esilacim ve canan.. ikinizede gecmis olsun sonunda siz de atlattiniz.. diledigniz buruna kavusun inSallahzemuszemus
nehiyyCim seninde burnun gün gectikce güzellesiyor vallah.opuyorumnanaktan negüzel kavislenmis
Canım burnun bir harikaaa :lepi:
CADIARZU Fakat 27. günde hala neden bandaj takıyorsun merak ettim bilmiyorumkismile Bandaj 15 günde çıkıyor benim bildiğimmm
Bu arada bende dün sabah ameliyat oldum :1ninca: Şu an öcüüü gibiym. Mosmorrrr
esilacim ve canan.. ikinizede gecmis olsun sonunda siz de atlattiniz.. diledigniz buruna kavusun inSallahzemuszemus
nehiyyCim seninde burnun gün gectikce güzellesiyor vallah.opuyorumnanaktan negüzel kavislenmis
ank 32 kime olmustu ameliyatini kafam karisiyor artik
Kizlar dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, nehiyy cim sanada cok tesekkur ederim benim zyaretime geldigin icin ve desteklerin icin cok memnun oldum gercekten, ozeline de yazdim, ama seninle konustugumuzu yada yuzunu hatirlamiyorum, narkozun etkisinden dolayi galiba :)
Ameliyata cok korkarak girdim az daha aglayacaktim, birse kizim arkamdan aglayinca daha da kotu olmustum, ama saolsun anestezi uzmani doktor bey ve digerleri beni sakinlestirdiler, ben ama bayilana kadar doktor beye hep resimden guzel olacak deilmi doktor bey demissim:) Bir an once bayiltin beni derken bayilmisim, bir uyandimki bitmis :) hic bir sikayetim yok cok sukur, tamponlar alinir alinmaz, bir yemek yedim ki :) acliktan olecektim yaTek sorunum gozlerim cok sisti ve morardi buz koymama ragmen, kremimi de suruyorum surekli. Simdilik cok memnunum, sadece kizim benden cok urktu, alisti simdi anne cici oldu diyor:) Gelismeleri sizlerle paylasirim arkadaslar, simdi cok yorgunum, hepinize cok tesekkur ederim, darisi olmak isteyenlerin basina...
Kizlar benim burnum arasira akiyor bu normal mi? Birde burnumun icini temislemem mi gerekiyor, temislemem gerekiyorsa nasil temislemem lazim, cunki cok agritacagini dusunuyorum.
nehiy, frapan demin resimlerinize baktımm harika olmuşş burunlarnızz bu kadar çabukk iyileşmesi çok güzell 20 günlük fotolar özellikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?