Başsağlığı böyle mi dilenir?

boşverin yaa..
dilese ne dilemese ne kayıpmı sizin için..
sizde ona göre hareket edersnz .
beklentıler yaralar..

niye canınızı sıkıyor onu merak ediyorum? ana baba öz kardeşiniz değil, eşinizin kardeşi. daha önce de halini tavrını bildiğiniz biri. ee bunları bile bile sizin canınızı sıkan ne?

Cep kapali dahi olsa arayacak kişi yarim saat sonra 1 saat sonra tekrar arar ki.. Esinizle aranizi bozmayin, soylenmeyin de, enerjinizi kendi yuvsniza verin..

Cep kapali dahi olsa arayacak kişi yarim saat sonra 1 saat sonra tekrar arar ki.. Esinizle aranizi bozmayin, soylenmeyin de, enerjinizi kendi yuvsniza verin..
Yok annemin sağlığı döneminde 3-4 aylık evliydik bir daha ablasının bu hareketi için kavgaya girecek değilim ama o zamanda bana haksızlık etmişti hem onu hatırlattım hemde kendisi tekrar sorunca açtım konuyu oda bana hak verdi şu msjı yazana kadar bile arayabilirdi ama onların başına gelse dünyayı yıkar bıktım artık iki yüzlülükten

Hayat kisa, kimseden beklentiniz olmasin, ne kadar beklenti o kadar hayalkirikligi ve mutsuzluk..kendi hayatiniza odaklanin..bosverin...sizi mutlu eden seylerle ilgilenin..

Neden birilerini arayıp sorması ya da sizin birilerini arayıp aramamız bu kadar önemli? Görümce yani hani! Sen onun dıdısı için arasan ne olur, senin dıdın için arasa ya da aramasa ne olur. Mesele senin ya da çocuklarının meselesi olmadığı sürece keza "görümce" için de aynı şey geçerli; bu durumlar da aramamasi sıkıntı olmalı. Puuufff anlamakta zorlanıyorum

Hayir bide görümcn aramak istemiyo kendini mecbur hissettiği için arada kalıyo. Eşin arıyo kızıyo filan ilginç.

aman daha ii bnce sesinn çıkmaması..
bir şey olduğunda rahatlıkla cvbını verebilirsiniz niyee arada samimiyet yok mesafe var..
mesafe oldugu içinde bir şey diyemez.. ohh misss.

Aramak istemiyorsa aramasın zaten böyle olsa asla dert etmem naparsa yapsın derim böyle dediğim ve hiç şu niye aramadı diye aklıma gelen kimse yok yalnız aramak istemiyorsa eşimi de aramasın bilmiyor gibi yapsın madem istemiyor onu arıyor ilgili ayakları beni aramayı bırak hiçbirşey yapmıyor eşime karşı rol kesiyor kusura bakmayın ama bu art niyetliliktir. Art niyetli biri bunu benim acımda da kullanıyorsa takıyorum bu da elimde değil

aman daha ii bnce sesinn çıkmaması..
bir şey olduğunda rahatlıkla cvbını verebilirsiniz niyee arada samimiyet yok mesafe var..
mesafe oldugu içinde bir şey diyemez.. ohh misss.

Orası öyle tabiki zaten eskisi gibi samimi değiliz söz nişan Vs zamanı gibi değiliz olmak da istemiyorum artık küçük oyunlarından bıktım

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ama benim de takıldığım konu bunun doğulu yada Karadenizli olmakla ilgisi ne? Bu insanlıkla alakalı Bi durum değil mi ?

Eşiniz farkındaysa gerisi çok da önemli değil bence. Ya anneci aileci olsaydı bu konuda tatsız olsaydınız? Savunmaya geçseydi. Takmayın. Görümce dış kapının dış mandalı bana göre.

