teşekkür ederim bunu bilmem iyi oldu rahatladımKorkulacak bir işlem değil ağrı bile hissetmiyorsunuz boşuna anestezi alıp gününüzü öldürmeyin bence,acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen karıncalanma dışında hiçbir şey hissetmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim bunu bilmem iyi oldu rahatladımKorkulacak bir işlem değil ağrı bile hissetmiyorsunuz boşuna anestezi alıp gününüzü öldürmeyin bence,acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen karıncalanma dışında hiçbir şey hissetmedim
teşekkür ederim İstanbuldayim bana yakınsa gidebilirimAyy aksıne 0 ağrı gıbı egerki istanbuldaysanız sonomed dıye bır merkez bar hem fıyat olarak uygun hemde cok kalıtelı bır yer doktorlar tavsiye edıyor detaylı rapor vs cıkıyor normal muayne agrısı kadar spektrum takınca kucuk bı batma gıbı oluyor cıhazlar yenı c kollu dıye gecen makınelerde agrı olmuyor dıyebılırım öneririm![]()
Evet inşallah hayırlısı ise hepimize nasip etsin Allahİnşallah ilkte kolaylıkka nasip eder Rabbim. Ben burada gebelik testinin de yanlış sonuç çıkarabildiğini öğrendim 3 4 farklı marka sipariş ettim boşa ümitlenmekten çok korkuyorum, bir yandan da günler geçmiyor![]()
Ayy maşaAllah
Kadıkoydeteşekkür ederim İstanbuldayim bana yakınsa gidebilirim
Süper hamilesinnnn
Ayy hadi inşallah,Amin amin vcanımmm![]()
Tahmini yumurtlama tarihim 13-14 Ekim canım. Ay şu an daha gecikmemin 1.günü :) bugün çıkışta vajinal ultrasonla baktırmaya gideceğim:)Süper hamilesinnnntebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayın nasip etsin Bebeğim kaç gün geciktin yumurtlama tarihini biliyormusun eğer biliyorsan erken yumurtlamışsındır ve yahut ikiz gebelik olabilir
Belirtin var mıydı ? Bizimle paylaşır mısın. Hayırlı uğurlu olsun bebeğinTahmini yumurtlama tarihim 13-14 Ekim canım. Ay şu an daha gecikmemin 1.günü :) bugün çıkışta vajinal ultrasonla baktırmaya gideceğim:)
Erken yumurtlama değil o zaman ikiz gebelik ihtimali var gibi duruyor alttan değil ultrasondan mı baktırsanTahmini yumurtlama tarihim 13-14 Ekim canım. Ay şu an daha gecikmemin 1.günü :) bugün çıkışta vajinal ultrasonla baktırmaya gideceğim:)
13-14 ekimse bugün dpo 20 oluyor ki değerin bence gayet normalTahmini yumurtlama tarihim 13-14 Ekim canım. Ay şu an daha gecikmemin 1.günü :) bugün çıkışta vajinal ultrasonla baktırmaya gideceğim:)
Canım hakkında hayırlısı olsun vardır vakti saati teşekkür ederim bakacağım koyulaşma devam ederse kan veririmCanım burda var gibi ya ben görüyorum birde predictor asla yanıltmıyor bence koyulaşmayı takip etmelisin.yarın sabah koyulaşırsa kan ver hemen.Ben adet oldum az önce malesef.ama inşallah sende vardır![]()
Düne kadar regl belirtileri dışında bir belirtim yoktu. Dün bayılacak gibi olma tansiyonda oynama vs hissettim. Bu his hala devam ediyor. Hatta her ay belirti takip edip hepsini hissediyordum. Bu ay en belirtisiz ayımdı diyebilirim:)Belirtin var mıydı ? Bizimle paylaşır mısın. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin![]()
3000 üstü görünür diyorlar ama yine de sorayım doktora:)Erken yumurtlama değil o zaman ikiz gebelik ihtimali var gibi duruyor alttan değil ultrasondan mı baktırsan
Ay umarım öyledir çok teşekkürler13-14 ekimse bugün dpo 20 oluyor ki değerin bence gayet normal![]()
Bekle aşkım 1 gün daha ben bile gitmedim daha ultrason muayenesine3000 üstü görünür diyorlar ama yine de sorayım doktora:)