çok saol cnm.. opuyorumnanaktan
benim burun derim çok ince aslında ve kıkırdağımda şekil almaya çok müsait..yani zühtü bey öle demişti..kaydirigubbakcemile2 gelgelelim benim kızlar ( teknolog,fstk,nehiy,frapan ve ank32 ve blackhoney:1hug:)çok iyi bilirler..korkunç hassas ve alerjik bi bünyem varmış..buyüzden çok geç iyileşiyorum..çok çektim walla..hala daha burnum şişiyo,tam nefes alamıyorum ağzımı açıyorum sıksık..ama şükürler olsun o zor günleri canım arkadaşlarımla ,destekleriyle atlattım..:sm_cool:a.s.
çok saol cnm..supergirll cok gusel olmus burnun ya yuzune acaip yakismis, :)
Arkadaşlar ESİLA dan haberi olan varmı ? merak ettim bilmiyorumkismile durumu nasıl acaba
hihi sisler gecsin cok daha iyi olcaktir ! zaten forumda resim koyan tum kizlar cok gusel burunlar o yusden mi bu kadar yakisiyor nedir :)) mutlulukla kullanman dileklerimle:1hug:
nehiyy seni msnde goremes oldum
Kızlar sağ profilden'de resim koydum biraz daha kavislendi bakmak isteyenler albüme =) Yorumsuz bırakmayın yi yada kötü a.s.
Canım bu ara pek girmiyorum ama bende seni göremiyorum girdiğimde :sm_confused:
Kızlar sağ profilden'de resim koydum biraz daha kavislendi bakmak isteyenler albüme =) Yorumsuz bırakmayın yi yada kötü a.s.
Kizlar dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, nehiyy cim sanada cok tesekkur ederim benim zyaretime geldigin icin ve desteklerin icin cok memnun oldum gercekten, ozeline de yazdim, ama seninle konustugumuzu yada yuzunu hatirlamiyorum, narkozun etkisinden dolayi galiba :)
Ameliyata cok korkarak girdim az daha aglayacaktim, birse kizim arkamdan aglayinca daha da kotu olmustum, ama saolsun anestezi uzmani doktor bey ve digerleri beni sakinlestirdiler, ben ama bayilana kadar doktor beye hep resimden guzel olacak deilmi doktor bey demissim:) Bir an once bayiltin beni derken bayilmisim, bir uyandimki bitmis :) hic bir sikayetim yok cok sukur, tamponlar alinir alinmaz, bir yemek yedim ki :) acliktan olecektim yaTek sorunum gozlerim cok sisti ve morardi buz koymama ragmen, kremimi de suruyorum surekli. Simdilik cok memnunum, sadece kizim benden cok urktu, alisti simdi anne cici oldu diyor:) Gelismeleri sizlerle paylasirim arkadaslar, simdi cok yorgunum, hepinize cok tesekkur ederim, darisi olmak isteyenlerin basina...
Geçmişş olsun canım. Bende şu an senin durumundayım. Mosmorr ve şipşişşş. Benim oğlumda bana bakıp bakıp ağlıyorr.
Fakat merak ettim canım senin tamponların ne zaman alındı ki ? Daha yeni değilmisin :uhm: Ben 1 haftada tamponlar alınıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?