Soluk pembe koyu sarı değişik sulu bakalım eğer kırmızıya çevirmezse sabah yapayım test o kadar test yaptım hep silik çizgi çıkmıştı predictör early de bileCanım pembe ise sıkıntı yok kırmızı olursa adet kanaması oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soluk pembe koyu sarı değişik sulu bakalım eğer kırmızıya çevirmezse sabah yapayım test o kadar test yaptım hep silik çizgi çıkmıştı predictör early de bileCanım pembe ise sıkıntı yok kırmızı olursa adet kanaması oluyor
Ben 10 gündür yaşadım o sancıyı canım İnşallah bebiştendirHafif sızlama ve kasık ağrılarım başladı galiba geliyor gelmekte olan![]()
![]()
Benim kasığım ağrıyor ama sızlayan yer afedersin vajinam yaBen 10 gündür yaşadım o sancıyı canım İnşallah bebiştendir
Bende de az önce öyle oldu adet başlıyor sandım ya korkuyorum başlamaz umarım bebiştir testlerde belli belirsiz bekliyorum başka çarem yok Şuanlık bat 6 Kasım bu aradaSoluk pembe koyu sarı değişik sulu bakalım eğer kırmızıya çevirmezse sabah yapayım test o kadar test yaptım hep silik çizgi çıkmıştı predictör early de bile
hakkımızda hayırlısı olsun canım be yarın test yapsam mı bilemedim devam etmezseBenim kasığım ağrıyor ama sızlayan yer afedersin vajinam ya![]()
Sabah ilk idrar ile yap canım beta her geçen gün artıyormuş bende yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ilk idrar ilehakkımızda hayırlısı olsun canım be yarın test yapsam mı bilemedim devam etmezse
Yaa İnşallah yerleşmedir benim adet başlangıcı çok koyu kahverebgi ile başlardı bu değişik adet bitişi gibi soluk sulu pembe koyu sarı sürüntü gibiBende de az önce öyle oldu adet başlıyor sandım ya korkuyorum başlamaz umarım bebiştir testlerde belli belirsiz bekliyorum başka çarem yok Şuanlık bat 6 Kasım bu arada
Haber verelim birbirimize sabah güzel haberler olur İnşallahSabah ilk idrar ile yap canım beta her geçen gün artıyormuş bende yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ilk idrar ile
Bende öyleyim canım umarım vardır benim bugün dpo 11 di dpo 13 ü bekliyorum bende ama yarın sabah tekrar yapıcam testKızlar ben dün Dpo11 Avox test yaptım negatif çıktı. Bugün yapmak istemedim. Göğüs dolgunluğum bi tık azaldı gibi sanki. Çok az miktarda şeffaf baya sıvı akıntım geliyor arada. Dün ve bu akşam karnımda iğne batar gibi sızılar oldu. Adet olacakmışım gibi bir his var içimde ama umudumu da yitirmek istemiyorum. Yarın dpo13 yine test yapıcam. Zaten 6 Kasım da beklenen adet tarihim varsa çıkar diye düşünüyorum yoksa da kısmet artık yoruldum
İnşallah canım aminHaber verelim birbirimize sabah güzel haberler olur İnşallah
Senin dpo kaç canım benim bugün dpo11di yarın dpo12 bakalımYaa İnşallah yerleşmedir benim adet başlangıcı çok koyu kahverebgi ile başlardı bu değişik adet bitişi gibi soluk sulu pembe koyu sarı sürüntü gibi
Sende bugün silik de olsa çıkmış zaten bence yarın daha iyi fark edersin , inşallah güzel haberler alalımBende öyleyim canım umarım vardır benim bugün dpo 11 di dpo 13 ü bekliyorum bende ama yarın sabah tekrar yapıcam test
İnşallah canım aminSende bugün silik de olsa çıkmış zaten bence yarın daha iyi fark edersin , inşallah güzel haberler alalım![]()
Hayrlı olsunselaaaaam bugün kan verebildim anca, 94.5 cıktı![]()
Hayırlısı olsun canım benimm çok sevindim sağlıkla ilerlersin sağlıkla kucağına al inşallahKızlar beta verdim şimdi 302 çıktı
Bat 5 kasım
Sanırım 15 dpomSenin dpo kaç canım benim bugün dpo11di yarın dpo12 bakalım
tesekkürler, gögüslerde bi değişiklik hissetmedim. akıntı da çok arada. dediğim gibi ben çok belirti hissetmedim, o yuzden cok da beklemiyordumCanım tebrik ederim çok sevindimgöğüs dolgunluğu , akıntı vs var mı?
Regl gunun ne zaman cabim birde sabah erken yapGözle ve ışıkla görünüyor ama fotoğraf ta belli olmuyor