"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

ahh cnm inşallah kavuşursun bunu öyle içtenlikle söylüyorum kii:Saruboceq:
maddi yönden hazırsan biraz da zamanın varsa bir an önce ol cnm. Estetiğe karşı olan babam şuan beni ve mutluluğumu görünce keşke daha önceden yaptırsaydım diyor. Bandajsızken de böyle konuşabilirim umarımboshayallersmile

bende görmek isterımm resımmmmmmm frapan bacım benıde ekleyii veeerr:)

Arkadaşım maddi olarakta , psikolojik olarakta ameliyata hazırım. Ünlü bir doktora kapora bile verdim.9 gün sonra ameliyat tarihim. Ama doktorum benimle hiç ilgilenmedi ve burada okuduğum bazı yorumlarda da bazı arkadaşlar hüsrana uğramışlar ve tavsiye etmiyorlar. Bu sebeple şu anda ameliyat heyecanı bile yaşayamıyorum. Çok tedirginim kararsız kaldım ve korkuyorum. Sonuç hüsran olursa yıkılırım :çok üzgünüm:

bende görmek isterımm resımmmmmmm frapan bacım benıde ekleyii veeerr:)

ekledm bacııımm buyurrkaydirigubbakcemile3

canan doktor cidden önemli faktör. eğer güven vermiyorsa bir daha düşün başka doktorlarla görüş %100 içine sinen biri olmalı..

frapan arkadasım ılk alci cıktıgında bıraz yadırgayabılırsın alişırsın zamanla inş istedıgın gıbı olmuştur baya küçüçük olmuşş bınıcıkkk:))

emin değilsen olma bence terddütdeysen burada yazılanlarıda dikkate al kesınlıkle .. kime karar vermiştın kı canımm

frapan arkadasım ılk alci cıktıgında bıraz yadırgayabılırsın alişırsın zamanla inş istedıgın gıbı olmuştur baya küçüçük olmuşş bınıcıkkk:))

sen oldun mu ameliyat?? tecrübeli bi konuşman varaklinialirimsmile evet ilk başta yadırgıyor insan. Doktor da buna fırsat vermeden bantladı hemen.. sonumuz hayrola artık:lepi:

frapan cnm cok begendim burnuşunu şişlikler ve morluklarda gitti süperr olcak şekilden belli tatlım

emin değilsen olma bence terddütdeysen burada yazılanlarıda dikkate al kesınlıkle .. kime karar vermiştın kı canımm

Dr.Bülent Cihantimur...Ancak bu sitedeki yorumlar beni çok etkiledi. 4 tane arkadaş var ve onlar bu doktorla sorun yaşamışlar 2. ye ameliyat olacaklar. Ve kesinlikle dr. da ilgi sıfır. Ameliyat öncesi bile bu kadar ilgisizse ameliyat sonrasını düşünemiyorum... Ve korkuyorum. İçim hiç rahat değil. :çok üzgünüm:

Frapanın al.ısız hali bile harika =))
Ben gördüm bayıldım
mini mini duruo burnu :)
Şiş olmasına rağmen.. bu arada cnm doktor bandajları değiştircek daha uzun süre böle dolancaz

Canım o zaman neden bu doktora gidiyosun ki ?
ona ameliyat olma içine sinmiosa

Canım o zaman neden bu doktora gidiyosun ki ?
ona ameliyat olma içine sinmiosa

Nehiyy tecrübeli diye onu tercih ettim ama burada sorun yaşayan arkadaşlarla görüşünce korkmaya başladım. Sanırım büyük bir ihtimalle Ona olmucam kaporada yanacak , ..... Ama daha başka bir doktora da karar veremedim henüz. Hergün bu sitede sizin gibi arkadaşlardan tavsiye isteyip duruyorum. Uykularım bile kaçtı , yemeden içmeden kesildim....Yaz gelmeden bu ameliyatı atlatmak istiyorum. . Paramı da bunca zaman bu ameliyat için biriktirdim. Eğer bir sorun yaşarsam tekrar para biriktirmem de zaman alacak.. Durumum vahim resmen... :çok üzgünüm:

canım ben bu yazdığından şunu cıkardım sen dr undan emin değilsin bence içinde bi şüphe var gibi bence içine sinmiyosa vazgeç başka dr git derim ilgisiz bi dr 'danda bişey cıkmayacak gibi bizim zühtü bey ben 2 sene oldu ameliyat olalı halen cok ilgili bi dr en ufak bişey sorsam tlf yanına cağırıyor muayene etmek için ilgisiz bir dr bence iyi değildir.cünki sana moral verecek bi doktor olması cok önemli ameliyat olupta sonradan pişmanlık yaşayacaksan hiç olma derim bende 1 sene sadece dr araştım ve doğru dr buldum seni üzmek istemem ama baştan cok iyi düşün derim

canancım en ufak bir şüphen dahi varsa girme ameliyata kaporavarsın yansınn.
birde ilkkez duyuyorum kaporamı alınıyormuş ameliyat öncesi çok saçma geldi..
doktorunu gördüm biraz burnu havada bir tipp..
soğuk geliyor insana gerçekten..
amaa bilemeyiz tabi görünüşe bakarakta karar vermeeyiz..
umarım herşey gönlünc eolur..

asminem seni hatırladım baya bir dertliydin burun konusunda özellikle burun ucu deilmi top gibi felan duruyor demiştinn..yanlış hatırlamıyorum umarım..

canım seninki kemer kırıllması olmayacağı için kolay bir ameliyat kıkırdaklarla düzeltme oalcaktırr..çokta morarma olmaz bana göree..çabuk atlatırsınn..

Canım ya, ne kadar kapora verdin ki ?
Güvenmediğin doktora gitme sakın sonra pişman olma kafanı karıştırmak istemiyorum inan..
Eğer bu doktora mecbur kalırsan çok iyi anlat isteklerini belirt..
Bu doktor olmazsa Zühtü beyi tavsiye ediyorum işinde 1 numara

Evet canım . Zühtü beyi mtheden birçok arkadaş var burada. Peki hangi şehirde ve ne kadara ameliyat yapıyor bu doktor ? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…