• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Korkulacak bir işlem değil ağrı bile hissetmiyorsunuz boşuna anestezi alıp gününüzü öldürmeyin bence,acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen karıncalanma dışında hiçbir şey hissetmedim
teşekkür ederim bunu bilmem iyi oldu rahatladım

Ayy aksıne 0 ağrı gıbı egerki istanbuldaysanız sonomed dıye bır merkez bar hem fıyat olarak uygun hemde cok kalıtelı bır yer doktorlar tavsiye edıyor detaylı rapor vs cıkıyor normal muayne agrısı kadar spektrum takınca kucuk bı batma gıbı oluyor cıhazlar yenı c kollu dıye gecen makınelerde agrı olmuyor dıyebılırım öneririm 🙂
teşekkür ederim İstanbuldayim bana yakınsa gidebilirim

Kızlar gecen ay kimyasal gebelik gecirdim kanamam dün bitti lekelenmeyle beraber yaklasık 16 gun sürdü yumurtlama ne zaman olur ovulasyon testi yapmak istemiyorum artık

Kızlarrrrr 2367 çıktı nasıl ya geçen ay regl olduğuma çok eminim. Neden bu kadar yüksek olabilir 4.hafta için? Bir sorun yoktur umarım, korktum şimdi. alsimist alsimist K kubraysn alsimist alsimist Gokcen5o Gokcen5o
Ayy maşaAllah 🧿 hiç kötü düşünme canım belki senin erken yumurtlama oldu o sebeple yükseldi. Belki çoğul gebelik 😬 aynı zamanda 4.hafta için referans değerleri max da 8 bin küsürlere kadar çıkıyor acıbadem hastanesinin sitesinde. Sağlıkla, kolaylıkla ve güzellikle kucağınıza alın inşaAllah bebişinizi 🤲Şu anda kese görünür zaten herhalde karından. Bence hemen bir randevu oluşturuver.

Günlerce regl ağrısı gibi agri çekip, göğüs hassasiyeti de yaşadıktan sonra, bat 5 kasımken dun yapılan kan testim yine negatif😔

Kızlarrrrr 2367 çıktı nasıl ya geçen ay regl olduğuma çok eminim. Neden bu kadar yüksek olabilir 4.hafta için? Bir sorun yoktur umarım, korktum şimdi. alsimist alsimist K kubraysn alsimist alsimist Gokcen5o Gokcen5o
Süper hamilesinnnn 🐣🐣🐣🐣❤️❤️💕💕 tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayın nasip etsin Bebeğim kaç gün geciktin yumurtlama tarihini biliyormusun eğer biliyorsan erken yumurtlamışsındır ve yahut ikiz gebelik olabilir

Süper hamilesinnnn 🐣🐣🐣🐣❤️❤️💕💕 tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayın nasip etsin Bebeğim kaç gün geciktin yumurtlama tarihini biliyormusun eğer biliyorsan erken yumurtlamışsındır ve yahut ikiz gebelik olabilir
Tahmini yumurtlama tarihim 13-14 Ekim canım. Ay şu an daha gecikmemin 1.günü :) bugün çıkışta vajinal ultrasonla baktırmaya gideceğim:)

Kızlar ya Ben Bugün sabaha karşı 4'te rüya gördüm onun etkisiyle evde ovulasyon testi vardı onu yaptım Yarın da regl olmam lazım ilk 5 dakika içinde bu şekilde oldu Tekrardan yumurtlamıyorumdur diye düşünüyorum Çünkü Adetim 28 günde bir oluyor Hamile olma ihtimalin var mı Çok heyecanlıyım

Eklentiler

• 1000152684.webp
    1000152684.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 7
Canım burda var gibi ya ben görüyorum birde predictor asla yanıltmıyor bence koyulaşmayı takip etmelisin.yarın sabah koyulaşırsa kan ver hemen.Ben adet oldum az önce malesef.ama inşallah sende vardır 🫶🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım hakkında hayırlısı olsun vardır vakti saati teşekkür ederim bakacağım koyulaşma devam ederse kan veririm 🥰

Belirtin var mıydı ? Bizimle paylaşır mısın. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin 🤗
Düne kadar regl belirtileri dışında bir belirtim yoktu. Dün bayılacak gibi olma tansiyonda oynama vs hissettim. Bu his hala devam ediyor. Hatta her ay belirti takip edip hepsini hissediyordum. Bu ay en belirtisiz ayımdı diyebilirim:)

Back
X