"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

nehiyy çok güzel naltmışsın dünyanın en güzel kızı:))
bu arada çeneyle alakalı bişey yapıldımı...
fıstık sormuştu sanırım
en hızlı sen çıktın kızz.en son sen olmana rağmen bu konuda seni tebrike diyorummkaydirigubbakcemile5

tmm sıra bende:)
biz de gittik bekledik epey bir süre sonra beni yukarı cıkardı yardımcı bayan bende aynı şekilde bizimkilerde gelcek sandım vedalaşamamıştım bile:) çıktık yukarı soyundum giyindim beyazları sohbet ettik işte o da zuhtu beye ameliyat olmak istedigini ama sırasının gelmedigini herseyin cok kolay olcagını felan anlattı ısıtıcıyı çalıştırdı gitti. Sonra anestezi uzmanı geldi onla da oldu biraz muhabbet o gidince yattım ben ayaklarımı da havaya kaldırdım ısıtıcıya doğru ısınsınlar diye:) (bende aşırı bir rahatlık) sonra tekrar geldi o bayan hadi gidelim dedi yuruyerek girdik odaya anestezi uzmanı ilaclari vermeye başladı başın dönuyo mu diye sordu yok dedim sonra bida sordu döndüğü halde yok dicektim ama dedim mi demedim mi bilemiyorum gitmişim:)
Ben ameliyatın sonlarına doğru uyandım hatta soru sordum saat kaç nezaman bitcek die.. gözümü açmadıgım için kimin cvp verdiğini bilmiyorum burnuma bastırıyodu yuzumu burusturdum sanki alciyi oturtuyo gibiydi.. Şu varki bunu zuhtu beye soyledigimde hayır uyanmadın dedi:) hala düşünüyorum hayal miydi diye ama cok eminim yaa uyandım bennn:)
böyle işte.. ben nefes alamıyorum nehiyycim soldan cok hafif sagdan hiç yok. genelde sıvı aktıgı icin de kapatıyorum zaten ucunu

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 ay ne güzel anlatiyosunuz kizlar yaa peki 10a kadar saymadinizmi kaydirigubbakcemile3 en cok merak edip yapmak istedigim sey o kaydirigubbakcemile3
nehiyy niye agladiiinnn kiz
frapan aci hissettinmiii kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim, daha erken gelcektim ama annemler izin vermedi:s
evet cnm çenemde yapıldı şuan bana bi garip gelio şiş gibi düzelir heralde :))
Damlada aradı selamı var hepimize

Canım ben kapatmıorum kapatınca akıntı hep gelir açtım akıntı fln yok olsada temizliyorum hemencecik hihoyyyt

Teknolog her annını merak ediyodun msn 'e gelirsen kamera açarım tüm ayrıntısına kadar gösteriyorum

yok fıstıkım 10dan geriye saymak felan ne olduğunu anlamadan gidiyosun zaten hiç mi hiç acım olmadı sadece yüzümde şişen yerlerime bastırınca hafif bi agrı oluyo okadar

bilmiyorumkismile olsun ya o kadarcik bicak altina yattin sonuctaa

kızlar öpüyorumm sizi..
gelemiyom msn ye bugün 3 ev süpürmesi yapcemm..
doğukan uyudu süpüreyimmm...
kalamıyorum pek fazla ayacam bakacam nsbden yorum yapcemm.ama biraz toparlanayımm yiğenim gitsin bakalımm birr hava alayım bendee..

bu arada damla bursada yazmış face de ...uludağa gitti heralde kayıyordur şimdii zirvelerden:))))

neyihh sen nerdeyse doktorunn odasındna ameliyattan çıakr çıkmaz yazacakmışsın daha ne olsun...:)))

birde aklıma geldi ameliyat bitince..doktor hemen resim çekse şişmedne snaırımm ilerdeki burun şekli hemen hemen bariz belli olur kanımca:))))) deilmi:))

teknoooooo ne diyosunn 3 ev süpürmesi mikaydirigubbakcemile3 o niyeki:)

ben sordum ameliyat sonrası fotografımı çeker misiniz diye cekmiyorum dedi çünkü o anda bile şiş oluyomuş oyüzden hiç çekmem dedi bende senin söylediğini söylemiştim ama.. nehiyy sormus o da aynı cevabı almıştır sanırım:)

damla da bizi unuttu yaa:gitme:

canım evde 4 tane canavar avrr her yer kırıntı oluyorrr...oyüzden süpürüyorumm bugünn bu kadar süpürmeyle kapatırım inşallahhzemuszemus

aslında ben video izliyorumm sankii öle olmuyor gibi ama demekkii doktorr en iyisini biliyorr..

ben ameliyat olursam cektircem zühtü beyee aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bennim israrlarima dayanamaz merak etmeyin aklinialirimsmile

Frapan damla ile telefondan konuştuk cnm çok selam söyledi :)
Geçmiş olsun dedi ikimiz için bir hafta burda olmayacak.. Sıra geldi sinemimize :=)
Bakalım onun nasıl geçicek ameliyatı tahminim daha zor olcağı

oo onun bide gögüs var, zorlicak onu biraz.. bide deliii kolay giyincek seyler yerine zor giyilcek seyler almis, kollarini kaldirmakta zorlancaktir önü dügmeli biseyler alsaydi keske yanina :)

Sağlıkla olsunda zor dönemleri de geçicek herşey güzel olcak inşallah opuyorumnanaktan

eveet sositososito
ee sende durumlar nasil? agri sizi varmiii

ay cnm çok geç gördüm kusura bakma :) ağrım sızım yok sadece şişliklerim geçsin diye bekliyorum bide merak ediyorum acayip alçıyı açıp köşesinden baksam nolur ki

:mymeka: sakinn deneyim demeeee lmaz:
sonra burnuna bi zarar fln verirsin:sinifsinif: sakin dokunma nehiyyyy lmaz:

Tamam dokunmuycam inşallah biraz daha sabredicem yarın temizlik vakti Burnumu bi mıncıklatıcam

yok bide dokunnn lmaz:
kaydirigubbakcemile3 mincik mincik minciklicak aklinialirimsmile

nehiyy frapanla ayni günmü temizliginiz yoksa frapaninki bugün müydü
bilmiyorumkismile bunamaya basladim galiba yaaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…