canım ankara istanbull..
fiat konusu yanlış oalbilir çünkü işleme burna göre değişiyorr..3500 den başlıyorr fiat olrakta..
frapannim bayildim burnunaaaa zemuszemus bütün fotolairn süperrrr bayanssulusmile
kızlar foto ekledım bakarmısnız yorumlarınızı beklıyorummm
çok güzel görünüyor...geçmiş olsun hayırlı olun cnm
ahh canıım benim çok iyi anlııyorum seni..:1hug: ben bantsıız halinide çok beyendin sanııyodum..bende bi değişşiklik yok hala yapay geliyo ama sabıırla bekliyorum..buarada profilden fotolarıımıı albümüme koydum merak eden listemdeki arkadaşlar bakabilir..zemuszemus ya supeer bu bantlı hali cok guzel de diğer türlüfisfisfis..
Sende var mı bi değişiklik bant hiç çıkmasın istiyorumm
frapan, burnun hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Bandajsız halini görmeyi de merakla bekliyorum.
Ameliyattan sonra işe dönmeden önce kaç gün izin alınmasını tavsiye edersin?
Bir de elmacık kemiklerine bir işlem yapıldı mı? O kısımda hafif bir iz var. Yoksa orası da mı burunla bağlantılı?
tşkler cnm seninki kadar güzel olabilcek mi acaba
çok daha güzeli olur inşallah canım.. bantlı bile süpr görünüyor opuyorumnanaktan
eda seeninde burun süper canımm gördükk..zaten süper bir hatundunn ultra süper ooldun maşallahh...
nehiyy de çok güzel olmuş maşallah. Kızlar geçmişi okuyamadım, nehiyy'in çenesine birşey yapıldı mı?
cnm 11.gün bitti. Hareketimi engelleyecek bir durum yok agrım sızımda yok şükür istediğimi rahatlıkla yapabilirim yani. Sadece morluk sorunum var o da kişiye göre değişiyor. Benden bir gün sonra olan nehiyyin hiç morluğu yok mesela.
Elmacıklarda bir şey yok:) hafif sarı duruyor iz varsa da sivilce izi felandır
ben göremedim nehiy'in resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?