"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

cnm tşk. Ben sana tanıdık geliyordum dimi? Hala öyle miyim?yerimseniben
fstkm saol bebisim azcuk havamız olsun artık dimiaklinialirimsmile eski gunlere inat..

aynen cnm tadini cikar valla kaydirigubbakcemile2

nehiyy frapan resimlerinize baktım, ikinizin burnu da yüzünüze çok yakışmış, çok başarılı olmuş.iyi günlerde kullanındelikafadulden
ben de şimdi Zühtü beyin yanından geliyorum ameliyatım yaza.ama tasarımı gördükten sonra çok uzun gelecek aradaki zaman.keşke ben de bir an önce olabilsem:1rolleyes:

cnm tşk. Ben sana tanıdık geliyordum dimi? Hala öyle miyim?yerimseniben
fstkm saol bebisim azcuk havamız olsun artık dimiaklinialirimsmile eski gunlere inat..

burundan yukarısı hiç yabancı gelmiyoo ama burundan aşağısını artıkk hatırlayamıyorumm :) :)
çok imremdimm ya ben böyle bi burun istiyorumm :) :)

ne zamana tarih verdii?

burundan yukarısı hiç yabancı gelmiyoo ama burundan aşağısını artıkk hatırlayamıyorumm :) :)
çok imremdimm ya ben böyle bi burun istiyorumm :) :)

seninde olur cnm sadece iyi düşün:)

Kalila gözün aydın almışın tarihini. Şimdi beklemek ne zor geliyordur sana:)

ay canım benim :)) Çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım =) Bu arada çok teşekkürler beğenmene sevindim opuyorumnanaktan

ay canım benim :)) Çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım =) Bu arada çok teşekkürler beğenmene sevindim opuyorumnanaktan

inşallah cnm.zaten zühtü bey aklımdaki isimlerden biriydi ama seninle frapanın resimlerini görünce doğru soluğu yanında aldım.gamyoncuiremsu
bir de cnm sen local anestezi mi oldun genel mi?zühtü bey local yapıyor galiba ama kötü şeyler duydum localle ilgili.senin nasıldı?

kalila cnm gözün aydin:) opuyorumnanaktan
tasarimin varmii:) bayanssulusmile

Kizlar ara sira sanki burnumdan nefes aliyorum, ama burnum hep tikanik, herhalde normaldir daha burnum 1 haftalik, ama agzimdan nefes ala ala bir hal oldum valla, agzim surekli kuruyor.

Anlattiginiz gibi de burnumu temislemeye calisiyorum, icine dogru temislemeye calisiyorum ama sertlik var daha ileriye gidince agriyor, daha dogrusu ileriye gitmiyor cubuk. Herhalde buda mi normaldir?

zühtü bey lokal yapmıyor.ben genel anastesi aldım bildiğim kadarıyla öylee direk bayıltıyorr.

Anlattiginiz gibi de burnumu temislemeye calisiyorum, icine dogru temislemeye calisiyorum ama sertlik var daha ileriye gidince agriyor, daha dogrusu ileriye gitmiyor cubuk. Herhalde buda mi normaldir?

canım daha içi yaradır tabi ağrır temizlerken ama sen temizleyebildiğin kadar temizlemeye calış canım kremle daha cok yeni burunun nefes almanda tabi zorlancaksın cünki içi şiştir ondan nefes almanda zor olur.biraz daha zaman gecsin düzelmeye başlar nefes almandaa

kızlar yaa annem koparıyo beni..delikafaduldenbeni yıllardır tanıyan ama ameliyat olduumu bilmeyenler hiç farketmiyo bile burnumu..bilenlerde ee hiçbi değişiklik yokkii ifaden hiç deişmemiş filan diyolar..annemde "tüh tüh tüh baksana kimse farketmiyo bile,farkedilmicekse niye yaptırdın ki,paralar boşa gitti!!!"diyo kaydirigubbakcemile3

bende anlatmaya çalışıyorum anne bu burnumun istediğim gibi yapıldığını gösterir,hiç değişmemişim sadece burnumdaki kusurlar gitti diye opuyorumnanaktan

:))))))))))alem şu annalerr..senin genelinde bir porbem olmadığından benimki gibi en azından surat ifadend eçok bir değişiklik beklenmemeli ama ben yinedee çok şey farkediyorumm.. 6 ay sonrasını bekliyorum senin burnundaa..süperr bişey olcak ben eminimde sen de bir gör bakalım:)))yeni resim varmı yandna önde sağdan soldan:)))))))))))

zühtü bey lokal yapmıyor.ben genel anastesi aldım bildiğim kadarıyla öylee direk bayıltıyorr.

cnm zühtü bey lokal yapiyo :uhm:
nehiyy, frapan, supergirll, BlackHoney, cilek.35, lakito ve diger saymayi unuttuklarim :kedi: hepsi lokal+sedasyon(uyku) ile oldular
genel anestezi almadilar ama uyudular hicbisey farketmediler
yoksa benmi yanlis biliyorum:uhm:

esilacim nasil oldun? alcilarin ne zaman cikiyo?

süpergirll hahaha cidden alem su analar

_fstk saol canim gayet iyim, ama $u nefes alamamak adami sinir ediyor, surekli azim kuruyor, neyse o kadarina da katlanalim dimi, alcim cumartesi, yada pazar gunu cikacak canim.
Ben lokal+sedasyonlami oldum bilmiyorum, bence genel anestezi idi, emin deilim ama, korkudan herhalde sormak hic aklima gelmemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…