aa hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Ameliyatında oldukça yakın. Hoşgeldin aramızaaakaydirigubbakcemile5
peki nerde kalcaksın sürekli gidip gelcen mi?
Esilacım çok sevindim , hayırlısı olsun canım boshayallersmile
Kizlar ben simdi korkmaya basladim acikcasi, Zuhtu beye ameliyat olanlari bazilari memnun deil, nolcak simdi ya, tamda ameliyatima 6 gun kaldi, insallah sorun cikmazbilmiyorumkismile
Kizlar ben simdi korkmaya basladim acikcasi, Zuhtu beye ameliyat olanlari bazilari memnun deil, nolcak simdi ya, tamda ameliyatima 6 gun kaldi, insallah sorun cikmazbilmiyorumkismile
Memnun olmayanlar var canim, burda yazmam ne kadar dogru bilmiyorum ama sanirim ela12 ve cilek memnun deiller
Canim ben de biryerimden uydurmuyorum herhaldelmaz: Bana da ela12 soyledi, ela12 nin resmini gormedin galiba son halini, yamukluk var ve nefes alma sorunu var, cilek de burnunda bir sorun oldugundan bahsetmis yaaaa
cilek memnun olmadigini kim söyledi yaa kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün tatlim benii
cilek gayette memnun cünkü hicbi doktorun yapmayi kabul edemicegi kadar kavisli ve kalkik bi burun istemis, ama sadece burun ucu sarkmis ki onuda zaten zühtü bey söylemis ona, eger bu kadar kalkik yaparsam ucu sarkar demis cilekte olsun demis
cilegin memnun olmadigini nerden cikardin sasirdim dogrusu
Cilegin memnun olmadigini ela12 soyledi canim, bunda gulecek ne var canim,fisfisfis memnun olmadigini kendisi soylemis, neyini begendigini bilmiyorum, ama elanin burnunda gercekten yamukluk var. bunda sasacak ne var onuda anlamadim, cilegin burnunu bende gordum , cok guzel, ama belki bir sorunu olmus olamazmi. Ameliyat sonuclarinin iyi yonleri gorusuluyorsa burda, kotu yonleride paylasilmali bence.
yukardada yazdim cnm elaya bisey demedim zaten
ama cilek memnun olmadigini hic söylemedi sadece nefes sorunu varmis
ama seklinden semalinden süürekli memnun oldugunu dile getirdi
sadece ucunun sarkikligini sevmiyo ama o kalkikligindan dolay
zühtü bey uyarmis eger o kadar kalkik yaparsam ucu sarkar diye oda tamam demis
ben görüntüsünden dolayi mutsuz oldugunu hic kendisinden duymadim o yüzden dedim
sonucta sana kimin ne dedigini bilmiyorum dimi ama
anliyorum tabi bende o doktora olcam
cilekin neefes sorunu varmis onu ögrenmistim
ve elanin bgn mutsuz oldugunu ögrendim bende
ins daha sonra hickimse mutsuz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?