"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

aa hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Ameliyatında oldukça yakın. Hoşgeldin aramızaaakaydirigubbakcemile5
peki nerde kalcaksın sürekli gidip gelcen mi?

Tesekkurler canim, seninde yeni burnun hayirli ugurlu olsun, mecburen bir gece otelde kalicaz.

Kızlar bi kaç gün daha sabredices bende çok sabırsızm ama bandaj takıldı işte
Yorumlarınızı düşüncelerinizi çok merak ediyorum zaten. Neyse bi kaç gün belki yarın dayanamaz açarım bandajı doktor bi kaç gün sonra açabilceğimi söyledi..

fıstıklar burnuşlarınız ne alemde:)en heycanlı döneminizzz valla biliyorum kendimden:)2 ayı geçtikten sonra insan hiç eski burnunu hatırlamıyor bile:)

Kizlar ben simdi korkmaya basladim acikcasi, Zuhtu beye ameliyat olanlari bazilari memnun deil, nolcak simdi ya, tamda ameliyatima 6 gun kaldi, insallah sorun cikmazbilmiyorumkismile

Kizlar ben simdi korkmaya basladim acikcasi, Zuhtu beye ameliyat olanlari bazilari memnun deil, nolcak simdi ya, tamda ameliyatima 6 gun kaldi, insallah sorun cikmazbilmiyorumkismile

Kim memnun değil? Tam olarak neden memnun değillermiş biliyor muzun EsiLaCIM?

kimler memnun degil????
ben memnun olmayanlari görmedim cnm benneyaptımki

Bende yarın fotoğraf koymayı düşünüyorum kızlar bakarsınız fikir olsun, sizin için bandajı açıp foto çektim

Son düzenleme:
Memnun olmayanlar var canim, burda yazmam ne kadar dogru bilmiyorum ama sanirim ela12 ve cilek memnun deiller

Memnun olmayanlar var canim, burda yazmam ne kadar dogru bilmiyorum ama sanirim ela12 ve cilek memnun deiller

cnm elanin ameliyat olmadan önceede nefes problemi vardi ameliyatina kbb doktoru girmis ama sorun hala cözülmemis

cilek memnun olmadigini kim söyledi yaa kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün tatlim benii
cilek gayette memnun cünkü hicbi doktorun yapmayi kabul edemicegi kadar kavisli ve kalkik bi burun istemis, ama sadece burun ucu sarkmis ki onuda zaten zühtü bey söylemis ona, eger bu kadar kalkik yaparsam ucu sarkar demis cilekte olsun demis
cilegin memnun olmadigini nerden cikardin sasirdim dogrusu

Canim ben de biryerimden uydurmuyorum herhaldelmaz: Bana da ela12 soyledi, ela12 nin resmini gormedin galiba son halini, yamukluk var ve nefes alma sorunu var, cilek de burnunda bir sorun oldugundan bahsetmis yaaaa

Canim ben de biryerimden uydurmuyorum herhaldelmaz: Bana da ela12 soyledi, ela12 nin resmini gormedin galiba son halini, yamukluk var ve nefes alma sorunu var, cilek de burnunda bir sorun oldugundan bahsetmis yaaaa

ben sana biyerinden uyduruyosun demedim zaten
elayi biliorum ona bise demedim ama cilek burnunu begeniyo
sen galiba nefes sorunundan bahsediyosun ama görüntü olarak cilek cok memnundu

Canım, Cileğin konusu öyleydi gerçekten doktor uyarmış ama o yinede kalkık istemiş..
Elanın önden burnunu gördüm ben beğendim (tabi önemli olan onun beğenmesi) ama koku ve nefes alamama sorunu gerçekten çok üzücü, onun için kbb ci mi girdi yoksa zühtü bey mi onu bilmiyorum

nehiyyim ben elayla özel msjla görüsmüstüm
ameliyatina hem kbb doktoru hemde zühtü bey girmis, ameliyat olmadan öncede nefes sorunu varmis
ama cözülememis maalesef bilmiyorumkismile
tekrar ameliyat olcakmis

Cilegin memnun olmadigini ela12 soyledi canim, bunda gulecek ne var canim,fisfisfis memnun olmadigini kendisi soylemis, neyini begendigini bilmiyorum, ama elanin burnunda gercekten yamukluk var. bunda sasacak ne var onuda anlamadim, cilegin burnunu bende gordum , cok guzel, ama belki bir sorunu olmus olamazmi. Ameliyat sonuclarinin iyi yonleri gorusuluyorsa burda, kotu yonleride paylasilmali bence.

yukardada yazdim cnm elaya bisey demedim zaten

ama cilek memnun olmadigini hic söylemedi sadece nefes sorunu varmis
ama seklinden semalinden süürekli memnun oldugunu dile getirdi
sadece ucunun sarkikligini sevmiyo ama o kalkikligindan dolay
zühtü bey uyarmis eger o kadar kalkik yaparsam ucu sarkar diye oda tamam demis

ben görüntüsünden dolayi mutsuz oldugunu hic kendisinden duymadim o yüzden dedim
sonucta sana kimin ne dedigini bilmiyorum dimi ama

Neyse birbirimizi yanlis anladik, ben sadece cilekin burnunda sorun oldugunu duydum, ama ne oldugundan hic bir fikrim yoktu. Gonul isterki kimsenin burnunda sorun olmasin, ama sende beni anla boyle seyler duyunca insan tedirgin oluyor, sonucta bende o doktora ameliyat olcam dimi. Neyse en iyisi herseyi positif dusunmek.

anliyorum tabi bende o doktora olcam
cilekin neefes sorunu varmis onu ögrenmistim
ve elanin bgn mutsuz oldugunu ögrendim bende
ins daha sonra hickimse mutsuz olmaz

anliyorum tabi bende o doktora olcam
cilekin neefes sorunu varmis onu ögrenmistim
ve elanin bgn mutsuz oldugunu ögrendim bende
ins daha sonra hickimse mutsuz olmaz

Insallah canim:Saruboceq:, biraz stresliyim, seni kirdiysam ozur dilerim, hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…