Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar
Yeni sonuçlarımla geldim. Güncel kilom 88.80 :) Bu hafta -1700'le ve 2,5 mg ile devam ediyorum.
Şekerim 125. Herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum.
Merhabalar
Bu hafta 200 gr vermişim :) 88.6 ile devam ediyorum. Spor yapamadım ve birkaç gün uzun süre aç kaldım. Protein de alamadım. Sanırım bu açlıklardan olsa gerek daha az gitti. Olsun onun yağdan olması güzel en azından. Şekerim de 110
Merhabalar, ben de 118 kiloyla 22 eylülde 2,5 mg ile başladım, bir hafta da 1.900 kg. verdim. 29 eylülde 2. dozumu yaptım, dün gün için de iyiyken gece mide bulantım çok oldu. Yeşil elma yemek iyi geldi.
Merhabalar
Bu hafta 200 gr vermişim :) 88.6 ile devam ediyorum. Spor yapamadım ve birkaç gün uzun süre aç kaldım. Protein de alamadım. Sanırım bu açlıklardan olsa gerek daha az gitti. Olsun onun yağdan olması güzel en azından. Şekerim de 110
Merhabalar
Hoşgeldiniz aramıza
Kilo bir tana şekerimin düzelmesi beni çok mutlu ediyor. Zira bu durum ağrı, halsizlik, enfeksiyon ve regl düzeninizi bile etkiliyor. Ve bu iğneyle şunu anladım benim kilo verememin sebebi Haşimatodan daha çok diyabetmiş. İnşallah daha güzel olur her şey
2 ay sonra siz de güzel kilolar vermiş olacaksınız, sağlıkla gitsin