"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

frapan şişliklerin iniyor ve yüzüne çok güzel gitmiş burnun güle güle kullan, nazar değmesin maşallah diyelim :)

frapan şişliklerin iniyor ve yüzüne çok güzel gitmiş burnun güle güle kullan, nazar değmesin maşallah diyelim :)

maşallah ne ara gördün:)) tsk cnm Allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.
kızlar janisin dediğinden de anlaşılacağı gibi koydum bikaç foto. tipime ve ortama aldırış etmeden burnuma yoğunlaşın sadece:)) 3tane daha koycaktım ama olmadı nasıl küçültülüyoki bunların boyutları??

neeeeeeee cekilin yoldan geliyorum
msnden bana yolla kuzum ben kücültüyüm

tşk ederim cnm sen de düşünüyodun ameliyatı naptın??
fstkım küçülttüm kuzum ama onlar senin gordugun fotolar. sevinme boşe:)

yooo cogunu görmemistimmmm
fotolarin altina yorum yaptim bide buraya yaziyim
cnm ciddenn cok degismis
sislerin inmis dogallasmis cokkk tatli olmussssopuyorumnanaktan
güle güle kullan
nazar degmesin

anamm valla ilk eklediğin fotolarıda hatırlıyorumda ne kadar değişmiş walla şaştım kaldım maşşallahh maşşallahh diyelim :teytey:

frapancım benim altı ncı ayım dolmak üzere zühtü bey yada ünal beyi düşünüyorum.bir ay önce bir arkadaşım ünal beye ameliyat oldu burnu çok güzel tabi şişlilleri var.ikiside aynı yerdeler ünal bey çok güven verici zühtü bey sizlerin resimlerinizden malum çok iyi.her ikisiyle görüşüp karar verip bir an önce ameliyat gününü almak istiyorum.salı günüde kendi doktorumda altıncı ay kontorolum var.oda bu ay sadece burun ucunda 20 dakika sürecek bir operasyon yapacağını söylemişti.tekrar aynı doktora ameliyat olmak istemiyorum.arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum revizyonunu zühtü veyea ünal beye yaptıran arkadaşlar varmı??? lütfen yardımcı olurmusunuzzz

sildim hepsini nazar değer dediler nazara inanan biri olaraktan korktum bende:))
ama baskılara dayanamiiicim sanırım eklerim bugun

Ayyyy aşkolsun kuzucuk biz sana nazar eder miyiz hiiiiç! Allah nazarlardan saklasın canım... elemtere fiş kem gözlere şişş!!! zemuszemus valla çok mutlu oldum resimleri görünce hele de benim için eklediğin resime hayran oldum o nasıl bir göz kırpmaktı öyleee. canım tek kelimeyle harikasın tü tü tü maşallah maşallah...

Son düzenleme:
anamm valla ilk eklediğin fotolarıda hatırlıyorumda ne kadar değişmiş walla şaştım kaldım maşşallahh maşşallahh diyelim :teytey:

dimi:) fotolara bakınca anlayabiliyorum bende değişimi

pozi icine hangisi siniyorsa ona ol ikisininde cok memnun olan ve olmayan hastaları var. Biraz da şans işi sanırım. Ben doktorumu şidddetle tavsiye ederim orası ayrı:))

matmazelll tsk ederim seni de gorcez yakında buralarda sanırım ozaman bende bi elemtere yaparım:))

inşallah canım ya ben de isterim tabi elemtereden :roflol: ama şimdilik ameliyat pek yakın görünmüyor malesef. büyük bir heyecanla bekliyorum...

kıslar çok datlu burunlarınız olmuşşşşşşşşşşşşşşşaklinialirimsmile:jeyyar:

kızlar gazınıza geldim ve evde can sıkıntısından burnumu çektim durdum tüm gün:) bikaçını da sizlere sundum an itibariyle:))
şimdi ben bol bol her cektiğimi sizlerle paylaşıyorum ya aynı şekilde sizden de bekliyorum ameliyat olduktan sonra tamam mıı:))

frapancım burnun bi harika olmuş ve çok doğal.valla zühtü beyin ellerine sağlık. öpüyorum canım:)

fraposum kiz albümüne yorum yaptim ama buraya yazmayi unutmusum :roflol:
burun yapildi sana ayri bi hava geldi kizzz zemuszemus

canım benim her gördüğümde ayrı güzelsin ama bu son olanlar süper hele o tek gözünü kırptığın marlyn pozuna bittim valla

kızlar hepinize cok teşekkür ederim. ınanın burun okadar değiştirdi ki beni:) sadece tip olarak degil ruhen de daha iyiyim şimdi. Bu da etrafa yansıyor sanırım
Tüm ameliyat olmak isteyenlerrr: dualarım sizinle:)) bir an önce mutlu olursunuz inş.

kizlarrr
burunlariniz nasil bayanssulusmile
ay hic haber vermiyosunuz ne oldu naptiniz diye :umursamaz:
bu arada yeni fotolarinizida bekliyoruzzz zemuszemus

frapan ve ank bu gün onepten çıkarken sizi gördüm.tam kapıdan çıkarken fark ettim ve gülümsedim.geç kaldığım için ve bir anlık bakışta sizi fark etdiğim için meraba diyemedim çok isterdim küçük bir sohbet etmeyi .frapan çok tatlısın ank çok havalısın ...süpersiniz canlarım

canım benim senin burnundaki sorun ne bende zühtü beye revizyon oldum sen ne zaman ameliyat oluyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…