Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz çok güzel kilo vermişsiniz ve bu iğne şekerinize de yaramış gibi duruyor.Merhabalar
Bu hafta 200 gr vermişim :) 88.6 ile devam ediyorum. Spor yapamadım ve birkaç gün uzun süre aç kaldım. Protein de alamadım. Sanırım bu açlıklardan olsa gerek daha az gitti. Olsun onun yağdan olması güzel en azından. Şekerim de 110![]()
Siz çok güzel kilo vermişsiniz ve bu iğne şekerinize de yaramış gibi duruyor.
Çok teşekkür ederim.İlk hafta benim 3 kilo gitti.İştahim tamamen kesildi.Dün 2.dozu oldum.Bu sefer tamamen gitmedi iştah ama azcık yiyince tokluk hissi oluşuyor.İshal ve bulanti dışında yan etkisi olmadı cok sukur.Bu hafta bulantı ve ishalde yok.2 hafta sonra kontrole gidecegim.Insallah istediğimiz kiloya ve sağlığımıza kavuşuruz.Merhabalar bu başlık altında tüm süreci yazdım. ilk sayfadan itibaren okuyabilirsiniz. İğne tokluk hissi veriyor, ben mide bulantısı kusma gibi bir etki yaşamadım. Yani kilo verme sebebim kusma değil :) Şekerimi düzene koydu, tahlillerimi de yaptırdım ve insülin direncim, kolestrolüm ve karaciğer değerlerim düzelmişti çok şükür. 100 kilo ile başlayıp 2 ay olmadan 86'ya düştüm, ancak diş tedavim vs dolayısıyla iğneyi bırakmıştım. Size de başarılar diliyorum, doktorunuzun belirlediği aralıklarda tahliilerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin.