubuna takıl muhabbete gir baktin o da olmadı o zaman bu iş hepten yatar
ayyy bu daha bi eziklik yani yanlis anlama ama alay konusu bile olursun cesaretini topla bi bag kurmaya calis erkekler zeki kizlardan esprili kizlardan hoslanir biraz espiriler yapin ortama uygun sakalar falan giyiminize biraz tarz falan yapin yani görünün ona ki farkina varsinYorumunuz için teşekkür ederim. Benim aklıma şöyle bir fikir geldi ama bilmiyorum çok mu saçma olur. Bir gün ona bir mektup yazsam. Duygularımı anlatan. Ceketinin cebine atsam. Sizce nasıl bir dönüt alırım?
Figene güveniyorsan onun hakkinda bilgi alabilirsin simdi onu tam tanımadan da guvenmek olmaz. Hayatinda biri var mi ister mi gibisinden ama cok da belli etmeden. Yasiniz kucuk buyuklerin bile sacma davrandığı durumlar varken onlarin sana yanlis yapacağından korkarim.Kusura bakmayın bu mesajı yeni gördüm. Şimdi şöyle bir durum var. Onun grubundan olan birkaç kişiyle yakınım zaten. Özellikle de Figen diye biri var, onunla. Acaba Figen'e söylesem mi hoşlandığımı diye düşünüyorum bazen. Siz ne dersiniz
Hiç jahve molası falan olmuyor mu yada bira erken git..Merhaba arkadaşlar. Konuya nasıl girsem bilemiyorum. Ben uzun zamandır bir kursa gidiyorum. Haliyle orada bir sürü insan tanıdım. Şöyle söyleyeyim ben çok çekingen bir insanım genelde. Bu kursa ilk başladığımda çok sessizdim ve bu böyle sürüp gitti. Hani lafın gelişi bir sessizlik değil bu. Gerçekten çok sessizim. Beni artık böyle tanıdılar ve bu böylece sürüp gidiyor. Kursta birinden çok hoşlanmaya başladım. Sorun şurada. Hani dedim ya, hiç konuşmuyorum diye. Gerçekten hiç konuşmuyorum.
( Birkaç kişi dışında). Hoşlandığım kişiyle de kursa başladığım günden beri aramızda hiç konuşma geçmedi. Belki bir ya da iki kelime geçmiştir, tam hatırlamıyorum. Onu gördüğüm zaman, sesini duyduğum zaman içim kıpır kıpır oluyor ve ne yazık ki sanırım hiç şansım yok. Çünkü bu kişi beni dışarıdan, sessiz, dünyadan habersiz, hatta biraz daha kaba tabircesiyle söylemek gerekirse ezik biri olarak tanıyor. Konu ilerledikçe aklıma gelen başka detayları da yazarım. Şimdilik bu kadar yazabildim. Desteklerinizi bekliyorum iyi kalpli kadınlar.
O kadar sessizsen belki tanımamıştır seniBen en çok beni sosyal medyadan kabul etmemesine takıldım. (Bu arada istek yollayalı ve kabul etmemesi bayağı oldu. İstek yolladığım zamanlar daha hoşlanmıyordum yani düşünün öylesine kurstan arkadaş diye hesabıma eklemek istemiştim.) Aramızda hiç sohbet geçmedi evet ama, hiç tatsızlık vs. de geçmedi ki. Yani beni kabul etmemesinin nedeni ne olabilir, kafamı bu kurcalıyor. Benim sosyal medya hesabımda kurstaki, sohbetimin olduğu olmadığı, tüm kişiler ekli neredeyse ve kime istek yolladıysam kabul etti bir tek o etmedi. Ayrıca dikkatimi çeken şu durum da var, bir sürü ortak arkadaşımız var. Kurstaki diğer insanların hepsini kabul etmiş neredeyse ve aralarında onun hiç sohbetinin olmadığı ama onda ekli bir sürü insan var.
Senden hoşlanmamış ama kırıcı olmasın diye de reddetmemiş.Haklisınız. Şöyle de bir durum var. Kursta konustuğum konuşmadigim tüm kisiler sosyal medya hesabımda ekli. Bu kişiye de göndermiştim. Reddetmedi ama kabul de etmedi isteğimi. Bekletti. Sizce niye böyle yaptı? Oysa kurstaki diğer tum arkadaşlar ekli onda. Bilemiyorum ya![]()
19 yaşındasınYorumunuz için teşekkür ederim. Benim aklıma şöyle bir fikir geldi ama bilmiyorum çok mu saçma olur. Bir gün ona bir mektup yazsam. Duygularımı anlatan. Ceketinin cebine atsam. Sizce nasıl bir dönüt alırım?