"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

zemuszemus ayarla ayarla.. beraber ayni zamanda olamazsak bile beraber görüsmeye gidelim agustosun basinda kaydirigubbakcemile5

son bi hafta öyle şişliklerle okula gidebilirim sanırım :) kimseyle konuşmam artıkk yakın sınavlara gireer çıkarım hemen :)

normalde haziramnın11inde kapanıyo ama üstten ders almam gerekiyo yaz okuluda ağustosun 20 sinde bitiyo hafta en fazla 2 gün okula gidicem zaten ameliyatta sınav zamanına denk getiririm nede olsa 1 saat girer çıkarım sınvlardan

anliyorum cnm:) msndende detaylica konusuruz, denklemeye calisirizz:):)

bilmem aksam girerler nasilsa zaten alci cikmicak sadece temizlik icin gidiyolar, acaba silikon tamponlari cikarirmi bilmiyorumkismile

iki tane tampon oluyo, silikonlar daha derinde, normal tamponlar önde oluyo..normal tamponlar ikinci gün cikiyo, silikon tamponlarda daha uzun kaliyo ama ne kadar süre kaliyo bilmiorum

Ne tampon ne alçı çıkıcak kızlar keşke çıksa meraktan çatlıycam 1 saat sonra temizliğe gidicem benden sonra ki saat burcunun görürüm inşallah onuda gelince yazarım naptığını :))

Onlar tampon değilmiş kızlar dikişlerimi aldı temizlikten pek bişey çıkmadı çünkü ben sürekli temizliodum
Alçım Salı günü alıncak çok heyecanlıyım yaaa .. Bana bide alçını sen çıkarma ben çıkarırım dedi, içimi okudu sanki Burnun gerçekten çok güzel oldu falan dedi ayyy çok heyecanlıyım :) Salıyı iple çekicem

hemen ekle fotolarını nehiyy merak ediyorum vallahi.
inşallah herşey istediğin gibi olmuştur canım hadi hayırlısı

aklinialirimsmile nehiyy sakin o KK'daki mesajlari okudugundan olmasin kaydirigubbakcemile3
ay dikislerin acidimiii:S

Kızlaaar gittim temizliğe öyle söylenenlerin aksine bir şey çıkmadı iki karıştırdı:) bir de o deliklerin kenarındaki dikişleri aldı okadar. Alçı ise salı günü saat 7de cıkacak çatlıyorum meraktan Morluklarım ise bugün daha iyi ama hala fazlalar Acaba geçmicek mi diye sordum valla bu zamana kadar geçmeyeni görmedim hiç normal bu dedizemuszemus
nehiiyyy tam 7de ordaydım girer girmez size baktım ama gitmişsinizz

frapan yaa acidimi dikisleri alirkennnn:S:S

Tamam cnm bnmkide saat 6 da kıza 7 yap dedim seni düşünerek ama o saate verdi
Umarım görebiliriz birbirimizii biraz erken gelmeye çalışsan olmas mı bende az geç gidiyimkaydirigubbakcemile

aklinialirimsmile nehiyy sakin o KK'daki mesajlari okudugundan olmasin kaydirigubbakcemile3
ay dikislerin acidimiii:S
Yok cnm acımadı, msn de yoksun gel hadiii :hulya:
hemen ekle fotolarını nehiyy merak ediyorum vallahi.
inşallah herşey istediğin gibi olmuştur canım hadi hayırlısı
Ay cnm amin ekliycem merak etmeyin inşallah güzel olur ama çok şiş şuan burun ucum dağ gibiboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…