yeni okudum incilerini,aşkolsun..nefes darlığı yüzünden telefonda konuşamadıımı,bihaftadır ne çektiğimi biliosun...nasılsa kimseye cevap veremiom diye telefonu attım bi kenara..şudakikadan sooora küstüm sana...:çok üzgünüm:
Eveeeet geldim kızlar. E sizde o kadar eve tıkılırsanız alçınızın çıktığı gün ipini koparmış gibi gezip dolaşırsınız :sm_cool: Gayet iyiyim herşey yolunda gitti ve alçım çıktı bide ne göreyim kocaman bi domuzcuk burnuuu, hiii dedim süpergrill yanımda korkma dedi ve tabiki sevgili doktorum zühtü beyde ilk başta öyle olur sonra düzelir güzelleşir dedi bende bu inançtayım eminim toparlayacak çünkü tüm arkadaşların dediğine göre tecrübeler bu yönde...Burnum bandajlı epey bisüre öyle dolaşıcakmışım ama görebildiğim kdarıyla şekli düzgün bi amorfluk sözkonusu değil çok şükür gerisnide bandajlar çıktığında hep beraber görücezhihoyyyt
haziranda ben de zühtü beye ameliyat olucam ama son birkaç günde süpergirl ve elanın yazılarını okuyunca içimde kocaman bi şüphe birikti.ben zühtü beyi kimse hakkında kötü bir yorumda bulunmadı diye seçmiştim ama ya ben de nefes alamazsam?zaten tasarımlarımı da hiç beğenmedim.off çok kararsız kaldım.mafoldumben
Sevgili kalia, lütfen böyle düşünme çünkü zühtü beyin burda ameliyat yaptığı diğer hastalarıda var hepsi memenun, ela için bişey diyemem ama süpergrillün durumu bildiğiniz grip olmuş ve oda yani üst solunum yolu enfeksiyonu alt solunum yolu enfeksiyonuna dönüşmüş yani ciğerlerine inmiş ve doğal olarak nefes alamaz , geçtim ameliyat olmu hasas ve şiş bir burnu normal sağlıklı bi insanda böyle hastalandığında nefes darlığı çeker enazından kendimden biliyom öyle...eee bizim kızda biraz nazlı hasas bi bünyeye sahip ondan sonra böyle oluyo nefes sıkıntısı çekiyo...zaten oda başka bi doktora gitmiş dr da bu durumun normal olduğunu söylemiş...Zühtü bey gerçekten işinde çok iyi...
yerimsenibenfstk sen hiç uyumaz mısın?boshayallersmile
yani ameliyatta yapılan bir hatadan kaynaklanmıyor mu supergirllün sorunu?
ama yine de tereddütlerim var.zevkim mi değişti anlamadım ama önceden çok beğendiğim bazı burunlar şimdi büyük, şekilsiz ve kusurlu geliyor, zühtü beyin bana yaptığı tasarımları pcden bile sildim.sanki istediğim burnu bana yapabilme ihtimali yok gibi geliyor.:çok üzgünüm:
yok baciiim, nehiyyle sabahliyoz biz kaydirigubbakcemile3
sende uyumamissin ama aklinialirimsmile
Kalila cnm kafanda soru isaretleri olmasi cok dogal
bende nefes sorununda tedirgin olmustum ama zühtü beye güveniyorum
bide tasarimlara bakma sen zühtü beyin yaptigi burunlar tasarimlardan cok cok daha güzel oluyo
zaten tasarim konusunda iyi olmadigini kendiside söylemis
mausu tutamiyorum ameliyat tasarimdan daha kolay demis kaydirigubbakcemile3
bi süre daha bekle ameliyat olanlari izle sonra iyice emin olunca olursun ameliyatini yerimseniben
floransaaa cnm döktürmüssün masallahh
eeee alci cikinca foto cekmedinmi alsanaalsanasmile
insan der fstk'i merak icinde birakmiyim :mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Ah be fıstıkçım bilmezmisin sen zühtü bey alçı çıktıktan sonra resim çekmek istemiyo burun çok kötü gözüktüğünden dolayı zaten buraya koysaydım o resimleri hepiniz hayattan soğurdunuz vallazemuszemus
Senin dert ettiğin şeye bak, resimmiş, burnum bandajlı biliyosun epeyde bi süre öyle olucakmış ama cam diye bişey var canım açarız hemen gösteririm sana burnumu :) bak bakabildiğin kadar olur kuzusu
haziranda ben de zühtü beye ameliyat olucam ama son birkaç günde supergirll ve elanın yazılarını okuyunca içimde kocaman bi şüphe birikti.ben zühtü beyi kimse hakkında kötü bir yorumda bulunmadı diye seçmiştim ama ya ben de nefes alamazsam?zaten tasarımlarımı da hiç beğenmedim.off çok kararsız kaldım.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?