- Konu Sahibi elifff_____
-
Karıştırmışta olabilirim. Şimdi morcileğe taktım onun kim olduğunu bulacağım inşallah
mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Belki haklısınız da kocası alakasız biri ile tanışmamış başka üniversite de akademisyen imiş Elif de kocası da öyle
Elif bu nedenle uzman yardımı almalı diyoruz zira artık verilecek akıl kalmadı başka
Sana ne elif?Bana vaktim yok diye yakınıyo bide şimdi kaç saat uğraşcak o tezle anca kullandırsın kendini başkalarına
Eline sağlık çok doğruBence her insan bariz problemleri olmasa da yardim almali cunku buna hepimizin ihtiyaci var hayat gercekten kolay değil herkesin de sorunlari var bu ayri. bence bu adam elifin guvenini zaman icinde cok kirmiş ve elif takintili bir insan haline gelmiş buna sebep olan kocasi. gun gectikce kadinin ozguveni zedelenmis ve kocasi ona tam bir guven sağlayamadiği elifin kendisini rahat hissetmesi icin hicbir caba sarfetmedigi icin de surekli ayni problemleri yasiyorlar. be adam şikayet edeceğine yardimci ol bu paranoyak haller en cok elifi yipratiyordur. her insanin yapisi farklidir kiskanç olduğu icin de kimseyi suçlayamayiz. dozunun artmasina sebep olan zaten kocasi. elif icin hayat daha yorucudur eminim ki. ve benim nacizane verebileceğim tavsiye elif kendini yenile dış gorunusunde ufak degisiklikler yapabilirsin belki spor yapabilirsin yani bir insana bağimli olma o da senin benim gibi bir insan odak noktani bu adamin uzerinden cek kendi değerinin farkina var bu hayatin tadini çikarmamiz lazim olabildiğince çunku ölüm diye bir gerçek var her gun bu dusunceye uygun yaşanmiyor biliyorum sorunlarin arasinda boğuluyoruz ama hepimizin biraz kendine gelmesi lazim hayati kendi kendimize zindan ediyoruz. elif kendin için birşeyler yap. dişarda o kocandan milyonlarca var senin psikolojini bu denli bozacak belli ki boşan gitsin. bu adam seni önemsemiyorsa senin duygularini kiskançliklarini onemsemiyorsa hic bunun olmamasi icin birşey yapmiyorsa ne diye yaninda tutuyorsun hala
İyi de bu nişanlılıklarından beri böyle. Yeni bir olay değil, taa kaç sene önce de Elif aynıydı, nişanlıydı, iyi düşün böyle ömür geçmez dedik. Ne kocasına güvenmeyi öğrendi, ne kıskançlığını yenmeyi. Evlendi. Evliliği de aynı şekilde devam.Bence her insan bariz problemleri olmasa da yardim almali cunku buna hepimizin ihtiyaci var hayat gercekten kolay değil herkesin de sorunlari var bu ayri. bence bu adam elifin guvenini zaman icinde cok kirmiş ve elif takintili bir insan haline gelmiş buna sebep olan kocasi. gun gectikce kadinin ozguveni zedelenmis ve kocasi ona tam bir guven sağlayamadiği elifin kendisini rahat hissetmesi icin hicbir caba sarfetmedigi icin de surekli ayni problemleri yasiyorlar. be adam şikayet edeceğine yardimci ol bu paranoyak haller en cok elifi yipratiyordur. her insanin yapisi farklidir kiskanç olduğu icin de kimseyi suçlayamayiz. dozunun artmasina sebep olan zaten kocasi. elif icin hayat daha yorucudur eminim ki. ve benim nacizane verebileceğim tavsiye elif kendini yenile dış gorunusunde ufak degisiklikler yapabilirsin belki spor yapabilirsin yani bir insana bağimli olma o da senin benim gibi bir insan odak noktani bu adamin uzerinden cek kendi değerinin farkina var bu hayatin tadini çikarmamiz lazim olabildiğince çunku ölüm diye bir gerçek var her gun bu dusunceye uygun yaşanmiyor biliyorum sorunlarin arasinda boğuluyoruz ama hepimizin biraz kendine gelmesi lazim hayati kendi kendimize zindan ediyoruz. elif kendin için birşeyler yap. dişarda o kocandan milyonlarca var senin psikolojini bu denli bozacak belli ki boşan gitsin. bu adam seni önemsemiyorsa senin duygularini kiskançliklarini onemsemiyorsa hic bunun olmamasi icin birşey yapmiyorsa ne diye yaninda tutuyorsun hala
Bir de konudaki diğer akademisyen siz çıkarmışsınızElif daha birkac saat once revizyona gelen bir makalemizin tekrar teslim tarihi yaklastigi icin tutustugumdan; 'Alper son halini gonderiyorum cok acele kontrol eder misin? Eksik yerleri isaretlersen duzenlerim. Senin gorusunu almadan gondermek istemiyorum. Paniklerdeyim :) ' diye mail attim baska bir universiteden meslektasima. Maili aynen yazdim ; simdi benim hakkimda istedigini dusunebilirsin :)))
Merak ediyorsan bu kisi projemizde degil, makalede ismi gecmeyecek. Sadece alaninda cok iyi bir meslektasim oldugu icin gorusunu almak istedim. Sagolsun hep yardimci olur. Ve hayir esini tanimiyorum.
