"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

cnm öncelikle şunu söylemem gerekir ki ela'nın yaşadıklarına çok üzülüyorum.düşünsene ameliyat sonrası burnuna bayılıyosun,topiclerde bu sevincini herkesle paylaşıyosun ve gün geliyo koca bi hayal kırıklığı..:sinifsinif: şişliktendir diyip geçiştirilen problemlerin ,uzun bi zaman geçipte hala devam ettiğini ya da apaçık ortaya çıktığını görmek çok yıpratıcı.. tomografi sonrası burnunun sadece yüzde 10 luk işlevini yerine getirdiğini öğreniyo..hadi diyelim ki ameliyata giren kbb cinin hatası bu..ama bunun dışında görünüm olarakta ela nın burnunun üstünde dışardan gözle görünen kemik çıkıntıları ve eğrilik oluşmuş.bu apaçık zühtü beyi bağlayan bişi..dolayısıyla doktor beyin hastaları olarak bizde tedirgin olduk..tabii kendi burnumun üzerinde pekte kafa yordum desem yalan olur...baya baya akışına bırakmıştım..
ancak 2 ay geçmişti,ameliyattan önce enufak bi nefes problemim yokken hala burnumdan nefes alamamam rahatsız etti ve endişelendim açıkçası..sonrasında grip oldum solunum yollarımı üşüttüm aldığım nefes yetmiyodu dolayısıyla panik oldum o ayrı..ama ben üşütmeden öncede burnumdan nefes alamadım,iyileşmek üzereyim hala alamıyorum..dolayısıyla ewet korkuyorum..bilmiyorumkismile
ama doktor bey içinin hala şiş olduğu için alamadığımı söyledi,beklicem..
buarada burnumda şişlikler inmeye başladıktan sonra tıpki eladan gördüğüm kemik çıkıntılarını parmağımla dokununca kendi burnumda farkettim ve şok oldum..dışardan belli olmuyo ama ya ilerde şişlikler tamamen inince belli olursa diye..tıpkı ela nın ki gibi :sinifsinif: doktor bey her burunda dokununca böyle çıkıntıların olduğunu ama dışarıdan hiçbizaman belli olmucanı söyledi,rahatlar gibi oldum ..durum bu işte canlarım..

supergirll cadim peki burun tomografisi cektircektin ne oldu sonuc???

Sana katiliyorum floransa, bence Doktor Zuhtu Demir i$inde mukemmelalkisalkisalkis, ben cok memnun kaldim kendisinden, Burnumdaki plakalar cikincada cok rahat nefes almaya basladim, sisliklerim olmasina ragmen. 2 gun once doktordaydim ve gercekten super ilgileniyor. Gercekten bir sabir var Zuhtu beyde , bende sanki adam kacacakmis gibi,surekli ard arda sorular sordum kendisi bikmadan hepsini yanitladi. :lepi:

buarada zühtü beyle ilgili araştırma içine giren arkadaşlar;
zühtü bey tasarımdan çok daha güzel burunlar yapıyo.malum doktorun iyi bir uzman olması,onun bilgisayar programlarını çok iyi kullanabildiği anlamına gelmiyo yerimseniben şahsen benim tasarımlarım içime pek sinmemişti ama kendi burnumu tasarımdan çok daha beğendiğimi söyleyebilirim..opuyorumnanaktan o yüzden tasarıma takılmayın sadece istediğiniz burnu ayrıntılarıyla ifade edin..

Kesinlikle esilacım plakalardan sonra rahat nefes alamana ve rahatlamana çok sevindim demek ki benimde yakındır rahatlamam :) çok mutlu oldum. Zühtü bey mevzusu ise sanırım onu tanıyan herkesin ortak fikridir :)

frapan kullanıcısından alıntı
hepinizi görmek istiyorum ben yaa buluşma mı ayarlasakki sizler iyileşince??

Kızlarrrrr frapanın süper bi fikri var hakkatten buluşsk mı süper olur yaaakaydirigubbakcemile5

Kizlar birbirinizi kirmayin, elbetteki kimimiz memnunuz kimimiz memnun deiliz burnumuzdan. Ben alcim ciktiktan sonra burnumun bir tarafi hafifi yukariya cekiyordu, ve burun deliklerimde de az bir fark vardi. Burun delikleri duzeldi. Derinin kendisini toplarlamasi gerekiyor dedi doktor bey obur yamukluk icin, insallah duzelir, sabretmek gerekiyor. Bandajim ciktiktan sonra belli olacak. Burnumdan yetecek kadar nefes alabiliyorum, tabiki eskisi kadar deil, cunki icinin daha sis oldugunu hissediyorum temizlerken. Seni de cok iyi anliyorum ela, hatta ben ameliyat olmadan konusmustuk, beni cok iyi bilgilendirmistin cok tesekkur ederim. Haklisin senin burnunda nefes almamanda gercekten hata var, hatali bir ameliyat olmus demekki. Insallah duzzelir, cunki nefes alamamak cok zor bunu anladim, ben birkac gun olsa bile zor dayandim nefes almamaya. Ama ben nehiyy in burda senin hakkinda kotu yorum yaptigini hic gormedim, hatta kendimi ornek vereyim, ben burnumda herhangi bir sorun olunca ona danistim, hep yardimci oldu, hem ameliyat oncesi hem sonrasinda. Ameliyattan ciktiktan sonrada baktim nehiyy yanimdaydi, ona cok ama cok tesekkur ediyorum. Birbirimizi uzdugumuze degermi, bizler daha yeni ameliyat olduk bakalim belki daha ne kusurlar olacak burnumuzda, kimimizde olmayacak.

