"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Canım bandajı doktor çıkartabilirsin dedi ama burun ucum gördüğün üzere şiş, o yüzden takıyorum tamamen benim isteğim teşekkür ederim beğenmene sevindim :) zemuszemus
Geçicek merak etme büyük kısmı atlattın :)

esilacim ve canan.. ikinizede gecmis olsun sonunda siz de atlattiniz.. diledigniz buruna kavusun inSallahzemuszemus

nehiyyCim seninde burnun gün gectikce güzellesiyor vallah.opuyorumnanaktan negüzel kavislenmis

Canım çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına inşallah a.s.

kızlar selam geçmişi okuyamadımm ..laptopum bozuldus ervise gidecek..merak eden olur diye ayzıyorumm.kız kardeşimdeyim nun laptpoundan..herkes iyidir inşallah...

canım cok geçmiş olsunn yeni burnuşunda hayırlı olsun

Cok tesekkur ederim arkadaslar, canan cim ben sehir disindan oldugum icin benim tamponlarim ameliyattan bir gun sonra alindi, sanada cok gecmis olsun, yeni burnun hayirli olsun. cccCanann Sen hangi doktora ameliyat oldun?? Senin tamponlarin ne zaman alindi, 1 hafta sonra alcim alinacak.

kızlar laptopumu sevise vermeden halletim şuan hiç bişey yok ama bakayımd edim sizee.

esila geldinmi nasıl geöti dur bakayım geçmişee..geçmiş olsunn..

Kizlar benim burnum arasira akiyor bu normal mi? Birde burnumun icini temislemem mi gerekiyor, temislemem gerekiyorsa nasil temislemem lazim, cunki cok agritacagini dusunuyorum.

canım ben de de akıntı oluyor ara sıra.sanki gripmişim gibi.ben kulak çöpüyle fazla ilerilere gitmeden temizliyorum.ama benim bugün 31.gün oldu.ilk zamanlarda böyle temizliyordum.benimkinde ağrı olmuyordu.

EsiLaCIM geçmiş olsun hoşgeldin aramıza

Ben de yeni fotolar yükledim kızlar buyrun..

Kizlar benim burnum arasira akiyor bu normal mi? Birde burnumun icini temislemem mi gerekiyor, temislemem gerekiyorsa nasil temislemem lazim, cunki cok agritacagini dusunuyorum.

akması normal hergün kulak temizleme cubuklarıyla verdiği kemicetine kremle içini temizleyeceksin canım

Evet canım kremle temizle korkma ağrı olmaz sana verilen ilaçlarıda mutlaka iç :)

Saolun kizlar, nehiyycim evet ilaclari kullaniyorum canim, o dediginiz kremlede temisliyorum , ama burun deliklerinin ta dibine giripde temisleyemem, cunki ici daha yaraymi$ gibi geliyor. Sen nasilsin nehiyy burnu$undan memnunmusun?

Memnunum tatlım fotoda koydum bak istersen =) Hala yaralarım var benimde canım onlar 2,5 ay kalıomuş sanırım çok incitmemek gerek burunları

nehiy, frapan demin resimlerinize baktımm harika olmuşş burunlarnızz bu kadar çabukk iyileşmesi çok güzell 20 günlük fotolar özellikle :)

frapanim albümündeki fotolarina yorum yaptim buraya yazmayi unuttum kaydirigubbakcemile3
süpersin balimmm, burun yapilinca dahada ayri bi hava geldi kizzz snaaa aklinialirimsmile

nehiy, frapan demin resimlerinize baktımm harika olmuşş burunlarnızz bu kadar çabukk iyileşmesi çok güzell 20 günlük fotolar özellikle :)

cnm tşk. Ben sana tanıdık geliyordum dimi? Hala öyle miyim?yerimseniben
fstkm saol bebisim azcuk havamız olsun artık dimiaklinialirimsmile eski gunlere inat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…