"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

günaydın kızlarrr iki gündür yoktum kims farketmemiş yokluğumuu..
nasılsınız bakalımm.
ben üzgünümmm çokk:umursamaz:
sineme gidemedim...son anda aksilikler biribirini kovaladığı gibi evede gelemedimm..
cuma bir çıktım dün gece geldim ama yazamadımm çok yorgundumm..

sinem nasıll tel bile edemedim 2 gündür şarjım olmadan dolanıyordumm..
aksilikler aksiliklerr...

neyse..sinemi arayacam ama almanyaya dndü sanırımm..
kızlar bir haber edin bakimm ne var ne yok..

ela için çok üzüldümm eve t bariz şekilde burunda deforme varr..onada üzüldüm gelince resimleri mesajları gördümm..
neyse evde yoktum gelincede herşey karışmıştı..ben işime bakimm kahvaltı hazırlanacak döndüğümd ebilgi verin resim ekleyinnaklinialirimsmile

Elan nin resimlerini görmedim gerçi ama üzüldüm şimdi..
Birde çilekin daha önce nefes problemi varmiydi yoksa sonradan
mı ortaya çıktı? :( ne güzel kimesede sorun yok dıyorduk..

Bende biraz tedirgin oldum sanki.Benimde burnumda tıkanıklık var ama en az 6 ayı beklemek lazımmış nefes durumu için.Burnum önden düzgün şuan için.Bakalım nekleyip göreceğiz artık.Bu arada düz burdaki tüm topiklere baktım, öncesi sonrası fotolara.Burnunuz benimki gibi kemerli ve iriyse asla bi seferde fındık gibi bi gurun beklemeyin.O fındık gibi olan burunlar zaten öncesindede çok iri ve kemerli olmayan,burun ucu küçük olan burunlar.O yüzden bende artık takmıyorum.Daha küöük olsaydı keşke dediğim oldu ama önceki burnum imkanı yok o kadar küçültülemezdi.O yüzden ben şu an için memnunum.Bazen burun sırtım ucu çok şişiyor ve biraz kötü görünüyor.6 ayı beklemek lazım işte.Kızlar sizde moralinizi bozmayın sakın.
Bu arada buluşma mı organize ettiniz siz ya öyle anladım ve kıskandım işte :(((

Lakito bence burnun güzel omuş. ıleride daha da iner diye tahmin ediyorum.

EsiLaCIM bilgileri paylaştığın için teşekkürler. Ben zaten bütün estetik forumlarını gezdim, herkesin memnun olduğu bir doktora rastlamadım. Mutlaka az da olsa bir memnuniyetsizlik oluyor. Önemli olan en çok memnun olunan, en güzel burunları yapan doktoru bulabilmek. Sonra da pozitif olmak gerekiyor tabii. Sanırım ne kadar rahat olunursa iyileşme süreci o kadar hızlanıyor.

kızlar dün çektiğim fotolardan koydum. Şimdilik memnunum umarım ilerde de bir sorun yaşamam. Buradaki yazıları okuduktan beri kafamda bir huzursuzluk ama bir dahaki randevumda konuşcam bütün bunları açık açık.
şuan açık herkese albüm. buyrunn.. yorumları bekliyorum tipime bakmayın.. Bir de tam yandan cektiklerimi koymadım sis geldi gozume şimdi daha iyi düne nazaran

EsiLaCIM .!.:
Insallah canim :Saruboceq:, biraz stresliyim, seni kirdiysam ozur dilerim, hepinize iyi geceler
ne özürü cnm sadece yanlis anlasilma oldu:)

Elan nin resimlerini görmedim gerçi ama üzüldüm şimdi..
Birde çilekin daha önce nefes problemi varmiydi yoksa sonradan
mı ortaya çıktı? :( ne güzel kimesede sorun yok dıyorduk..

cnm cilek nefes sorunu oldugunu yazmis kizlar söyledi ben görmedim sorma firsatimda olmadi maalesef:(
ama burnunu o kadar oydurup kavis verdiki ondan olabilir diye düsünüyorum:(
bende cileginki gibi kavisli istiyorum ins. bi sorun cikmaz:(:(

teknolog nerelerdesin yaaaaaaaa
bende sinemi cok merak ettim dönmüs olmasi lazim
simdi almanyadadir

kızlar nasıl oldunuz(nehiyy frapan)? buarada frapan ben seni sankii tanıyo gibiyimm ankaralıydın sanırımm fotolarına baktımda daha önce karşılaşmışız gibi geldii

