- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi elifff_____
-
aa o da elif miydi yani.
bu kadının kaç tane daha nicki var ya.
kimin kimle eğlendiği ortada.
sahte hesaplar açan milleti kandıran kendisi
hayret bişey.
tedavi olması şart.
ailesi görmüyormu ki durumunu gel kızım seni bir dr. a götürelim fialn demiyo
Sordun mu neymiş?
Nasıl ulaşılmaz ve gizemli olacam kiElif robotla mı evlendin karşındaki de insan. Yaptıklarından ve baskından sıkılabilir. Yalnız kalmak isteyebilir ya da kaçış olarak kendini işine verebilir. Onunla konuşma, bunu yapma, vırt zırt. Adamın yerine koyuyorum kendimi yeminle ruhum daralıyor.
Eşine karşı kendini biraz ulaşılmaz ve gizemli göster, onun ilgisini çekecek şeyler yap sürkli didikleme adamı. Bak sonun kötü olur bu kafayla gidersen. Hastalıklı bi ruh halin var. Gerçi sana karşı eleştiri yapanları dinlemiyorsun ama bu hastalıklı ruh hali seni yer bitirir.
Adam ne yapsın nefes alırken sana mı danışsın, tuvalete giderken haber mi versin, seninle evlendi diye kimseyle konuşmasın mı? Robot mu adam ya. Çocuk gibi otur, kalk, tüü kaka yapıp durma adama. Ben böyle yönetip didiklediğim adamı koca diye tutmam başımda.
Senin hiç arkadaşın, akraban, çevren yok mu git kafanı dağıt, gez toz, gır gır yap, alışverişe çık. sürekli kocanı mı gözlüyorsun ne yaptı ne etti diye. Ya da gün içinde hiç mi dersin olmuyor, okuduğun bi makale, gazete yok mu. Hep mi kocam ne yaptı diye düşünüyorsun.
Haa şunu da söyleyeyim arada bi bakarım sosyal medya hesaplarına telefonuna miline felan ama toplasan yılda iki defa Ben işten güçten kafayı zor kaldırıyorum her gün onunla mı uğraşıcam derim. Adam aldatırsa aldatsın basarım tekmeyi derim. Bu kadar kendimi hırpalamam.
Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazımSordun mu neymiş?
Mor çilek değil di ya.
O yine en azından evet hatalıyım nasıl düzelebilirim falan dedi :))
Ki kızın tek isteği masumane bir foto at meselesi.
Atınca fotoyu huzura erenlerden, zararsız
@MasLova ydı ama hesap kapatılmış.
Elif daha birkac saat once revizyona gelen bir makalemizin tekrar teslim tarihi yaklastigi icin tutustugumdan; 'Alper son halini gonderiyorum cok acele kontrol eder misin? Eksik yerleri isaretlersen duzenlerim. Senin gorusunu almadan gondermek istemiyorum. Paniklerdeyim :) ' diye mail attim baska bir universiteden meslektasima. Maili aynen yazdim ; simdi benim hakkimda istedigini dusunebilirsin :)))
Merak ediyorsan bu kisi projemizde degil, makalede ismi gecmeyecek. Sadece alaninda cok iyi bir meslektasim oldugu icin gorusunu almak istedim. Sagolsun hep yardimci olur. Ve hayir esini tanimiyorum.
Haa bu arada her gun bu tarz mailler alip, atiyorum. Yardimlasiyorum, is paslasiyorum. Dunyanin her yerinden insanlarla calisiyorum. Asil sen ne tur bir akademisyen olmayi dusunuyorsun? Ben hala sadece esine yakin olmak icin akademik kariyer gibi mesaketli bir yol sectigini, sana uymayan bir meslek oldugunu dusunuyorum.
Nasıl ulaşılmaz ve gizemli olacam ki
Arkadaşının eşiymiş dedimki resmi cevap ver ama yanımda konuş demeyi unuttum duymam lazım
Evet demedi çünkü biliyo baktığımıelif birşey sorucam gerçekten merak ettim..
sen şimdi tuttun sordun da bu adam sana demedi mi neden mailleri mi karıştırıyorsun ?
sakin sakin arkadaşımın eşi diye mi açıklama yaptı ?
aynen öyle.Evet o da elif çıktı.
Hoşuna gitmeyen yorum gördüğünde o zaman yazmayın
zorla yazdıran yok demesini biliyor.
E peki ben zaten senin konularını ciddiye almıyordum
yazmıyordum.
Sen neden farklı nick lerle benzer konular açıp fikir
soruyosun.
Sen olduğunu bilseydim hiç yorum yapmazdım mesela.
Benim yazmak istememe hakkım ne olacak o zaman
Hep kendi mağdur mübarek.
Yok yok mor çilek başkası. Kendisi konusunda demişti forumda aktif üye ama konu açmak için mor çilek üyeliğini kullanıyordu. Kim olduğunu bulmak istiyorum.
Ciddi ciddi kendisiyle alay edilmesi hoşuna gidiyoraynen öyle.
gerçek kimliğini gizleyecek kadar aciz.
dediğin gibi ne hakla yapar bunu.
suç bu ayrıca kk da.
bu kadın böyle hezeyan anlarında kitleniyo trans gibi bir duruma geçiyor.
dikkat edin saplantılı bi şekilde çoğunlukla kendi kendine konuşurmuşcasına yazıyo.
o anda zihninden geçenleri filan.
arada bi gerçek dünyaya dönüyo pohpohlayanları görünce.
onun dışında elif iptal:))
bak dikkat edin dediğime:))
Evet demedi çünkü biliyo baktığımı
mor çilek banladı..2.üyelikmiş.. ama aslı kim meçhul :)
Ah çok iyi yaElifin kocası alper mi acaba. O maili atan kişi siz çıkarmışsınız
Yok yok banlı değil beni onu takipteyim.
mor çilek banladı..2.üyelikmiş.. ama aslı kim meçhul :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?