"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

cnm gecmıs olsun.resımlerı goremedım.arkadaslık gonderdım.

kızlaarrr çok sevindim daha ilk haftadan burunlarınızın güzel olmasına ,beğenip mutluolmanıza ..zemuszemus gözümüz aydın :1hug:

kızlaarrr çok sevindim daha ilk haftadan burunlarınızın güzel olmasına ,beğenip mutluolmanıza ..zemuszemus gözümüz aydın :1hug:

zemuszemus ya supeer bu bantlı hali cok guzel de diğer türlüfisfisfis..
Sende var mı bi değişiklik bant hiç çıkmasın istiyorumm

nehiyyiim burnuna baktim süperrr duruyo cnm yaaa hele cenenne bitiyorummmm zemuszemus
frapanimm sen ne zaman ekliyosun kiz fotooo boshayallersmile

nehiyyiim burnuna baktim süperrr duruyo cnm yaaa hele cenenne bitiyorummmm zemuszemus
frapanimm sen ne zaman ekliyosun kiz fotooo boshayallersmile

fistikim bi dünya fotom var sürekli çekiyorum ama gozleriim hala mor diye koymak istemedim ben:sinifsinif:

lmaz: ne morluguuuu, morluklarin gecmisya istee

lmaz: ne morluguuuu, morluklarin gecmisya istee

yok var canım hala.. gözükmüyor o fotoda gözaltlarım halka şeklinde ve geçmicekmiş gibi sanki.. 2 gündür hiç bir değişiklik yok benim kadar krem suren yoktur burda heralde ama nafile

bana da aynı olmustu alcı cıkarken agrı hıssetmıstım ama goruntusu hamur gıbı gelmıstı bana,ben sımdı ıyıyım yarın bandajlarım da acılacak sanırım benım bandajlı halı guzel ınsallah bandaj cıkınca da boyle olur:1rolleyes:

yarın görecez seni yaniiiiizemuszemus hadi bakalım.. Bandajlı hali kadar güzel bekleme kötüye alıştır kendini ki hayal kırıklığı uğrama sonra

yarın görecez seni yaniiiiizemuszemus hadi bakalım.. Bandajlı hali kadar güzel bekleme kötüye alıştır kendini ki hayal kırıklığı uğrama sonra

inşallah canım cumartesıye koymayı dusunuyorum resımlerı hala morum cunku ben yaabilmiyorumkismile

yok var canım hala.. gözükmüyor o fotoda gözaltlarım halka şeklinde ve geçmicekmiş gibi sanki.. 2 gündür hiç bir değişiklik yok benim kadar krem suren yoktur burda heralde ama nafile

gecer cnm merak etme yerimseniben

Nehiyyy cnm badjli resmin güzel duruyor vallah..suanda sislik varmi??daha dogrusu o resimde .. Bence gayet yakışmış büyüklüğü Bandajlariniz ne zaman çıkıyor kızlar, yazdıysanızda goremedim kusura bakmayın :)

:))
Sağolun kızlar, şişler bi insinde o zaman inş. daha çok foto koyarım =))
Bandajlar alınsada tekrar takılcak uzun bi süre bandajlıyız yani..
Şişlikler çabuk iner inşallah
Bu arada bandajlı halime herkes bayıldı yüzümün gözlerimin değiştiğini sölüolar bide dudaklarına da silikon mu yaptırdın diolar D Ay bu şişlik yüzüme yakıştı burun geçsede yüz geçmese keşke

kaydirigubbakcemile3 nehiyy alemsinnn kaydirigubbakcemile3

nehiy bende zühtü demiri demiri düşünüyorum resimlerini görebilirmiyim eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…