hay allahh:)) bir de bu fotolarıma bak bakalım hala tanıyo gibi misin? :D

kızlar dün çektiğim fotolardan koydum. Şimdilik memnunum umarım ilerde de bir sorun yaşamam. Buradaki yazıları okuduktan beri kafamda bir huzursuzluk ama bir dahaki randevumda konuşcam bütün bunları açık açık.
şuan açık herkese albüm. buyrunn.. yorumları bekliyorum tipime bakmayın.. Bir de tam yandan cektiklerimi koymadım sis geldi gozume şimdi daha iyi düne nazaran

frapan burnun okadar güzel gözüküorki anlatamam.hatta şişliklerin hiç inmesin böle bile ucu harikaa.bir burun bu kadar güzel olabiliridi bu kadar güzel olmuş.kemik kıkırdak ayrımı süper ya.ne kadar övsem boşş tam hayalimdeki burun mthiş güel güle kullan.

kızlaar korkutmayın beni elanın burnunu da cok sevmiştik öve öve bitirememiştik. O yüzden sevmeyin bukadar:)) bozulcak die acaip bir korkum oluştu ne yazikki:(( çok teşekkür ediyorum hepinize

cnm çok yakışmışş aklında sorular olmasın sadece bi kaç ay bekle o şişleirn inince dahada bi güzel olcak:)

Bende biraz tedirgin oldum sanki.Benimde burnumda tıkanıklık var ama en az 6 ayı beklemek lazımmış nefes durumu için.Burnum önden düzgün şuan için.Bakalım nekleyip göreceğiz artık.Bu arada düz burdaki tüm topiklere baktım, öncesi sonrası fotolara.Burnunuz benimki gibi kemerli ve iriyse asla bi seferde fındık gibi bi gurun beklemeyin.O fındık gibi olan burunlar zaten öncesindede çok iri ve kemerli olmayan,burun ucu küçük olan burunlar.O yüzden bende artık takmıyorum.Daha küöük olsaydı keşke dediğim oldu ama önceki burnum imkanı yok o kadar küçültülemezdi.O yüzden ben şu an için memnunum.Bazen burun sırtım ucu çok şişiyor ve biraz kötü görünüyor.6 ayı beklemek lazım işte.Kızlar sizde moralinizi bozmayın sakın.
Bu arada buluşma mı organize ettiniz siz ya öyle anladım ve kıskandım işte :(((

Desene Lakito benimde findik gibi bir burnu$um olmicakakannehir, cunki benim burnumda iri ve baya kemerli, bari doktora elinden geldigi kadar ufalt burnumu deyimkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyhhhh fraposum süper burnun masallahhh :nazar:
herkes masallah desin, bundan sonra bi buruna masallah demeden gecerseniz karsinizda beni bulursunuz ona göre :mymeka: :dilcikar: :tomato: :D
-tatlicadiarzu-

Nehiyy bugun resim koyacak sanirim, onun burnunuda cok merak ediyorum.
Buarada frapancim burnuna koyduklari tampon silikon muydu, ve cikarilirken cok agri cektin mi?
Bandaj cikarilirken cok agri oluyormu?

Desene Lakito benimde findik gibi bir burnu$um olmicakakannehir, cunki benim burnumda iri ve baya kemerli, bari doktora elinden geldigi kadar ufalt burnumu deyimkaydirigubbakcemile3
Canım benim profilimde foyolarım var istersen bakabilirsin.Fakat çok foto baktım.Burun ucun iri ve uzun ise öyle minicik ve kısa bi burun ucun olmuyor.Eski burnuna göre orantılı bi şekilde ve belli bir ölçüde küçülüyor.

Frapancım burnun yandan çok şiş henüz ayrıca.Fakat inmesi epeyce zaman alıyor.Benim albümdeki resimlerde biraz inmişti hemen foto çekmiştim fakat şimdi gene şiş :) Yani oturana kadar bi inecek bi şişecek bi inecek bi şişecek :) Benim geçen burun sırtım öyle şişti ki burnum nerdeyse kemerleşti sandım :) Hatta Teknoloğa baya dert yandım fakat şişliktenmiş :) Offf bi 6 ay geçmesi lazım işte.

Nehiyy bugun resim koyacak sanirim, onun burnunuda cok merak ediyorum.
Buarada frapancim burnuna koyduklari tampon silikon muydu, ve cikarilirken cok agri cektin mi?
Bandaj cikarilirken cok agri oluyormu?

yok cnm tampon değil de plaka diyolardı burnun içindekilere. Dün oturdum koltuğa Zühtü Bey hiç acı çekmeyeceğine söz veriyorum dedi. Bir cımbız bir ışık kaynagı ve bir de kesiciyle(ne olduğunu görmedim) saniyede bitti iş. tek dikiş varmış sanırım onu kesti bi delikten diğer delikteki de çıktı zaten ve hiiç acı duymadım:

Back
X