"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

ank ın ne ameliyatı varki bugün???
öskeyle dün konuştumm umarımmm iyi geçmiştirr...

kizlar ank gögüslerine silikon taktiriyo bide kalcalarina lipo yaptiriyomus
daha dogrusu coktan yaptirdi bugündü ameliyati:):)
burnundan son derece memnun revizyon fln degil yanlis anlasilma olmasin kaydirigubbakcemile3

allam insan bir haber eder:))
ee zühtü bey hem istanbulda hem ankarada nasıl oldu o iş???

özge ist ank32 ank??

ee girmiyosunki msne:):)
hayír cnm özgede ankaradaaaa

Bandajlarim cikinca koyucam eski ve yeni reimlerimi, bandahim daha 3/4 gun kalmaliymis burnumda.

yaaaa ben nasil sabrediceeeemm :çok üzgünüm:
keske alci cikincaki fotolarini koysan :1rolleyes:

haziranda ben de zühtü beye ameliyat olucam ama son birkaç günde supergirll ve elanın yazılarını okuyunca içimde kocaman bi şüphe birikti.ben zühtü beyi kimse hakkında kötü bir yorumda bulunmadı diye seçmiştim ama ya ben de nefes alamazsam?zaten tasarımlarımı da hiç beğenmedim.off çok kararsız kaldım.mafoldumben

Son düzenleme:
Eveeeet geldim kızlar. E sizde o kadar eve tıkılırsanız alçınızın çıktığı gün ipini koparmış gibi gezip dolaşırsınız :sm_cool: Gayet iyiyim herşey yolunda gitti ve alçım çıktı bide ne göreyim kocaman bi domuzcuk burnuuu, hiii dedim süpergrill yanımda korkma dedi ve tabiki sevgili doktorum zühtü beyde ilk başta öyle olur sonra düzelir güzelleşir dedi bende bu inançtayım eminim toparlayacak çünkü tüm arkadaşların dediğine göre tecrübeler bu yönde...Burnum bandajlı epey bisüre öyle dolaşıcakmışım ama görebildiğim kdarıyla şekli düzgün bi amorfluk sözkonusu değil çok şükür gerisnide bandajlar çıktığında hep beraber görücezhihoyyyt

Ayyy kıyamam ben sana sen içlendin miopuyorumnanaktan bliyom güzelim biliyom gördüm biliyom halini hakketten telefon kullanamayacak haldesin bi takılmayalım mı burnuşumun annesi hımmdelikafadulden

geçmiş olsun floransaa.s.ben de zühtü beye ameliyat olacaktım ama şu an çok büyük şüphelerim var.her an vazgeçebilirim.senin burnunun sorunu neydi, fotolarını koyacak mısın?bir de supergirllün nefes problemi düzeldi mi?fisfisfis

Sevgili kalia, lütfen böyle düşünme çünkü zühtü beyin burda ameliyat yaptığı diğer hastalarıda var hepsi memenun, ela için bişey diyemem ama süpergrillün durumu bildiğiniz grip olmuş ve oda yani üst solunum yolu enfeksiyonu alt solunum yolu enfeksiyonuna dönüşmüş yani ciğerlerine inmiş ve doğal olarak nefes alamaz , geçtim ameliyat olmu hasas ve şiş bir burnu normal sağlıklı bi insanda böyle hastalandığında nefes darlığı çeker enazından kendimden biliyom öyle...eee bizim kızda biraz nazlı hasas bi bünyeye sahip ondan sonra böyle oluyo nefes sıkıntısı çekiyo...zaten oda başka bi doktora gitmiş dr da bu durumun normal olduğunu söylemiş...Zühtü bey gerçekten işinde çok iyi...

Peki Neden ZÜHTÜ DEMıR:
ılgisii alakasını ve hoca olamsına rağmen sahip olduğu o mütevazi kişiliğini bi kenara bırakırsak mesleki becerisinden bahsedrsek bu adam gerçekten bir sanatçı bikere eli çok iyi yani burda ameliyat olan çok kişi var çoğunu burnuna bıçak değdiği çok belli ve kolayluıkla anlaşılır ama zühtü beyin hastalarının burunları sanki bu insanlar hep bu burunla doğmuş gibiler...Bişeyden anlıyosam oda bi burna 200 mden bakıp hemen estetikli yada değil derim sadece zühtü beyin hastalarında bunu diyemedim ve bu yüzden deonu tercih ettim... bi kere zühtü bey senin ne istediğini çok iyi anlıyo ama genede senin için olabilecek optimum burnu yapıyo...Bunları neden söylüyorum belki henuz benim bunları söylemem için erken ama gördüklerim ve yaşadıklarım bu yönde...ve ister istemez ben ona minnet duyuyorum...Tabi bide şöyle bir gerçek var bir burnun başarılı olup olmadığı 4 ay sonra belli olurmuş şişler inipte gerçekler su yüzüne çıkınca ve ÇÖKMELERıN olup olmadığı ancak o zaman ortaya çıkarmış... daha çok şey söylemek isterdim ama bütün kalbimle inanıp kendimi tesli ettiğim doktorum hakkında 4 ay sonra bütün delilleriyle yazıcam...