Bir de konudaki diğer akademisyen siz çıkarmışsınız
Karıştırmışta olabilirim. Şimdi morcileğe taktım onun kim olduğunu bulacağım inşallah
Bir kere kuaföre gitse saçlarımı bakın naptılar arkadaşına gitse onun içinde konu açarElif robotla mı evlendin karşındaki de insan. Yaptıklarından ve baskından sıkılabilir. Yalnız kalmak isteyebilir ya da kaçış olarak kendini işine verebilir. Onunla konuşma, bunu yapma, vırt zırt. Adamın yerine koyuyorum kendimi yeminle ruhum daralıyor.
Eşine karşı kendini biraz ulaşılmaz ve gizemli göster, onun ilgisini çekecek şeyler yap sürkli didikleme adamı. Bak sonun kötü olur bu kafayla gidersen. Hastalıklı bi ruh halin var. Gerçi sana karşı eleştiri yapanları dinlemiyorsun ama bu hastalıklı ruh hali seni yer bitirir.
Adam ne yapsın nefes alırken sana mı danışsın, tuvalete giderken haber mi versin, seninle evlendi diye kimseyle konuşmasın mı? Robot mu adam ya. Çocuk gibi otur, kalk, tüü kaka yapıp durma adama. Ben böyle yönetip didiklediğim adamı koca diye tutmam başımda.
Senin hiç arkadaşın, akraban, çevren yok mu git kafanı dağıt, gez toz, gır gır yap, alışverişe çık. sürekli kocanı mı gözlüyorsun ne yaptı ne etti diye. Ya da gün içinde hiç mi dersin olmuyor, okuduğun bi makale, gazete yok mu. Hep mi kocam ne yaptı diye düşünüyorsun.
Haa şunu da söyleyeyim arada bi bakarım sosyal medya hesaplarına telefonuna miline felan ama toplasan yılda iki defa Ben işten güçten kafayı zor kaldırıyorum her gün onunla mı uğraşıcam derim. Adam aldatırsa aldatsın basarım tekmeyi derim. Bu kadar kendimi hırpalamam.
aa o da elif miydi yani.Mor çilek değil di ya.
O yine en azından evet hatalıyım nasıl düzelebilirim falan dedi :))
Ki kızın tek isteği masumane bir foto at meselesi.
Atınca fotoyu huzura erenlerden, zararsız
MasLova ydı ama hesap kapatılmış.
Mor çilek değil di ya.
O yine en azından evet hatalıyım nasıl düzelebilirim falan dedi :))
Ki kızın tek isteği masumane bir foto at meselesi.
Atınca fotoyu huzura erenlerden, zararsız
MasLova ydı ama hesap kapatılmış.
Bu arada seni anladığım bir başka konuda burda mimli olman. Her açtığın konuda direk sağlı sollu saydırmak için gelen bir kitle var. Aynı şekilde cevap vermediğin için sana her türlü ayarı vermeyi görev edinen insanlar olmasının nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. İnsanlar ömürlerinde görmedikleri, görmeyecekleri birine nasıl özel bir öfke besleyip bilenebilit anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?