cnm tşk. Ben sana tanıdık geliyordum dimi? Hala öyle miyim?yerimseniben
fstkm saol bebisim azcuk havamız olsun artık dimiaklinialirimsmile eski gunlere inat..
cnm tşk. Ben sana tanıdık geliyordum dimi? Hala öyle miyim?yerimseniben
fstkm saol bebisim azcuk havamız olsun artık dimiaklinialirimsmile eski gunlere inat..
nehiyy frapan resimlerinize baktım, ikinizin burnu da yüzünüze çok yakışmış, çok başarılı olmuş.iyi günlerde kullanındelikafadulden
ben de şimdi Zühtü beyin yanından geliyorum ameliyatım yaza.ama tasarımı gördükten sonra çok uzun gelecek aradaki zaman.keşke ben de bir an önce olabilsem:1rolleyes:
ne zamana tarih verdii?
burundan yukarısı hiç yabancı gelmiyoo ama burundan aşağısını artıkk hatırlayamıyorumm :) :)
çok imremdimm ya ben böyle bi burun istiyorumm :) :)
ay canım benim :)) Çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım =) Bu arada çok teşekkürler beğenmene sevindim opuyorumnanaktannehiyy frapan resimlerinize baktım, ikinizin burnu da yüzünüze çok yakışmış, çok başarılı olmuş.iyi günlerde kullanındelikafadulden
ben de şimdi Zühtü beyin yanından geliyorum ameliyatım yaza.ama tasarımı gördükten sonra çok uzun gelecek aradaki zaman.keşke ben de bir an önce olabilsem:1rolleyes:
ay canım benim :)) Çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım =) Bu arada çok teşekkürler beğenmene sevindim opuyorumnanaktan
inşallah cnm.zaten zühtü bey aklımdaki isimlerden biriydi ama seninle frapanın resimlerini görünce doğru soluğu yanında aldım.gamyoncuiremsu
bir de cnm sen local anestezi mi oldun genel mi?zühtü bey local yapıyor galiba ama kötü şeyler duydum localle ilgili.senin nasıldı?
Anlattiginiz gibi de burnumu temislemeye calisiyorum, icine dogru temislemeye calisiyorum ama sertlik var daha ileriye gidince agriyor, daha dogrusu ileriye gitmiyor cubuk. Herhalde buda mi normaldir?
15 hazirana cnm.finallerim biter bitmez inşhihoyyyt
zühtü bey lokal yapmıyor.ben genel anastesi aldım bildiğim kadarıyla öylee direk bayıltıyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?