nehiyy çok güzel naltmışsın dünyanın en güzel kızı:))
bu arada çeneyle alakalı bişey yapıldımı...
fıstık sormuştu sanırım
en hızlı sen çıktın kızz.en son sen olmana rağmen bu konuda seni tebrike diyorummkaydirigubbakcemile5
tmm sıra bende:)
biz de gittik bekledik epey bir süre sonra beni yukarı cıkardı yardımcı bayan bende aynı şekilde bizimkilerde gelcek sandım vedalaşamamıştım bile:) çıktık yukarı soyundum giyindim beyazları sohbet ettik işte o da zuhtu beye ameliyat olmak istedigini ama sırasının gelmedigini herseyin cok kolay olcagını felan anlattı ısıtıcıyı çalıştırdı gitti. Sonra anestezi uzmanı geldi onla da oldu biraz muhabbet o gidince yattım ben ayaklarımı da havaya kaldırdım ısıtıcıya doğru ısınsınlar diye:) (bende aşırı bir rahatlık) sonra tekrar geldi o bayan hadi gidelim dedi yuruyerek girdik odaya anestezi uzmanı ilaclari vermeye başladı başın dönuyo mu diye sordu yok dedim sonra bida sordu döndüğü halde yok dicektim ama dedim mi demedim mi bilemiyorum gitmişim:)
Ben ameliyatın sonlarına doğru uyandım hatta soru sordum saat kaç nezaman bitcek die.. gözümü açmadıgım için kimin cvp verdiğini bilmiyorum burnuma bastırıyodu yuzumu burusturdum sanki alciyi oturtuyo gibiydi.. Şu varki bunu zuhtu beye soyledigimde hayır uyanmadın dedi:) hala düşünüyorum hayal miydi diye ama cok eminim yaa uyandım bennn:)
böyle işte.. ben nefes alamıyorum nehiyycim soldan cok hafif sagdan hiç yok. genelde sıvı aktıgı icin de kapatıyorum zaten ucunu
eveet sositososito
ee sende durumlar nasil? agri sizi varmiii
ay cnm çok geç gördüm kusura bakma :) ağrım sızım yok sadece şişliklerim geçsin diye bekliyorum bide merak ediyorum acayip alçıyı açıp köşesinden baksam nolur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?