"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

olanla ölene care bulunmuyo
napalim, öldürelimmi simdi hatali bi ameliyat olmus diye?
biz zaten elaya üzüldügümüzü belirttik istersen bidaha oku cnm
ayrica zühtü beyde sucsuz demedik
sadece o ameliyata iki doktor girdigini ve burda suclu sadece zühtü bey olmadigini dile getirdik
nefes konusunda kesinlikle zühtü beyi suclu bulmuyorum cünkü kbb adi üstünde kbb doktoruda girmis o ameliyata
ama sekil bozuklulugu ve kemik egriligi zühtü beyin sorumlulugunda, onada kimse bisey demiyo zaten
burda bicok mutsuz hasta var
yani elanin durumu ilk degil, bicok üye mutsuz
ne yazikki herkes memnun olarak kalkmiyo o masadan
kim isterki mutsuz olmayi??
hangi doktorda hastasini mutsuz etmek ister?
" "Doktorda insan hata yapabilir" diye bir savunma yok" demissin ne kadar sacma bi düsünce
doktor diye hata yapma lüksü yokmu?
bi hatasinda hemen taslamakmi gerekir o doktoru?
herkes hata yapabilir, insaniz sonucta
olmamasi gerekir tabikide olmasa iyi olur
ama hickimse kusursuz degildir
bidaha belirtiyorum, burda hickimse kesinlikle elayi haksiz görmüyo
"ela sen yalan söylüyosun zühtü bey sucsuz" diyende olmadi
ela tabikide hakli sonucta ortada sekli bozulan bi burun var
elanin yasadigi büyük bi hayal kirikligi sonucta ne umutlarla o masaya yatiliyo
allah korusun bizimde basimiza gelebilir
böyle seyler yazipta sanki elaya haksiz demisiz gibi imalarda bulunmayin lütfen
ne okuyosaniz onu anlayin
söylenmemis bi lafi söylenmis gibi gösteripte bizi zan altinda birakmayin :umursamaz:

Son düzenleme:

alkisalkisalkis fstkcım kesinlikle sana katılıyorum. tamam bizim başımıza da böyle bir şanssızlık gelebilir ve tabiki de bu durumu kabullenemeyip isyan ederiz. hatta o doktordan nefret eder kafayı yer dereceye bile gelebiliriz. ama şu da bir gerçek ki tıp fakültesini bitirip estetik cerrah olmak kişiye kesinlikle hata yapmasına imkan vermeyecek kadar insan üstü bir özellik bahşetmiyor malesef. ama keşke öyle olsaydı... lütfen dört dörtlük bir doktor adı istiyorum desem rahatlıkla verebilecek misiniz?

Kızlar bu kadar araştırıyorsanız, şunuda araştırın hiç bir doktor benim ameliyatım mükemmel olur revizyona uğratmam diye garanti vermez veremezde zaten . Benim başıma gelirse bende tabi ki bu durumu yazarım bizim konuştuğumuz şey çok çok farklı, bu duruma hangimiz üzülmedik ki ? burda açık konuşulmasının da her zaman arkasında oldum. Neyse bu konuyu sürdürmek istemiyorum. Kim hangi doktora gitmek istiyorsa ona gider.

Son düzenleme:

evet benimde anlatmak istedigim bu
doktor diye hic kusuru olmicak mi?
polisler her sucluyu yakalayabilcek mi?
avukatlar hakimler sadece suclulari secebilcek mi?
mühendisler hep saglam evler yapabilcek mi?
daha birsürü sayarimda simdi uzatmak istemiyorum
her meslegin zorluklari var
bunlarin egitimini aldi diye, insanliktan cikip kusursuz olamazlarya

cnm ben bu sitede sadece iki üc doktor bilirim
zühtü demir, emre ilhan, sadullah karun
sadullah beyin iki burnunu gördüm ikiside cok güzeldi
emre beyin bicok burnu var burda, en son cevoonun ameliyatini yapti
bilenler bilir ne kadar zorlu bi ameliyat oldugunu
ama bi hastasinin burnu egri olmus:/ son ameliyatlarindan biri
demek istedigim her doktorun hatalari olabiliyo
herkeste sorun cikabiliyo
hic bi doktorun memnun olmayan hastasi yokki
elanin durumu gercekten cok kötü
ama onda oldu diye baskalarindada olcak diye bisey yok
insallah baska kisilerdede olmaz
benim demek istedigim bu ama yanlis anliyo herkes
okuduklarini degilde anlamak istediklerini anliyolar :umursamaz:

nehiyycim albümüne baktım, burnun süper olmuş. umarım herkesin sonucu bu kadar mükemmel olur. darısı bizim başımıza artık:))
umarım sende istediğin bi burna kavuşursun çok teşekkürler canım a.s.

Son düzenleme:
evet bence de ama bu konuyu daha fazla uzatıp da canımızı sıkmayalım. ümit ediyorum ki herkes mesleğini hakkıyla yapabilsin ve burada araştırma yapan bütün arkadaşlara da güzel haberler verebilelim. hem kendim hem de estetik isteyen herkes için güzel ve sağlıklı burunlara kavuşabilmemizi diliyorum...

Son düzenleme:
elacım,
kız kardeşinin son durumunu gösteren fotoğraf koyacaktın,ben merakla bekliyorum.Çok güzel olmuştu burnu...
Ayrıca burnun son halini gördüm,haklısın burun sırtında çökmeler oluşmuş....canını sıkma lütfen...Sen 2. ameliyat için Fethi beyi düşünüyorsun dimi ?

kızlar basen ve gögüs ameliyatımı oldum gecen hafta geldim ama maşallah size ne olmuşş ortalık karışmışş üzüldüm((

kızlar basen ve gögüs ameliyatımı oldum gecen hafta geldim ama maşallah size ne olmuşş ortalık karışmışş üzüldüm((

Geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir.. burun resimlerini görmüştüm, gerçekten çok güzel olmuş zühtü bey'in eline sağlık :)

ank32 geçmiş olsun cnm nasılsın?benimde altıncıo ayım nisanda doluyor burun ucumu zühtü yada ünal beye düzeldirmek istiyorum sen cnm onepe sık gitdiğin için ayrıcada benimki ik,inci kez olacağı için ...yaptıkları ameliyatlarıgüörmüşsündür bana zühtü bey dermisin...biliyorum bunu defalarca sordum artık zamnımda geldi cnm ne dersin herşey gönlünce olsun sevgiler

canım iyim 19. gün oldu ameliyat olalı işte gögüs tabi burun kadar kolay değil daha cok hareketlerine dikkat ediyosun bide ben lipo oldum ama şuan daha iyim canım ben gide gele cok kişi gördüm zaten en büyük örnekleri kkda olanlarda burda olanların coğu begeniyor ama senin kendi kararın canım ben etkilemek istemem ama ben kendi adıma 2 yıl olduğu için ve olan memnun kalan arkadaşlarımda olduğundan tabiyki doktorumu tavsiye ederim kararı sana kalmışş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…