• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Canım ilk 5 dakika içinde çıktı hiç belirtim olmadığı için zaten Ben de çok şaşırdım daha önceki aylar çok fazla belirtim olmasına rağmen negatifti Garip bir durum döngüm de 28 29 gün Estağfurullah yani insan öğrenmek anlamak istiyor Ben de hep buralara yazıyordum Umarım gebeyimdir artık
Aslında belirtim yok demeyin kendimi çok dinlemeyeyim diye sürekli bastırdım duygularımı🤭🤣 Çünkü Kaç aydır negatif çıkmasından yorulmuştum, Dün ve bugün normal Regl de olacakmış gibi kasık ağrılarım vardı o kadar ama Hafif yani şiddetli değil

Bak bunlar benim pik günlerimdi (test markası Laboquick)
Benim testlerim asla böyle koyu çıkmıyor. Su alımına dikkat ediyorum. Bu ay 1. Gün ve 2. Arasında koyuluk farkı vardı ama hiç c den koyu t görmedim. bende çatlama olmuş diye düşündüm ve o günleri değerlendirdim hata mı yaptım aceba

28 ekim pik oldu,beklenen adet tarihi
8-10 kasım arası.
En erken ne zaman test yapmaliyim?
6 gün geçti pik üzerinden.
Dpo 5 desiniz aslında. En aşağı dpo 11 de yapın bence. Çok testiniz varsa dpo 9 dan da başlayabilirsiniz ama çıkmama ihtimali yüksek

merhabaa benimde bat 8 kasim görünüyor fakat gecen ay reglim sıkıntılıydı esimde yoktu yeni geldi tahmini yumurtlama donemimi 1 2 gun geçtim sanirim esim burda yok diye ovu testi falan yapmadim eger döngüm degismediyse sansim bu ay yok ama 2 3 gun gecikmeli geldiyse minik bir ihtimal olur goguslerim sis ve gogus ucum agriyor dunden beri umutlanmiyorum regl belirtilerim muhtemelen, bir sonraki dongume insallah🙏🏿 umarim sizler guzel haberler alirsiniz🙏🏿💖

Aslında belirtim yok demeyin kendimi çok dinlemeyeyim diye sürekli bastırdım duygularımı🤭🤣 Çünkü Kaç aydır negatif çıkmasından yorulmuştum, Dün ve bugün normal Regl de olacakmış gibi kasık ağrılarım vardı o kadar ama Hafif yani şiddetli değil
Normal regl ağrısı gibi o yoğun ağrımı yoksa batma tarzında mı

Kızlar buda awok kalite düşüyor ama kızlar b yarın sabah awok ve kaset yapcam
20958.webp

Kızlar Bat 3 Kasım di ama bugün ne gelen var ne giden adet sancısı gibi sancım var 3 gündür dpo da 20 ekimdi en son 2 gün önce test yaptım negatif geldi hayatim boyunca hiç reglm gecikmedi hep erken oldu. Testim de yok elimde yapamıyorum

Kızlar Bat 3 Kasım di ama bugün ne gelen var ne giden adet sancısı gibi sancım var 3 gündür dpo da 20 ekimdi en son 2 gün önce test yaptım negatif geldi hayatim boyunca hiç reglm gecikmedi hep erken oldu. Testim de yok elimde yapamıyorum
Canım yarın gidip alıp yap derim inşallah vardır bebiş❤️🙏🏻

Back
X