Başlık bulamadım artık

Görmemişin oğlu olmuş modundan çık artık noooluuurrrr

persephone__ kimsenin özel bir öfke duyduğunu sanmıyorum.

Sadece insanlar kaale alınmadığını düşünüyor. Aynı temalı onlarca başlığı var, herkes her zaman aynı şeyi yazıyor, elif sağolsun hiçbirini kaale almıyor, umursamıyor hatta haksız buluyor. Sonra başka başlık, yine aynı şey. Madem forumda ona sayfalarca cevap yazan onlarca kişiyi umursamıyor, niye ısrarla hala insanlardan yardım istiyor ben de bunu anlamıyorum.

Biz elif'in nişanlılık döneminden beri konuların içindeyiz.

Bir Batum olayı var ki herkes desteklemenin yanısıra yardımcı olmaya çalıştı, Elif'in haklı olduğu belki de tek olaydı. Kendisi konunun üstünü kapamayı tercih etti.
Şu anda da kimse ciddiye almıyor artık haliyle.

Bence her insan bariz problemleri olmasa da yardim almali cunku buna hepimizin ihtiyaci var hayat gercekten kolay değil herkesin de sorunlari var bu ayri. bence bu adam elifin guvenini zaman icinde cok kirmiş ve elif takintili bir insan haline gelmiş buna sebep olan kocasi. gun gectikce kadinin ozguveni zedelenmis ve kocasi ona tam bir guven sağlayamadiği elifin kendisini rahat hissetmesi icin hicbir caba sarfetmedigi icin de surekli ayni problemleri yasiyorlar. be adam şikayet edeceğine yardimci ol bu paranoyak haller en cok elifi yipratiyordur. her insanin yapisi farklidir kiskanç olduğu icin de kimseyi suçlayamayiz. dozunun artmasina sebep olan zaten kocasi. elif icin hayat daha yorucudur eminim ki. ve benim nacizane verebileceğim tavsiye elif kendini yenile dış gorunusunde ufak degisiklikler yapabilirsin belki spor yapabilirsin yani bir insana bağimli olma o da senin benim gibi bir insan odak noktani bu adamin uzerinden cek kendi değerinin farkina var bu hayatin tadini çikarmamiz lazim olabildiğince çunku ölüm diye bir gerçek var her gun bu dusunceye uygun yaşanmiyor biliyorum sorunlarin arasinda boğuluyoruz ama hepimizin biraz kendine gelmesi lazim hayati kendi kendimize zindan ediyoruz. elif kendin için birşeyler yap. dişarda o kocandan milyonlarca var senin psikolojini bu denli bozacak belli ki boşan gitsin. bu adam seni önemsemiyorsa senin duygularini kiskançliklarini onemsemiyorsa hic bunun olmamasi icin birşey yapmiyorsa ne diye yaninda tutuyorsun hala

Bana vaktim yok diye yakınıyo bide şimdi kaç saat uğraşcak o tezle anca kullandırsın kendini başkalarına
Sana ne elif?
Adamın zamanını nasıl planlayacağına da mı sen karar vereceksin?
Sen birey gibi davranmayı reddediyorsun diye adam da mı reddetsin?
O maili yollayan erkek olsaydı kocam kendini kullandırıyor diye mi düşünecektin?
Ve tekrar soruyorum.
Sana ne elif?

Eline sağlık çok doğru

Buraya sormaktansa Esine sorman daha mantikli degil'mi ? Gerekli aciklamayi o yapabilir sana

Elif daha birkac saat once revizyona gelen bir makalemizin tekrar teslim tarihi yaklastigi icin tutustugumdan; 'Alper son halini gonderiyorum cok acele kontrol eder misin? Eksik yerleri isaretlersen duzenlerim. Senin gorusunu almadan gondermek istemiyorum. Paniklerdeyim :) ' diye mail attim baska bir universiteden meslektasima. Maili aynen yazdim ; simdi benim hakkimda istedigini dusunebilirsin :)))

Merak ediyorsan bu kisi projemizde degil, makalede ismi gecmeyecek. Sadece alaninda cok iyi bir meslektasim oldugu icin gorusunu almak istedim. Sagolsun hep yardimci olur. Ve hayir esini tanimiyorum.