Konu nedir ne olmustur hic bilgim yok ama
Dipnot: bazi bunyelerde doku ureyebiliyormus bir arkadasim 3.kez ameliyat oldugu halde hala nefes alamiyor. Bilgilerinize sunulur.

yaa kızlar tam diyorum zühtü bey diye patt olumsuz bişeyler oluyo ne yapcam ben????

Ya kızlar benm karşıdan bakınca direk burun deliklerim gözüküyo şimdi çok kalkık duruyo sizin de böylemiydi? gerçi burnumda bandajda var oda yukarı çekiyo genedemerak ettim ne kadar zamanda bu fazla kalkıklık yok oluyo? gerçi zühtü beyde inecek dedi ama işte merak ediyom ne kadar alıyo diye
*

esilacım çok teşekkür ediyorum ama ben yaşadım diye herkes bunu yaşıycak diye bişey asla yok,umarım hiç kimse sorun yaşamaz,herkesin istediği gibi olur ama ben burada neye takılıyorum,zühtü beye patlamak kısmına,ya kuaförün çırağına mı patlıycam kime patlıycam çok merak ediyorum,ne saçma sapan bi yaklaşım ya,ya mantıklı şeyler yazın,kbb doktorunu da zühtü bey ayarladı,onun sorumluluğunda değil mi?hadi tamam onuda geçtim,zühtü bey madem estetik kısmıyla ilgilendi,kemik eğriliğim neden aynen duruyor,burnumdaki şekil bozukluğuda mı kbb nin sorumluluğunda?!!!

Doku uremesi ile ilgili yanlis bilgilendirmek istemem ama duydugum kadariyla mesela et var ameliyatta onuda aliyolar ya sonra doku uruyerek o eti tekrar olusturuyormus

evet elanın durumuna ben de çok üzüldüm ve açıkcası zühtü bey açısından kafam karışmadı desem yalan olur. fakat burun estetiği ile ilgili araştırmalarım için bu forumu incelemeye başladığım andan itibaren ankarada zühtü demirden başka güvenebileceğim bir isme daha rastlamadım. zühtü beye ameliyat olanları düşündüğüm zaman yüzdeye vuracak olursak memnun olanların sayısı daha fazla. tabi ki sonuçta o da insan mutlaka hata yapabilir sonucu çok ağır da olsa. büyük şanssızlık yaşamış ela bu konuda. benneyaptımki ona acil şifalar diliyorum. ama bu herkes için yaşanacak bir durum değil ki. ve de bütün doktorlar için bu risk söz konusu. sonuç olarak ben zühtü beyde karar kıldım. bundan sonra da dua etmekten başka yapacak bişey gelmiyor elimden. :Saruboceq: inşallah kimse bir daha böyle şanssızlıklar yaşamaz, herkesden güzel burnuş haberleri alırız. sevgiler...

Kesinlikle canım şanslıktı... umarım istediğin gibi olur zühtü bey doğru karardır ama oda insan hata yapabilir tabi ki...gördüğün gibi memnun hastalarıda olmayanlarıda var...

ya hangi doktor hata yapmiyoki
insan sonucta, mükemmel degiller
hangi doktoru arastirirsaniz arastirin, illaki mutsuz olan hastasi vardir
herkesin memnun oldugu bi doktor bulunmazki
sonucta herkesin beklentileri, begenileri farkli
ela mesela burnundan son derece mutlu oldugunu yazmisti ilk ameliyat oldugundan beri
ama biyerde bastan beri mutsuz oldugunu yazmis
ben onu mutlu diye biliyodum, cok sasirdim o yazisini okuyunca
ama dedigim gibi herkesin begenileri farkli,
sivri burun istiyomus ela
sanssizlik olmus, elaya denk gelmis
ins baska kisilerdede olmaz bu sanssizlik

nehiyycim albümüne baktım, burnun süper olmuş. umarım herkesin sonucu bu kadar mükemmel olur. darısı bizim başımıza artık:))

Beyin cerrahı ameliyatta hata yaparsa hasta ÖLÜR. Kalp cerrahı hata yaparsa hasta ÖLÜR. Hemen hemen tüm ameliyatlarda durum budur, estetik ameliyatta da doktor hatası ölüme sebep vermesede hayat boyu hastayı MUTSUZ eder. Buda birçoklari için ölümden beterdir..Sürekli üzüntü devamında birçok operasyon ve uğraş gerektirir..Operatör ünvanını almış bir doktorun kitabında HATA diye bir kelime olmaz. olamaz...kısacası "Doktorda insan hata yapabilir" diye bir savunma yok. Amaç tepki çekmek ters yorum yapmak değil lütfen temiz kalple aynı şeyin kendi başınıza geldiğinizi düşünün. Burada bahsedilen memnuniyetsizlik burnun görüntüsünden çok burnun FONKSıYONUNU kaybetmesi, dışında orasında burasında kemik çıkıntılarının olması. Nasil baska bir operatörün ameliyatta hata yaparak sizi sakat birakmasina yada ölümünüze sebep olmasini hos göremezseniz, burnunuzu oldugundan daha kötü hale getiren bir estetisyenide hoş göremezsiniz. Görmemelisiniz.

:lepi:vereliniortaka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…