Olumlu tarafından bakın. Bunlar olmasa eşiniz belki de hala ablam ablam diye ortalarda dolanıyor olacaktı. Yani siz avantajlısınız bence. İnanın üzülmeye değmiyor. Ne kadar umırsamazsanız o kadar kıymetiniz oluyor.
Ölüm herkesin basın da bugün sizeyse yarın onada var. Ederi kadar değer verin sizde soytariyi kral yapmanın anlamı yok güya eşinizi arıyarak onun gözünü boyuyor
Aynen öyle o açıdan bakınca bnde sizin gibi düşünüyorum yalan yok. Bu kadar kafaya takmam yanlış belki ama buda elimde değil üzerimden rant sağlaması Vs teşekkür ederim yorumunuzaOlumlu tarafından bakın. Bunlar olmasa eşiniz belki de hala ablam ablam diye ortalarda dolanıyor olacaktı. Yani siz avantajlısınız bence. İnanın üzülmeye değmiyor. Ne kadar umırsamazsanız o kadar kıymetiniz oluyor.
Benim gibi benim huyum böyle demiyor yani, anladım. Takmayın kafanıza arada eşinize espri yapar gibi arıycam mı dedi der de aramaz deyip geçiverin niye huzurunuzu kaçıracaksınızAnnemin hastalığında da beni aramadı ki? Çekirdek ailem? Ayrıca arayıp kardeşine böyle birşey mi var diyor arayayım neşeyi diyor günlerce tık yok yani eşime başınız sağolsun demiyor ki ona taziye dileği bildirse art niyet aramam zaten
Merhaba başsağlığı dileğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsunÖncelikle başınız sağolsun, kaybınız için üzüldüm. Görümceniz için araması aramaması önemli değil demişsiniz ama epey önemliymiş ki bu kadar sorun olmuş. Haliyle eşimle kavga ettik demişsiniz ama bence çok gereksiz olmuş haliylelik bir durum göremedim. İnsanları olduğu gibi kabul edin. Siz aramışsınız demek ki böyle bir insansınız o aramamış demek ki böyle bir insan. Ortada ne mesele yaratacak ne kocayla kavga edecek bir durum var
ya ben çoğu kanının aksine önemsememeniz gerektiğini düşünmüyorum.
insan açıkçası bekliyor, hiç birimiz derviş değiliz maalesef ve bu şekilde beklentilerimiz var.
Beklenti dediğiniz şey eniştemin bedavadan badana yapmasını bekliyordum yapmadı gibi saçma sapan uç bir istek değil ki, alt tarafı arayıp başsağlığı dileyecek. aynısını "ilk" yapan siz olsaydınız kim bilir neler denecekti arkanızdan.
O nedenle bence siz de görümcenizle çok muhatap olmayın ve yeri geldiğinde de söyleyin ki neden aramadığınızı bilsin.
bu noktadan sonra umursamayabilirsiniz işte.
Şimdi benim anlamadığım olayın doğulu ve karadenizli olmakla alakası nesir ne amaçla bunu vurguladınız konuda. Diğer kısma gelirsek de siz de aramayıverin bundan böyle mademHanımlar merhaba
İki gün evvel dayımı ani bir şekilde (kalp krizi sebebi ile) kaybettik. Henüz 46 yaşında 5 çocuk babası idi. Biz doğuluyuz eşim karadenizli. Her zaman bu Güney Doğu ve Karadeniz zıtlaması karşımıza çıkmıştır ama bu sefer canım epey sıkıldı en Son Size yazmak istedim.
Konu görümcem. Ne zaman hal hatır sorsan her zaman çocukları ve kendisi hastadır sürekli ilgi bekler bu arada kendisi de Doğulu biri ile evli. Bundan 6-7 ay evvel annemin varisleri patlamış inanılmaz bir kanama ile acillik olmuştu ablamda annemi taburcu olunca bir resim hikaye atmış çok şükür Vs yazmıştı ben böyle hastane ya da cenaze gibi durumlarda internette hiçbirşey paylaşma olayına giren biri değilim görümcem durumu öğreniyor BENİ DEĞİL ABLAMI DEĞİL eşimi arıyor neşenin annesi mi hastanelik oldu diye onla konuşuyor arayıp geçmiş olsun diyeceğim diyor ve aramıyor 2 gün. Haliyle eşimle bu yüzden tartışmıştık o da ablasına kızınca hemen beni aradı geldi etti ama asla içten gelmedi bana neyse
Üç gün evvel görümcesinin kocası beyin kanaması geçirdi defalarca aradım sordum ameliyata girmesi çıkması hepsinde aradım..
