BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Benimle aynı🙃 dpo yumurtlamadan sonraki günler canm sayılınca
Ayy teşekkür ederim yeni yeni şeyler öğreniyoruz😇.
Benim yumutalama 18 ekimi gösteriyordu ama ben 11 ve 19 ekimi tek değerlendirebildim nasipte varsa yakalamıştır bilmiyorum 😎.
Belirtilerin var mı peki?

Ayy teşekkür ederim yeni yeni şeyler öğreniyoruz😇.
Benim yumutalama 18 ekimi gösteriyordu ama ben 11 ve 19 ekimi tek değerlendirebildim nasipte varsa yakalamıştır bilmiyorum 😎.
Belirtilerin var mı peki?
Benım de aynı zamanlardı ovulasyon testınde bakalm nasıp olursa ☺️ benım kasıgımda ağrı var belımde Bıraz ağrı ve göğsüm şis bu belırtıler her ay oluyo ama farkı nasıl anlıcaz bılemıyorum 😅

Merhaba kızlar benimde bat 5 kasım ama günlerdir deli gibi adet ağrısı çekiyorum dğn test yaptım negatif bugünde test yaptım negatif kan ver dedi çevrem ana bence erken daha olsada çıkmaz diye düşünüyorum kalça bel kasık göbek ağrısı çok tuhaf şekilde yaşıyorum. Oğluma kitap okurken birden ağlamaya başladım normalde adete yakın duygusal veya gergin olurum. Göğüs uçlarımda çok ağrıyo ve turşu çekiyo canım. Adet olcam desem 8 gğn var ve beb 1 haftadır bu belirtileri yaşıyorum.

Eklentiler

• IMG_2635.webp
    IMG_2635.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_2636.webp
    IMG_2636.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 6
Benım de aynı zamanlardı ovulasyon testınde bakalm nasıp olursa ☺️ benım kasıgımda ağrı var belımde Bıraz ağrı ve göğsüm şis bu belırtıler her ay oluyo ama farkı nasıl anlıcaz bılemıyorum 😅
Hadi inşallah iyiye işaret olsun diyelim değerlendirmissen neden olmasın 🙏
Bende bu ay hiçbir şey yok😆ya da vücudumu dinlenmiyorum artık çünkü geçen ay öyle şartlandim ki regle 5 gün kala pempe akinti bile geldi iste yerleşme dedim değilmiş, bu ay saldım kismet artık, inan farkını bilmiyorum hiç tecrübem olmadi kasim ayı ile 4.yillim olacak evlilik ve çocuk denemem 😔

Hadi inşallah iyiye işaret olsun diyelim değerlendirmissen neden olmasın 🙏
Bende bu ay hiçbir şey yok😆ya da vücudumu dinlenmiyorum artık çünkü geçen ay öyle şartlandim ki regle 5 gün kala pempe akinti bile geldi iste yerleşme dedim değilmiş, bu ay saldım kismet artık, inan farkını bilmiyorum hiç tecrübem olmadi kasim ayı ile 4.yillim olacak evlilik ve çocuk denemem 😔
Rabbım sağlıcakla nasıp etsın hepımıze 🌸 ama vücudu dınlıyoruz ama adetle belırtıler aynı olunca tabıkı kafalar karışıyor 😄hayırlısı olsun ınsallah 🙏💜

Back
X