"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

ank canm inş tüm sıkıntın biran önce geçer.süper dekolte oldun demek!şu burun işini bir halletsem sıra digerlerine bir gelebilse...lipo sıkıntılı yani acı durumu nasıl birde sonucu hemen farkediliyor mu yoksa zamanla daha mı iyi oluyor.sanırım bende zühtü bey diyeceğim.ama gözüm öyle korktu ki ikincide başarısız olursa hem ruhsal olarak çökmek var hem ele güne laf lazım.dillerinden kurtulamam maddi çöküntüyü ise hiç saymıyorum bile...sadece burun ucuna müdale edilecek inş bu kez tamda istediğim gibi olur bende tüm arkadaşlarda gönlümüzdekine kavuşuruz...tşkkürler ve sevgiler cnmmm...

canım cok tşkler iyileşitm zaten iyim allaha şükür..lipoda hemen fark etti tabi 2 kilo gitmişti bol su içmek ve sporda yapmak gerekiyor ama ben bi spor yapabilsem keşke görüntü basendeki armut gibi cıkıntıların gitti artık yanlardan cıkmıyor.o yüzden mutluyum canım bu kadar kendini üzme herşeyin bi çağresi vardır inş senin burnunda süper olcak inşş sende gönlündekilere kavursun canım sevgiler

veeeeeeeeee sahalarda yine ben :lepi:
kizlar fraposumla nehiyyimin burunlarini gördüm
frapanin burnunu sizde görmüstünüz ama simdi dahada dogallasmis, sisleri biraz inmis
bayildim cok tatliydi boshayallersmile
nehiyyin burnunuda bandajsiz halini ilk defa gördük :roflol:
kendisi sir kutusu gibi sakliyodu burnunu alsanaalsanasmile
ayy bayildim, yüzüne o kadar uyumlu olmuskiiiiiii bayanssulusmile
albümünede koycak resimlerini sizde görürsünüz
ayy bide tasarimin aynisi nerdeyse ama tasarimdan daha güzel opuyorumnanaktan

kizlaaaaaar sizi cok seviyorum opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

oleyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hoşgeldin fıstık çoooook sevindim
sizsiz buralar çok ısssızdı yoktu valla
oh beeee:sm_cool::teytey:hihoyyyt

oleyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hoşgeldin fıstık çoooook sevindim
sizsiz buralar çok ısssızdı yoktu valla
oh beeee:sm_cool::teytey:hihoyyyt

cnm yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:asigim::asigim: kaydirigubbakcemile5

Kızlar albümüme bakın lütfen :)) Uzun zamandır bekliyodunuz koydum sonunda resimleri :)

nehiyy cadiim valla sen fotolari koymadan yaptim ben buraya yorumumu :roflol:
tekrar söylüyorum harikasiinnnn :asigim: bayanssulusmile opuyorumnanaktan

oooooooooooooooooooooooooo kızlarrr gelmişşş hoşgeldinizzz özledik siziiiiiii canlarım kuzucuklarımm :))))))))

nehiyycim fstk cim nerelerdeydiniz ya, hosgeldiniz, ozlettiniz kendinizi. Floransanin dedigi gibi sizsiz burasi gercekten iyice issizla$mi$ti. Resimlerin oraya yorumumu yaptim buraya da yazayim nehiyycim.
Burnun harika gorunuyor, kavisin de cok guzel olmus, ben tasarimdan daha cok begendim. Maasallah canim, gule gule kullan.

ank32 .!.:
oooooooooooooooooooooooooo kızlarrr gelmişşş hoşgeldinizzz özledik siziiiiiii canlarım kuzucuklarımm :))))))))
bizde seni cok özlediiiikkk :1hug::1hug:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sükür kavusturana vallaa kaydirigubbakcemile2
esilacim cnm sen nasilsin burnus ne alemde kaydirigubbakcemile2

bizde seni cok özlediiiikkk :1hug::1hug:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sükür kavusturana vallaa kaydirigubbakcemile2
esilacim cnm sen nasilsin burnus ne alemde kaydirigubbakcemile2

Iyim canimopuyorumnanaktan sen nasilsin? Burnumda sislikler var baska da bir sikayetim yok cok sukur.zemuszemus

Iyim canimopuyorumnanaktan sen nasilsin? Burnumda sislikler var baska da bir sikayetim yok cok sukur.zemuszemus

iyiyim cnm:)
oo süper bayanssulusmile sisliklerin olmasi normal tabi daha cok yeni sayilir burnun:)
nefes fln almanda bi sorun varmi cnm

nehiyy cadiim valla sen fotolari koymadan yaptim ben buraya yorumumu :roflol:
tekrar söylüyorum harikasiinnnn :asigim: bayanssulusmile opuyorumnanaktan

nehiyy süper olmuş burnun güle güle kullan =D

Sağolun kızlar hoş bulduk bizde özledik vallahi :)) Çok teşekkürler yorumlar için burnumun ucundaki şişliklerde gitsin daha bi mutlu olucam öpüyorum hepinizi aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…