Başsağlığı böyle mi dilenir?

Bizimkiler aramaz bile ama kendileri grip olsa aramak sormak yemek yapıp götürmeler herşeyi beklerler ve asla memnun olmazlar. 9 aydır görüşmüyorum altlı üstlü oturmama rağmen ve bundan sonra da konuşmayı düşünmüyorum. Ocak ayıydı ananem 82 yaşında alzheimer hastası, merdivenden düştü aramadılar bile, Ablam ameliyat oldu aramadı bile, ben onlar grip olduğunda yemekler götürdüm yemeğe kulp buldular. Affedemiyorum asla. Ama geçen bi yazı okudum affedememek en çok kişinin kendisine zarar veriyor diye. Doğru ama elimde değil.

Merhabalar..
Şimdi şöyle bir durum var benim onunla yakın olmak gibi bir çabam asla yok. Ama diyorum ya başına ufacık birşey gelse herkesten ilgi bekliyor ne zaman arasak hep çok hasta hep çocukları çok hasta hep ah vah. Aramasak laf eder ama sıra bize gelince böyle kardeşine de göz boyama yapması sinirime dokunuyor

Baska derdin yok sanirim . Aramazsa aramasin . mesaj atmis ya daha ne yapsin Eşimi aramis dediginde onun kardesi oluyor yalniz.

Sizden mi hoşlanmıyor acaba sizinle o yüzden telde konuşmak istemiyor.Ben mesela çok konuşmak istemediğim insanla aramak istemem mesaj yazmak isterim

Bir derdi olduğunda arayıp saatlerce konuşuyor ama benimle bilmiyorum ki

Öncelikle acil şifalar diliyorum çok üzüldüm annenize bence çok yerinde ebir karar almışsınız

Baska derdin yok sanirim . Aramazsa aramasin . mesaj atmis ya daha ne yapsin Eşimi aramis dediginde onun kardesi oluyor yalniz.

Hanımefendi kibarlığınıza hayran kaldım ne kadar güzel bir üslup! Başka derdin yok sanırım ne güzel bir cümle..
Ben kardeşini neden arıyor demedim benim ailem ile ilgili birşey oluyor kardeşini arayıp teyit ediyor yani ne geçmiş olsun ne taziye dileği hiçbirşey demiyor ben karını da ararım diyor ama aramıyor sizce normal bir kardeş araması mi bu? Öyleyse bişey demeyeceğim Size de

Öncelikle acil şifalar diliyorum çok üzüldüm annenize bence çok yerinde ebir karar almışsınız

Enerjinizi kendi ailenize verin. Biliyorum içinizdeki kızgınlık kolay değil. Ama kendimize yük ediyoruz bu olayları. Ben zona geçirdim sıkıntıdan. Demem o ki eşiniz de Benim eşim gibi anlayışlı biri. Varsın aramasınlar. Siz hayatınıza bakın benim gibi olmayın

Tamam deme. Dert etmeye devam et ne diyelim baska

Kim aramış kim sormuş aklıma bile gelmez. Kimse için kendimi üzüp kıramam.Hele hele işin içinde eşim,yuvam varsa. Herkes kendine yakışanı yapar der geçerim. Hatta aramazsalar canıma minnet derim, onları böyle durumda aramam için bir sebep kalmaz : )))

Bu forum beni şaşırtıyor ya,bu konuda bile konu sahibini haksız bulanlar var,inanılmaz.Kadın neyi dert ediyorsa ediyor,sonuçta haklı.Hoşlanmasan bile bu kişi kardeşinin eşi,bir zahmet ara hal hatır sor baş sağlığı dile kapat,ölüm bu her gün olan bir şey değil.Mesajla yapılmaz bu.Bildiğiniz terbiyesizlik yaptığı,bir de yalan söylemiş.
Yerinizde olsam arayıp sormam.Eşimle de bu yüzden tartışmam,kendisini hayatımdan çıkarırım,görünce merhaba der geçerim ortamda da.

Allah sabır versin öncelikle.

