"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Nehiyyy ben bugune kadar sana niye arkadaslik teklif etmemisim :)) benimle cikarmisin... :)) yaa resimlerine bende bi bakayim nasilmisin sis mis.

kızlar yazmayı unuttum sanırım
sabah sinemcikle konuştumm..
burun iyi ağrısı yok ama şişleri fazlaymışş..
ama göğüsler çok fenaymışş...
bunu biliyordum ama tabi ağrısını bilemem..
çabucak iyileşsin ve çabucak dönsün aramıza..
pazartesi alçıları çıkacakmış sanırımm..
baya sohbet ettik ama aklımda kalanlar bunlarr..

Son düzenleme:
Nehiyy profilindeki resme yorum yazamadım cunju mesaj sayım yetmiyor henuz:)) Bandajlı hali supper gorunuyor! ustelik yuzunde tek bir morluk yok sanki ameliyattan degilde tatilden donmus gibisin:) tekrar gecmis olsun :)

burnun yüzüne çok uyumlu olmuş en başta, bantlar açıldığında daha güzel olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun:)

cumartesi bantlarımız çıkıyo muymuss?? CADIARZU
nehiyy ben bantları değiştircek sanıyordum cmt..

vee sonunda ben de yaptım bir albüm bandajlı ve mor ama idare edin:)

ben özelden yazamıyorum o yüzden burdan yapıcam yorumlarımı.. şuan bantlı tabi pek bişey belli olmaz ayrıca burnunun eski halinide bilmiyorum. ama çok hoş gözüküyor şuan bile. bakalım bandajlar çıkınca nasıl olacak. tabi ilerleyen zamanlarda önemli. zühtü beyin yaptığı burunlar her zaman çok güzel:lepi:

evet bandajlı halini bende seviyorum keşke böyle kalsa hep:Saruboceq:
zühtü beye güvenerek rahatlatıyorum kendimi zaten dr kim olursa olsun guvenmek çok önemli.. Evet cnm kendisi ank da ama haftada bir ist a geliyor Aramızda da var ist da olup da zuhtu beye ameliyat olan. Karar vermek kalıyor sana:) Tşk bu arada yorumun içinopuyorumnanaktan

aa bak bunu bilmiyordum. o zaman doktorlarla görüşme listeme zühtü beyi de ekliyorumsositososito barış çakır yakup avşar zühtü demir... umarım benim için en doğrusuna karar veririm:Saruboceq: ve en acısız olanaakannehir

vallahi çok güzel olmuş bandajlı haliyle bile yüzüne çok yakışmış, güle güle kullan çok hoooşş.Zühtü Bey güzel iş çıkarmışş..

Son düzenleme:
ekledim seni de cnm yorum yaparsanız sevinirim iyi ya da kötü

Eklediğin için teşekkür ederim arkadaşım.

:lepi: Süperrrrr ! ! çok beğendimm. Hayırlı olsun canım. olumunekankayizsmile Yani bantlı hali bile bu kadar güzel , artık sonraki , sonraki ve en son 6. aydan sonrasını düşünemiyorum. O zaman mükemmel olur sanırım. Yaa resmen değişmişsin dahada güzelleşmişsin.....

Yaa arkadaşım benim burnumda senin eski burnun gibi kemerli. Umarım bende güzel bir burna sahip olabilirim.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…