Neden eşinizi araması şov olsun ki. Ben de erkek kardeşimin eşini severim ama ailesi bana pür yabancı olduğu için hastalık vefat gibi şeylerde çoğu zaman kardeşimi arayıp ona söylüyorum taziyelerimi ya da geçmiş olsunlarımı. Hani anneniz babanız çekirdek aileniz olsa neyse de ben gelinimizin dayısı vefat etti diye aramam yani. O da benim amcam dayım ölürse aramasın hiç de beklemem

başınız sağ olsun

bunu buradan yazmak kolay mesaj atmak da

ama bunu birisine söylemek bana çok zorrr geliyor

yakınımda ise cenazeye gidip uydum kalabalığa söylüyorum belki ama arayıp söylemek zor

örneğin anneannemin ablası vefat etti arayıp başsağlığı dilemedim beklemiş midir belki

kardeşim yok hali ile kimsenin görümcesi değilim ama görümcem var

dayım vefat etse görümcemin haberi olur mu belki duyar

olsa beni arar mı sanmam

onun dayısı yani benim eşimin dayısı vefat etse ben onu arar mıyım yine sanmam

geçenlerde mesela enişteleri vefat etti konu oraya gelince başınız sağ olsun dedim yahut kv nin bir akrabası vefat etti o memlekete gitti ben kimseye başınız sağ olsun demedim

aferin alayım demiyorum ama ben 40 ımdan sonra değişmem ki

görümceniz de eşinizi arayıp haber de alıyor yani sizinle ilgileniyor da

boş verin siz verici olduğunuz için rahatsız oluyorsanız mesafe koyun

görümcenizin görümcesinin eşinin ameliyatı için görümcenizi bir kaç kez aramak da bana göre fazla mesela

en fazla başka şey için aradım ise sorarım nasıl oldu diye görümcem de buna alınıp küserse valla kendi bilir

hayatınızı çekirdek ailenizle mutlu huzurlu yaşayın boş verin dış kapının mandallarını

Orası öyle tabiki zaten eskisi gibi samimi değiliz söz nişan Vs zamanı gibi değiliz olmak da istemiyorum artık küçük oyunlarından bıktım
yani kafanız rahat eder en azından ama sizde yapmayın kimseye de söylemeyın .. karşı taraftan bi atak gelırse verirsinz cvbı yoksa umursamayın sallayın.. umursamamak karsı tarafı daha çok delirtr ..
ya belki saçma bi örnek ama bende nişanlmn kızkardesınn dgnunu kutlamıstım bizzat arayarak.. annem için geçmiş olsun aradı diyee aradan zaman gecti benm dgunumu kutlamadı hee dedim çokta tın bi kaç bişiy oldu koydum mesafemi girmem etmem aramam.. mecburytten bi araya geldiğimzde de ooo canım cicim niyee o da öyle çünkü... hee ben yengemle de öyleyım ustkatımda oturur gitmem etmem çağırırlrsa belki 2 haftdr görmuyorum çokta tın benm hayatım var hayatıma bakıyorum.. Kendi halindelik iidir her zaman.. ne kimse size karısır ne bulasır ne beklenti olur..

Okey görümce ikircikli davranıyo ve eşin de bunun farkın da. Daha fazla dert etmemelisin bence.

Ölüm herkesin basın da bugün sizeyse yarın onada var. Ederi kadar değer verin sizde soytariyi kral yapmanın anlamı yok güya eşinizi arıyarak onun gözünü boyuyor

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ama benim de takıldığım konu bunun doğulu yada Karadenizli olmakla ilgisi ne? Bu insanlıkla alakalı Bi durum değil mi ?
Hani gelenek görenek Vs denirse diye belirttim bazen bana ters gelen şeyler onların adeti olabiliyor değerlendirebilmeniz açısından yazdım

Eşiniz farkındaysa gerisi çok da önemli değil bence. Ya anneci aileci olsaydı bu konuda tatsız olsaydınız? Savunmaya geçseydi. Takmayın. Görümce dış kapının dış mandalı bana göre.
Eşim eskiden tam da böyleydi Son bir kaç aydır artık bana hak veriyor çünkü artık oda görüyor annemin hastalığı zamanı diyorum ya kavga etmiştik öyle büyük bir kavgaydı ki ablam ablam diye bir olmuştu şimdi kendisi ben yorum yapmadan söyledi bu güzel bir gelişme eşim açısından ama ne bileyim belki yaşanmış diğer sıkıntılar yüzünden takıyorumdur bu kadar

Annemin hastalığında da beni aramadı ki? Çekirdek ailem? Ayrıca arayıp kardeşine böyle birşey mi var diyor arayayım neşeyi diyor günlerce tık yok yani eşime başınız sağolsun demiyor ki ona taziye dileği bildirse art niyet aramam zaten

Olumlu tarafından bakın. Bunlar olmasa eşiniz belki de hala ablam ablam diye ortalarda dolanıyor olacaktı. Yani siz avantajlısınız bence. İnanın üzülmeye değmiyor. Ne kadar umırsamazsanız o kadar kıymetiniz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…