Ben şöyle düşündüm, görümce sizden çekiniyor, çok da samimi olmadığınız için telefonda konuşma düşüncesi onu germiş, o yüzden eşiniz aracılığıyla baş sağlığı dilemek istemiş. Hiç umurunda olmasanız onu da yapmazdı. Eşinizle siz bir aile olduğunuz için, eşinizi aracı olarak seçmesi bence büyük bir sorun değil. Daha fazlasını beklemeyin, ne gerek var? Bir de bu tarz konularda ablasını eşinize şikayet etmek yerine, kadını olduğu gibi kabul etmeniz iç huzurunuz için daha iyi olur.

El gibi derken? El zaten. Mesaj veya aramak cok farkli degil. Siz de cok abartmissiniz beyin kanamasi geciren akraba icin. Kirk kere aramaniza gerek yoktu sadece bir defa gecmis olsun demek yeterliydi. İnsanlardan neden fazla sey bekliyorsunuz ki? Ustelik tatsiz bir konuda, ben de hic hoslanmam basin sag olsun/gecmis olsun diye aramaktan. İnsan ne konusacagini bilemiyor,mesaj daha kolay

Teşekkür ederim Moral kaynağı oldunuz çok sağolun haklısınız gerçekten :)

Çok sağolun ama ablası benden çekinmez kendi bi derdi olduğunda 50 dk telefonda konuştuğumuzu bile bilirim eskiden çok samimiydik şimdi o kadar değil arada bu tarz yaşanan şeylerden ötürü ayrıca eşime başınız sağolsun dese asla gücenmem arayıp diyor ki neşenin dayısı mi öldü oda evet diyor tamam ben ararım onu diyor bunu anlatan eşim zaten belki ben fazla takıyorum ama annemin hastalığında da aynısı oldu

Beyin kanaması geçiren kişiye çok üzüldüm merak ettim içimden geldi de yaptım yine olsa yaparım sanırım eşi hamile Vs Allah şifa versin attığı mesaj bile üstünkörü ama lafa gelince bacısı yok ben onun herşeyiyim morali bişeye bozulunca beni arayıp saatlerce dertleşebiliyor mesela ay neyse bilmiyorum valla

Gorumceden bu derece beklenti fazla. Benim haberim bile olmaz misal,kim hasta kim nerde napiyor. Benim anladigim siz esinizle kardesinin iletisimini dert ediyorsunuz/kiskaniyorsunuz belki de. İkisi aralarinda ne konusurlarsa konussunlar,siz de kendi kardes ve kuzenlerinizle konusun,herkese kendi akrabasi iyi gelir.

Canım bazı insanlar böyledir. Ben de öyleyim. Zor gelir aramak bu tür durumlarda. Ertelerim. Çoğu zaman da unuturum zaten. Ben böyle olunca başkasından da beklemiyorum. Benim 2 amcam ve bir amcamın oğlu 3 ay içinde öldü. Görûmcemin aramadığını şimdi fark ettim. Ama siz kendiniz aradığînız için eksikliğini hissediyorsunuz. Ona kin gütmeden olduğu gibi kabullenmeyi denwyin derim. Belki bilerek yapmıyorsur. Eşinizle konuşurken gerçekten aramak niyetindedir ama beim gibi erteleyip sonra da çok zaman geçti ne dicem şimdi diyordur.

Bende bir tuhaflık var sanırım böyle anlarda aranmaktan hiç hoşlanmam. İnsan kendi derdine düşüyor bir de her arayana tekrar tekrar anlatmak için enerjim olmuyor. Görümceniz için dayınız uzaktır ayrıca. Benim görümcem dayımı yolda görse tanımaz heralde.

Dayin olmus sen gorumcenin mesajinin derdinde. Hepsini gectim dayinin kemikleri sizlamiatir

O zaman enteresan bir insanmış. Onu da böyle kabullenip, çok sallamamak, sadece dert anlatmak için arıyorsa da araya mesafe koymak en güzeli. Sizi hayal kırıklığına uğratmaya devam edecek insanları, çok da değerli değiller, arasa da olur, aramasa da olur kategorisine almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…