• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Benim testlerim asla böyle koyu çıkmıyor. Su alımına dikkat ediyorum. Bu ay 1. Gün ve 2. Arasında koyuluk farkı vardı ama hiç c den koyu t görmedim. bende çatlama olmuş diye düşündüm ve o günleri değerlendirdim hata mı yaptım aceba
Hayır hata yapmamışsın canım iyiki değerlendirmişsin şansın var umarım güzel sonuçlar alırsın🙏🏻❤️

Bat 6 kasım. Bugün kan testi verdim 2.30 çikti yani gebelik yok. O güne kadar değişir mi ki acaba bütün belirtileri yaşamıştım🥺

İnşallah ya. Çok üzüldüm 6 aydır çabalıyorum her ay böyle. Olmadı ise bu ay ara vericem yıprandım beklemekten.

Canım ilk 5 dakika içinde çıktı hiç belirtim olmadığı için zaten Ben de çok şaşırdım daha önceki aylar çok fazla belirtim olmasına rağmen negatifti Garip bir durum döngüm de 28 29 gün Estağfurullah yani insan öğrenmek anlamak istiyor Ben de hep buralara yazıyordum Umarım gebeyimdir artık
İnşallah sağlıkla gelir 🥰

Olmadım fakat 1 saat önce sulu şekilde çok açık ve az kahverengi akıntı geldi. Bu sabah erken gebelik testi yapmıştım, yapar yapmaz ikinci ince bir çizgi belirmişti. Anlayamıyorum ne olduğunu. Bu stres çok başka birşeymiş meğer 😣
Yerleşme olabilir kahverengi akıntı devamı gelmediyse ve sabah ikinci çizgi silik çıkmışsa gebesin demektir inşallah 🙏darısı isteyenlere banada 😊

merhabaa benimde bat 8 kasim görünüyor fakat gecen ay reglim sıkıntılıydı esimde yoktu yeni geldi tahmini yumurtlama donemimi 1 2 gun geçtim sanirim esim burda yok diye ovu testi falan yapmadim eger döngüm degismediyse sansim bu ay yok ama 2 3 gun gecikmeli geldiyse minik bir ihtimal olur goguslerim sis ve gogus ucum agriyor dunden beri umutlanmiyorum regl belirtilerim muhtemelen, bir sonraki dongume insallah🙏🏿 umarim sizler guzel haberler alirsiniz🙏🏿
Hoş geldinn canim tanıdık birini görünce yazayım dedim. Hsg sonrasi ilk reglin mi? canım bende bu arada doktora göründüm

Back
X