Dayımı kaybettik eşim annesine söylemiş neyse görümcem duymuş yine beni aramadı ablamı yada annemi aramadı yine gitmiş EŞİMİ aramış. Haberim yok tabi işten izin alıp eve gelmiştim annemi köye yolculadım akşam eşim ablam aradı mı seni konuştuk da bugün dedi hayır aramadı dedim haberi var mıydı ki dedim çocukları hastaymış arar seni dedi dün gene aramadı durmuş durmuş el gibi bir mesaj atmış asla içten de değil mesaj aynen şu
Görümce kişisi
başınız sağolsun ben dün aradım seni telin kapalıydı allah sabır versin
Ben
Sağol teşekkür ederim abla
Asla telimi kapatmadım 4. Katta oturuyorum telefonumun çekmeme ihtimali dahi yok araması aramaması çok önemli değil dayım geri mi gelecek o beni aradı diye ama yaptığı hareketler sinirimi bozuyor
Eşime akşam gösterdim allah aşkına bu ne böyle dedim evet dedi haklısın el gibi yazmış bıktım artık bende üzülme sen dedi annemin hastalığı dönemine de biliyo musun şimdi o konuda bile sana hak veriyorum dedi yani ben mi yanlış değerlendiriyorum bilmiyorum
Bir arkadaş daha sormuştu bunu aynı cevabı yazıyorumŞimdi benim anlamadığım olayın doğulu ve karadenizli olmakla alakası nesir ne amaçla bunu vurguladınız konuda. Diğer kısma gelirsek de siz de aramayıverin bundan böyle madem
Bende sizin gibi bu konularda çok hassasım , ve bir aile isek iyi gündede kötü gündede birbirimizin yanında olmalıyız , ve bu konularda asla bahane kabul etmem , başıma 1,2 kez benimde geldi görümcem ve kayınvalidem aramadı vs... onları güzel bir şekilde uyardım ve yapana yaparım yapmayana yapmam kimse kusura bakmasın dedim . milletin enayisi benmiyimHanımlar merhaba
İki gün evvel dayımı ani bir şekilde (kalp krizi sebebi ile) kaybettik. Henüz 46 yaşında 5 çocuk babası idi. Biz doğuluyuz eşim karadenizli. Her zaman bu Güney Doğu ve Karadeniz zıtlaması karşımıza çıkmıştır ama bu sefer canım epey sıkıldı en Son Size yazmak istedim.
Konu görümcem. Ne zaman hal hatır sorsan her zaman çocukları ve kendisi hastadır sürekli ilgi bekler bu arada kendisi de Doğulu biri ile evli. Bundan 6-7 ay evvel annemin varisleri patlamış inanılmaz bir kanama ile acillik olmuştu ablamda annemi taburcu olunca bir resim hikaye atmış çok şükür Vs yazmıştı ben böyle hastane ya da cenaze gibi durumlarda internette hiçbirşey paylaşma olayına giren biri değilim görümcem durumu öğreniyor BENİ DEĞİL ABLAMI DEĞİL eşimi arıyor neşenin annesi mi hastanelik oldu diye onla konuşuyor arayıp geçmiş olsun diyeceğim diyor ve aramıyor 2 gün. Haliyle eşimle bu yüzden tartışmıştık o da ablasına kızınca hemen beni aradı geldi etti ama asla içten gelmedi bana neyse
Üç gün evvel görümcesinin kocası beyin kanaması geçirdi defalarca aradım sordum ameliyata girmesi çıkması hepsinde aradım..
Dayımı kaybettik eşim annesine söylemiş neyse görümcem duymuş yine beni aramadı ablamı yada annemi aramadı yine gitmiş EŞİMİ aramış. Haberim yok tabi işten izin alıp eve gelmiştim annemi köye yolculadım akşam eşim ablam aradı mı seni konuştuk da bugün dedi hayır aramadı dedim haberi var mıydı ki dedim çocukları hastaymış arar seni dedi dün gene aramadı durmuş durmuş el gibi bir mesaj atmış asla içten de değil mesaj aynen şu
Görümce kişisi
Ben
Asla telimi kapatmadım 4. Katta oturuyorum telefonumun çekmeme ihtimali dahi yok araması aramaması çok önemli değil dayım geri mi gelecek o beni aradı diye ama yaptığı hareketler sinirimi bozuyor
Eşime akşam gösterdim allah aşkına bu ne böyle dedim evet dedi haklısın el gibi yazmış bıktım artık bende üzülme sen dedi annemin hastalığı dönemine de biliyo musun şimdi o konuda bile sana hak veriyorum dedi yani ben mi yanlış değerlendiriyorum bilmiyorum
Boşverin bu konu önemli evet ama bi insan da düşünce olacak oda yoksa hiç kendinizi uzmenın anlamı yokAynen öyle işte belki bende fazla takıyorumdur ama böyle ciddi konularda göz boyama ne bileyim ya çok itici
Bundan sonrasında aldığım karar tamamen sizin dediğiniz gibi yapmak zaten. Hem eşim artık görüyor gerçek yüzlerini bana neden böyle yaptın da diyemez ne o nede diğerleriBende sizin gibi bu konularda çok hassasım , ve bir aile isek iyi gündede kötü gündede birbirimizin yanında olmalıyız , ve bu konularda asla bahane kabul etmem , başıma 1,2 kez benimde geldi görümcem ve kayınvalidem aramadı vs... onları güzel bir şekilde uyardım ve yapana yaparım yapmayana yapmam kimse kusura bakmasın dedim . milletin enayisi benmiyim
Neden bu çaba? Kadın ın size karsi bir tutumu var belli. Hala beklentiye girmek neden? Sizde herhangi bir durum da mesaj atın. Eşinize de ablası adina gecmiş olsun ya da başiniz sağ olsun dersiniz. Bir insan beni sevmiyorsa pesinden koşamam valla. Uzak durun. Kadın uzak durmak istiyorHanımlar merhaba
Görümce kişisi
Ben
sanki benim görümcemi anlatmışsın. eltimmisin diyecem yok onunda dayısı ölmedi. ben boşvermeyi öğrendim eşimi çok sıkardım bu konudan dolayı eskiden ama onun ne suçu var. bende görümcemi aramıyorum hiç bir sıkıkntısında iyice el olduk birbirimize aynı şehirde oturuyoruz 2 yıl olacak evime geleli. kayınvalidemde 10 ay oldu gelmeyeli aynı şehirdeyiz onunlada. oh kafam rahat bi kocam var benim için gerisini tanımam etmem bundan sonra böyle. sende takma boşver. başın sağolsun mekanı cennet olsun dayının inşallah.
Sizden mi hoşlanmıyor acaba sizinle o yüzden telde konuşmak istemiyor.Ben mesela çok konuşmak istemediğim insanla aramak istemem mesaj yazmak isterimHanımlar merhaba
Görümce kişisi
Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?