Haa bu arada her gun bu tarz mailler alip, atiyorum. Yardimlasiyorum, is paslasiyorum. Dunyanin her yerinden insanlarla calisiyorum. Asil sen ne tur bir akademisyen olmayi dusunuyorsun? Ben hala sadece esine yakin olmak icin akademik kariyer gibi mesaketli bir yol sectigini, sana uymayan bir meslek oldugunu dusunuyorum.

İyi de bu nişanlılıklarından beri böyle. Yeni bir olay değil, taa kaç sene önce de Elif aynıydı, nişanlıydı, iyi düşün böyle ömür geçmez dedik. Ne kocasına güvenmeyi öğrendi, ne kıskançlığını yenmeyi. Evlendi. Evliliği de aynı şekilde devam.
Ne yapıyorsa kendisine ve eşine yapıyor.

Bir de konudaki diğer akademisyen siz çıkarmışsınız

Karıştırmışta olabilirim. Şimdi morcileğe taktım onun kim olduğunu bulacağım inşallah

Mor çilek değil di ya.
O yine en azından evet hatalıyım nasıl düzelebilirim falan dedi :))
Ki kızın tek isteği masumane bir foto at meselesi.
Atınca fotoyu huzura erenlerden, zararsız

MasLova ydı ama hesap kapatılmış.

Elif robotla mı evlendin karşındaki de insan. Yaptıklarından ve baskından sıkılabilir. Yalnız kalmak isteyebilir ya da kaçış olarak kendini işine verebilir. Onunla konuşma, bunu yapma, vırt zırt. Adamın yerine koyuyorum kendimi yeminle ruhum daralıyor.

Eşine karşı kendini biraz ulaşılmaz ve gizemli göster, onun ilgisini çekecek şeyler yap sürkli didikleme adamı. Bak sonun kötü olur bu kafayla gidersen. Hastalıklı bi ruh halin var. Gerçi sana karşı eleştiri yapanları dinlemiyorsun ama bu hastalıklı ruh hali seni yer bitirir.

Adam ne yapsın nefes alırken sana mı danışsın, tuvalete giderken haber mi versin, seninle evlendi diye kimseyle konuşmasın mı? Robot mu adam ya. Çocuk gibi otur, kalk, tüü kaka yapıp durma adama. Ben böyle yönetip didiklediğim adamı koca diye tutmam başımda.

Senin hiç arkadaşın, akraban, çevren yok mu git kafanı dağıt, gez toz, gır gır yap, alışverişe çık. sürekli kocanı mı gözlüyorsun ne yaptı ne etti diye. Ya da gün içinde hiç mi dersin olmuyor, okuduğun bi makale, gazete yok mu. Hep mi kocam ne yaptı diye düşünüyorsun.

Haa şunu da söyleyeyim arada bi bakarım sosyal medya hesaplarına telefonuna miline felan ama toplasan yılda iki defa Ben işten güçten kafayı zor kaldırıyorum her gün onunla mı uğraşıcam derim. Adam aldatırsa aldatsın basarım tekmeyi derim. Bu kadar kendimi hırpalamam.

Bir kere kuaföre gitse saçlarımı bakın naptılar arkadaşına gitse onun içinde konu açar

aa o da elif miydi yani.
bu kadının kaç tane daha nicki var ya.
kimin kimle eğlendiği ortada.
sahte hesaplar açan milleti kandıran kendisi
hayret bişey.
tedavi olması şart.
ailesi görmüyormu ki durumunu gel kızım seni bir dr. a götürelim fialn demiyo

Yok yok mor çilek başkası. Kendisi konusunda demişti forumda aktif üye ama konu açmak için mor çilek üyeliğini kullanıyordu. Kim olduğunu bulmak istiyorum.

öfke yok canım..
bak mesela ben bu konuya yorum yapmadım baştan beride okuyorum..
ama yapsaydım diğer yorumlardan farklı olmazdı ..
elif diğer konularımdan dem vurup yaklaşmayın olaya demiş ama eski konuları o kadar elle tutulmaz ki ister istemez önüne geliyor..
bir başka konu demişsin ya bir değil bin başka konu ve aslında konunun sözü başka olsa da özü aynı..

üstelik fikrini yazan bunca insanı ciddiyede almıyor yine aynı tas aynı hamam.. e insanlarda onu artık ciddiye almıyor haliyle..

milyonuncu konusunda kendisine hak vermiştim .. allem etti kallem etti bir bit yeniği yakaladı tuttu onunda üstünü kapadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…