cnm zühtü bey lokal yapiyo :uhm:
nehiyy, frapan, supergirll, BlackHoney, cilek.35, lakito ve diger saymayi unuttuklarim :kedi: hepsi lokal+sedasyon(uyku) ile oldular
genel anestezi almadilar ama uyudular hicbisey farketmediler
yoksa benmi yanlis biliyorum:uhm:
nasil yaaa delikafadulden
lokalle oluyorum diye genellemi oldunuz:roflol:
e hani sadece lokalle yapiyodu fisfisfis
fraposum eger bugün ararsan bunuda sorsana
kalila cnm gözün aydin:) opuyorumnanaktan
tasarimin varmii:) bayanssulusmile
canım hayırlısı olsun beklemek zor gelir şimdi sana ama zaman cabuk gecer bi bakmışsın olup bitmiş
Canım ben genel olmadım.Eğer genel anesteziye girmişseniz birçok test isterler, burdan anlayabilirsiniz.Kalp grafiği falan mesela.Fakat lokal anestezi+sedasyonda sadece basit bi kan testi isteniyor.
frapan ay ne bilim aricam demistinya kaydirigubbakcemile3
Kalila ayy cok merak ettim tasarimini :1rolleyes:
hehe tabi büyük gelir, hele bi ameliyat ol ondan sonra kesin nasil dolastim ben bu burunla dersin
supergirll ay farkinda olmadan lokalle mi oldun genelle mi kaydirigubbakcemile3 bu is iyice arap sökügüne döndü kaydirigubbakcemile3
ay sinir oldum burda fstk ya.3 kere aradım, yapacakları şey 2 tıkla bir maili göndermek, dün akşamdan beri pc başında bakliyorum.klava:ben utanıyorum artık aramaya, onların hala umrunda değil.alsanaalsanasmilemafoldumben
Valla frapancim burnun super gorunuyor, simdiden kucuk findik burnun olmus, kimbilir daha ne kadar guzellesecek zamanla, insallah benimde alcinin altindan boyle findik gibii burun cikar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?