• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bile bulamadım

Ben en çok beni sosyal medyadan kabul etmemesine takıldım. (Bu arada istek yollayalı ve kabul etmemesi bayağı oldu. İstek yolladığım zamanlar daha hoşlanmıyordum yani düşünün öylesine kurstan arkadaş diye hesabıma eklemek istemiştim.) Aramızda hiç sohbet geçmedi evet ama, hiç tatsızlık vs. de geçmedi ki. Yani beni kabul etmemesinin nedeni ne olabilir, kafamı bu kurcalıyor. Benim sosyal medya hesabımda kurstaki, sohbetimin olduğu olmadığı, tüm kişiler ekli neredeyse ve kime istek yolladıysam kabul etti bir tek o etmedi. Ayrıca dikkatimi çeken şu durum da var, bir sürü ortak arkadaşımız var. Kurstaki diğer insanların hepsini kabul etmiş neredeyse ve aralarında onun hiç sohbetinin olmadığı ama onda ekli bir sürü insan var.
Hanımlar hadi bir şey yazın herkesi kurstaki herkesi kabul etmiş bir tek seni kabul etmemiş demek ki senden haz etmiyor deyin. Beni kendime getirin vazgeçeyim ben de :(

Back
X