yani ameliyatta yapılan bir hatadan kaynaklanmıyor mu supergirllün sorunu?
ama yine de tereddütlerim var.zevkim mi değişti anlamadım ama önceden çok beğendiğim bazı burunlar şimdi büyük, şekilsiz ve kusurlu geliyor, zühtü beyin bana yaptığı tasarımları pcden bile sildim.sanki istediğim burnu bana yapabilme ihtimali yok gibi geliyor.:çok üzgünüm:

ANK32 geçmiiiş olsun canım hangi arad ameliyat olmuşsun ama adına çok sevindim bak oldu da bitti de maşşalllah...zemuszemus

yerimsenibenfstk sen hiç uyumaz mısın?boshayallersmile

yok baciiim, nehiyyle sabahliyoz biz kaydirigubbakcemile3
sende uyumamissin ama aklinialirimsmile

Kalila cnm kafanda soru isaretleri olmasi cok dogal
bende nefes sorununda tedirgin olmustum ama zühtü beye güveniyorum
bide tasarimlara bakma sen zühtü beyin yaptigi burunlar tasarimlardan cok cok daha güzel oluyo
zaten tasarim konusunda iyi olmadigini kendiside söylemis
mausu tutamiyorum ameliyat tasarimdan daha kolay demis kaydirigubbakcemile3
bi süre daha bekle ameliyat olanlari izle sonra iyice emin olunca olursun ameliyatini yerimseniben

floransaaa cnm döktürmüssün masallahh
eeee alci cikinca foto cekmedinmi alsanaalsanasmile
insan der fstk'i merak icinde birakmiyim :mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Hayır canım sanmıyorum çünkü ben onu gödüm ama tabi hastalığı seyrederken dha ağır nefes almakta zorlanarak syrediyordur çünkü daha nekahat devresinde...banada yakınlarım dediki aman bu dönemde dikkat et kendine üşütme grip falan olma..eminim kendidi zaten burdan yazacaktır... bikere ben kararımı süpergrilü canlı olark gördüğümde vermiştim. Ha tsarım mevzusuna gelince evet zühtü beybilgisayardaki tasarımda pek iyi değil zaten onun tasrım yapmasındaki amacı senin ne istediğini anlamak ve kendi kafasındakilerle seninkileri ortaya koymak ve örtüştürmek... Sen o bilgisayardaki tasrıma hiç bakma, benim tasarımımı görsen kokunçtu eşim bile bu güzel değil ki demişti ama ben zühtü beyin kafasındakini anlamıştım: onun yatıkları sadece eskiz çalışması ma gerçeği çok farklı ve güzel oluyor, emin ol kızlar bana daha önceden söylemişlerdi o yüzden ben biliyordum durumu...Lütfen böyle şeylere takılma, sanal ortamda sana muhteşem bi burun çizip gerçeğinin kötü olması mı önmeli yoksa burda bir ezkiz mahiyetinde bir iki tasarı yapıp gerçeğinin çok güzel olması mı önmeli kararını sen ver...

Ah be fıstıkçım bilmezmisin sen zühtü bey alçı çıktıktan sonra resim çekmek istemiyo burun çok kötü gözüktüğünden dolayı zaten buraya koysaydım o resimleri hepiniz hayattan soğurdunuz vallazemuszemus
Senin dert ettiğin şeye bak, resimmiş, burnum bandajlı biliyosun epeyde bi süre öyle olucakmış ama cam diye bişey var canım açarız hemen gösteririm sana burnumu :) bak bakabildiğin kadar olur kuzusu

hah o zaman olur bak zemuszemus

Canım Ela'nın ameliyatına bildiğim kadarıyla iki doktor girdi Zühtü bey estetik kısmıyla ilgilendi diğeri kbb uzmanı nefes alamama sorununu Zühtü Beye patlatmak ne kadar doğru bilemiyorum. Ayrıca hangi doktora giderseniz gidin burun dışarıdan nasıl şişse içeriden de şişlikler oluyor ayrıca yaralarda oluyor nefes alamıyorum kanısına varmak için bir 6 ayın geçmesi gerekiyor, edindiğim bilgiler bu yönde.
Tasarımlara gelince Zühtü Bey'in yaptığı burunla tasarımların arasında çok büyük farklar var mesela tasarımlara göre daha kavisli burunlar yapıyor, bunu elindeki programla yapması pek olanaklı değil, kendisi de bunu zaten ifade ediyor. Resimlerimize bakan çoğu kişi burunlarımızı beğeniyor şiş olmasına rağmen mesela benim burnumun sağ tarafı daha şiş burun ucumda öyle buna rağmen önden de yandan da baktığımda gerçekten çok güzel bir burnum var diyebiliyorum.. Şişlikler kafanızı karıştırmasın görülen bir aylık iki aylık fotoğraflara yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum (Eğri, yamuk şiş vs. yorumları) şişlikler orantılı inmeyebiliyor bunu yine doktora patlatmak hiç doğru değil benim görüşüm. Ank32 nickli arkadaşın burun fotoğraflarına bakın 3 aylık fotoğraflar, birde 1 yıl sonraki haline bakın sonra ne söylemek istediğimi daha iyi anlıycaksınız. Sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…