cnm öncelikle şunu söylemem gerekir ki ela'nın yaşadıklarına çok üzülüyorum.düşünsene ameliyat sonrası burnuna bayılıyosun,topiclerde bu sevincini herkesle paylaşıyosun ve gün geliyo koca bi hayal kırıklığı..:sinifsinif: şişliktendir diyip geçiştirilen problemlerin ,uzun bi zaman geçipte hala devam ettiğini ya da apaçık ortaya çıktığını görmek çok yıpratıcı.. tomografi sonrası burnunun sadece yüzde 10 luk işlevini yerine getirdiğini öğreniyo..hadi diyelim ki ameliyata giren kbb cinin hatası bu..ama bunun dışında görünüm olarakta ela nın burnunun üstünde dışardan gözle görünen kemik çıkıntıları ve eğrilik oluşmuş.bu apaçık zühtü beyi bağlayan bişi..dolayısıyla doktor beyin hastaları olarak bizde tedirgin olduk..tabii kendi burnumun üzerinde pekte kafa yordum desem yalan olur...baya baya akışına bırakmıştım..yani ameliyatta yapılan bir hatadan kaynaklanmıyor mu supergirllün sorunu?
ama yine de tereddütlerim var.zevkim mi değişti anlamadım ama önceden çok beğendiğim bazı burunlar şimdi büyük, şekilsiz ve kusurlu geliyor, zühtü beyin bana yaptığı tasarımları pcden bile sildim.sanki istediğim burnu bana yapabilme ihtimali yok gibi geliyor.:çok üzgünüm:
Peki Neden ZÜHTÜ DEMİR:
İlgisii alakasını ve hoca olamsına rağmen sahip olduğu o mütevazi kişiliğini bi kenara bırakırsak mesleki becerisinden bahsedrsek bu adam gerçekten bir sanatçı bikere eli çok iyi yani burda ameliyat olan çok kişi var çoğunu burnuna bıçak değdiği çok belli ve kolayluıkla anlaşılır ama zühtü beyin hastalarının burunları sanki bu insanlar hep bu burunla doğmuş gibiler...Bişeyden anlıyosam oda bi burna 200 mden bakıp hemen estetikli yada değil derim sadece zühtü beyin hastalarında bunu diyemedim ve bu yüzden deonu tercih ettim... bi kere zühtü bey senin ne istediğini çok iyi anlıyo ama genede senin için olabilecek optimum burnu yapıyo...Bunları neden söylüyorum belki henuz benim bunları söylemem için erken ama gördüklerim ve yaşadıklarım bu yönde...ve ister istemez ben ona minnet duyuyorum...Tabi bide şöyle bir gerçek var bir burnun başarılı olup olmadığı 4 ay sonra belli olurmuş şişler inipte gerçekler su yüzüne çıkınca ve ÇÖKMELERİN olup olmadığı ancak o zaman ortaya çıkarmış... daha çok şey söylemek isterdim ama bütün kalbimle inanıp kendimi tesli ettiğim doktorum hakkında 4 ay sonra bütün delilleriyle yazıcam...
supergirll cadim peki burun tomografisi cektircektin ne oldu sonuc???
Sana katiliyorum floransa, bence Doktor Zuhtu Demir i$inde mukemmelalkisalkisalkis, ben cok memnun kaldim kendisinden, Burnumdaki plakalar cikincada cok rahat nefes almaya basladim, sisliklerim olmasina ragmen. 2 gun once doktordaydim ve gercekten super ilgileniyor. Gercekten bir sabir var Zuhtu beyde, bende sanki adam kacacakmis gibi,surekli ard arda sorular sordum kendisi bikmadan hepsini yanitladi. :lepi:
Konu nedir ne olmustur hic bilgim yok ama
Dipnot: bazi bunyelerde doku ureyebiliyormus bir arkadasim 3.kez ameliyat oldugu halde hala nefes alamiyor. Bilgilerinize sunulur.
Beyin cerrahı ameliyatta hata yaparsa hasta ÖLÜR. Kalp cerrahı hata yaparsa hasta ÖLÜR. Hemen hemen tüm ameliyatlarda durum budur, estetik ameliyatta da doktor hatası ölüme sebep vermesede hayat boyu hastayı MUTSUZ eder. Buda birçoklari için ölümden beterdir..Sürekli üzüntü devamında birçok operasyon ve uğraş gerektirir..Operatör ünvanını almış bir doktorun kitabında HATA diye bir kelime olmaz. olamaz...kısacası "Doktorda insan hata yapabilir" diye bir savunma yok. Amaç tepki çekmek ters yorum yapmak değil lütfen temiz kalple aynı şeyin kendi başınıza geldiğinizi düşünün. Burada bahsedilen memnuniyetsizlik burnun görüntüsünden çok burnun FONKSİYONUNU kaybetmesi, dışında orasında burasında kemik çıkıntılarının olması. Nasil baska bir operatörün ameliyatta hata yaparak sizi sakat birakmasina yada ölümünüze sebep olmasini hos göremezseniz, burnunuzu oldugundan daha kötü hale getiren bir estetisyenide hoş göremezsiniz. Görmemelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?