şiş hali beni tedirginde etsede şuan daha iyi hissediyorum, sonuçta bir haftalık burun :)
Bandajlı fotoğraf koydum profilime bakmak isteyenlere duyrulur ..
Şişlikler inip bandajlar çıkınca başka fotoğraflarda koycam :)
kızlaarrr çok sevindim daha ilk haftadan burunlarınızın güzel olmasına ,beğenip mutluolmanıza ..zemuszemus gözümüz aydın :1hug:
nehiyyiim burnuna baktim süperrr duruyo cnm yaaa hele cenenne bitiyorummmm zemuszemus
frapanimm sen ne zaman ekliyosun kiz fotooo boshayallersmile
lmaz: ne morluguuuu, morluklarin gecmisya istee
tşk ederim canımzemuszemus evet begendik ama suan bantlı ve cok daha güzel duruyor keşke hep boyle olsaa şişmesee.. aynayı bırakamıyorum elimden:)
ben hamurluk hissetmedim canim ilk başta alciyi çekerken agrıdı biraz o yuzden sanki orada taş varmış gibi hissediyordum sonradan geçti o da şuan gayet normal burun kıvamındakaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın?
bana da aynı olmustu alcı cıkarken agrı hıssetmıstım ama goruntusu hamur gıbı gelmıstı bana,ben sımdı ıyıyım yarın bandajlarım da acılacak sanırım benım bandajlı halı guzel ınsallah bandaj cıkınca da boyle olur:1rolleyes:
yarın görecez seni yaniiiiizemuszemus hadi bakalım.. Bandajlı hali kadar güzel bekleme kötüye alıştır kendini ki hayal kırıklığı uğrama sonra
yok var canım hala.. gözükmüyor o fotoda gözaltlarım halka şeklinde ve geçmicekmiş gibi sanki.. 2 gündür hiç bir değişiklik yok benim kadar krem suren yoktur burda heralde ama nafile
cumartesi cikiyomus bantlari cnm
:))
Sağolun kızlar, şişler bi insinde o zaman inş. daha çok foto koyarım =))
Bandajlar alınsada tekrar takılcak uzun bi süre bandajlıyız yani..
Şişlikler çabuk iner inşallah
Bu arada bandajlı halime herkes bayıldı yüzümün gözlerimin değiştiğini sölüolar bide dudaklarına da silikon mu yaptırdın diolarD Ay bu şişlik yüzüme yakıştı burun geçsede yüz geçmese keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?