Başsağlığı böyle mi dilenir?

umursamayın kendi hayatınıza bakın..

Ölüm herkesin basın da bugün sizeyse yarın onada var. Ederi kadar değer verin sizde soytariyi kral yapmanın anlamı yok güya eşinizi arıyarak onun gözünü boyuyor

Aynen öyle işte belki bende fazla takıyorumdur ama böyle ciddi konularda göz boyama ne bileyim ya çok itici

Aynen öyle o açıdan bakınca bnde sizin gibi düşünüyorum yalan yok. Bu kadar kafaya takmam yanlış belki ama buda elimde değil üzerimden rant sağlaması Vs teşekkür ederim yorumunuza

Benim gibi benim huyum böyle demiyor yani, anladım. Takmayın kafanıza arada eşinize espri yapar gibi arıycam mı dedi der de aramaz deyip geçiverin niye huzurunuzu kaçıracaksınız

Öncelikle başınız sağolsun, kaybınız için üzüldüm. Görümceniz için araması aramaması önemli değil demişsiniz ama epey önemliymiş ki bu kadar sorun olmuş. Haliyle eşimle kavga ettik demişsiniz ama bence çok gereksiz olmuş haliylelik bir durum göremedim. İnsanları olduğu gibi kabul edin. Siz aramışsınız demek ki böyle bir insansınız o aramamış demek ki böyle bir insan. Ortada ne mesele yaratacak ne kocayla kavga edecek bir durum var

ya ben çoğu kanının aksine önemsememeniz gerektiğini düşünmüyorum.
insan açıkçası bekliyor, hiç birimiz derviş değiliz maalesef ve bu şekilde beklentilerimiz var.
Beklenti dediğiniz şey eniştemin bedavadan badana yapmasını bekliyordum yapmadı gibi saçma sapan uç bir istek değil ki, alt tarafı arayıp başsağlığı dileyecek. aynısını "ilk" yapan siz olsaydınız kim bilir neler denecekti arkanızdan.
O nedenle bence siz de görümcenizle çok muhatap olmayın ve yeri geldiğinde de söyleyin ki neden aramadığınızı bilsin.
bu noktadan sonra umursamayabilirsiniz işte.

Merhaba başsağlığı dileğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun
Görümcemin araması aramaması değil yaptığı bu iki yüzlülük önemli canımı sıkan bu
Eşimle kavga ettiğimiz olay annemin hastalığı dönemi idi ve 6-7ay oluyor yani biz 3-4 aylık evliydik ve evet yanlıştı zaten yeniden böyle bir kavga etmek istemem böyle bir çatışmaya dahi girmedim kendisi sordu ablamla konuştum seni arayacaktı aradı mı diye konu başladı ertesi gün yine sordu mesela eşimi arıyor ya onada öyle başsağlığı dilemiyor ararım karını Vs diyor bende diyorum ki ya hiç arama ya da ne bu şov kardeşine karşı bu oyun beni sinirlendiriyor eşimle kavga etmedim aksine o bana hak verdi ve önceki konuda da haklıymışsın dedi kendiliğinden

İçimi okudunuz teşekkür ediyorum mesafe İ zaten koymuştum ama daha da hissettireceğim zaten

Herkes bir değil işte hepimiz ayrı ayrı renklerdeyiz. En yakınlarımdan bir çok kişiyi kaybettim ve inanın kimse arasın istemedim tekrar tekrar acı tazelemek bir cümle sonra konuşacak bir şeyin kalmaması abuk bir durum sadece .

Kimseye de başsağlığı dileyemem .
Ufak şeyler bunlar madem hoslanmiyorsunuz
Ona onun gibi davranın olsun bitsin .

Şimdi benim anlamadığım olayın doğulu ve karadenizli olmakla alakası nesir ne amaçla bunu vurguladınız konuda. Diğer kısma gelirsek de siz de aramayıverin bundan böyle madem

Şimdi benim anlamadığım olayın doğulu ve karadenizli olmakla alakası nesir ne amaçla bunu vurguladınız konuda. Diğer kısma gelirsek de siz de aramayıverin bundan böyle madem
Bir arkadaş daha sormuştu bunu aynı cevabı yazıyorum
Hani gelenek görenek Vs denirse diye belirttim bazen bana ters gelen şeyler onların adeti olabiliyor değerlendirebilmeniz açısından yazdım

benim esimin ailesi hic birseyde aramaz umrumda degil.ben yinede onlari ariyorum sirf esimin hatri icin.hic takmiyorum onlari isterlerse hic gelmesinler umrumda bile degiller.onlarda bunu goruyor ve cildiriyorlar

Bende sizin gibi bu konularda çok hassasım , ve bir aile isek iyi gündede kötü gündede birbirimizin yanında olmalıyız , ve bu konularda asla bahane kabul etmem , başıma 1,2 kez benimde geldi görümcem ve kayınvalidem aramadı vs... onları güzel bir şekilde uyardım ve yapana yaparım yapmayana yapmam kimse kusura bakmasın dedim . milletin enayisi benmiyim

sanki benim görümcemi anlatmışsın. eltimmisin diyecem yok onunda dayısı ölmedi. ben boşvermeyi öğrendim eşimi çok sıkardım bu konudan dolayı eskiden ama onun ne suçu var. bende görümcemi aramıyorum hiç bir sıkıkntısında iyice el olduk birbirimize aynı şehirde oturuyoruz 2 yıl olacak evime geleli. kayınvalidemde 10 ay oldu gelmeyeli aynı şehirdeyiz onunlada. oh kafam rahat bi kocam var benim için gerisini tanımam etmem bundan sonra böyle. sende takma boşver. başın sağolsun mekanı cennet olsun dayının inşallah.

Bundan sonrasında aldığım karar tamamen sizin dediğiniz gibi yapmak zaten. Hem eşim artık görüyor gerçek yüzlerini bana neden böyle yaptın da diyemez ne o nede diğerleri

Neden bu çaba? Kadın ın size karsi bir tutumu var belli. Hala beklentiye girmek neden? Sizde herhangi bir durum da mesaj atın. Eşinize de ablası adina gecmiş olsun ya da başiniz sağ olsun dersiniz. Bir insan beni sevmiyorsa pesinden koşamam valla. Uzak durun. Kadın uzak durmak istiyor

Eltim yok henüz abiler bekar yani eltiniz değilimdir :) çok teşekkür ederim başsağlığı dilekleriniz için... Sanırım zamanla biz de öyle olacağız el olmak benim için sorun değil yalandan yakın olacağımıza el olalım ama böyle oyunlara gelemiyorum işte ne bileyim

Sizden mi hoşlanmıyor acaba sizinle o yüzden telde konuşmak istemiyor.Ben mesela çok konuşmak istemediğim insanla aramak istemem mesaj yazmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…