• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar bemde bat hesaplayamadım tam 5-6 kasım sanırım pik günüm 21 i eminim kopkoyuydu t 23 ünde yaptıgımda silikleşmişti ama 22 de olabilir silikleşme şimdi bir kaset bir erkek test yaptım İkiside negatif geldi erken gebeliği adetime 6 gun kala kasetide 5 gün kala yaptım bidaha ne zaman yapsam adet gibi batmalar oluyor dünden beri karın ağrım vardı sancı tarzında napsam 🥲
32-33 de bir adet oluyorum

Kızlar bemde bat hesaplayamadım tam 5-6 kasım sanırım pik günüm 21 i eminim kopkoyuydu t 23 ünde yaptıgımda silikleşmişti ama 22 de olabilir silikleşme şimdi bir kaset bir erkek test yaptım İkiside negatif geldi erken gebeliği adetime 6 gun kala kasetide 5 gün kala yaptım bidaha ne zaman yapsam adet gibi batmalar oluyor dünden beri karın ağrım vardı sancı tarzında napsam 🥲
Beklemek istemiyorsanız kan verin bence yoksa adete 1-2 gün kala tekrar yapın testlerden silikte olsa varsa çıkabilir🙏🏻

Beklemek istemiyorsanız kan verin bence yoksa adete 1-2 gün kala tekrar yapın testlerden silikte olsa varsa çıkabilir🙏🏻
Bugün öğlen yapsam nolur birde awox sipariş verdim ama 2 günü bulur gelmesi ben kafayı yerim gibi o güne kadar 😂 eczanede b good kaset birde day comfort diye test var hangisini alsam

tesekkürler, gögüslerde bi değişiklik hissetmedim. akıntı da çok arada. dediğim gibi ben çok belirti hissetmedim, o yuzden cok da beklemiyordum
Kasık ağrısı mesela heran adet olacakmışsın gibi oluyormuydu akıntıda hangi renk nasıldı yani

Günaydın kızlar üçtür test yapıyorum bugün sabah yaptım yarın bat günü hep silik çıkıyor yani kırmızı çıkması gerekmez mi artık bugün
IMG_9497.webp

Diğer testlerim bata 4 ve 3 gün kala böyleydi kafam çok karışık çok stres yaptım galiba
IMG_9421.webp

Ayy kızlar mideö bulamıyor karnım ağrıyor çok kötüyüm eczaneye gidip alsam mı ama 2. İdrar olcak

merhabaa benimde bat 8 kasim görünüyor fakat gecen ay reglim sıkıntılıydı esimde yoktu yeni geldi tahmini yumurtlama donemimi 1 2 gun geçtim sanirim esim burda yok diye ovu testi falan yapmadim eger döngüm degismediyse sansim bu ay yok ama 2 3 gun gecikmeli geldiyse minik bir ihtimal olur goguslerim sis ve gogus ucum agriyor dunden beri umutlanmiyorum regl belirtilerim muhtemelen, bir sonraki dongume insallah🙏🏿 umarim sizler guzel haberler alirsiniz🙏🏿💖

dodo nerelerdesin kuzum . hiç göremeiyorum seni.

Kasık ağrısı mesela heran adet olacakmışsın gibi oluyormuydu akıntıda hangi renk nasıldı yani

yok sadece sol kasığında ara ara bi agrı oluyordu ama regl gibi değil. akıntı da şeffaf ve suluydu. bir de benim çok kuyruk sokumum ağrıdı.

Kızlar dayanamadım elimde kaset test vardı bir daha yaptım bu sefer şaşkınım hemen çizgi belirdi diğerleri erken gebelik testi beş dk sonra çıktı çizgi bunda hemen kırmızı oldu acaba bekledim diye mi geceden beri idrarı bilmiyorum ki
IMG_9503.webp

Ben gitmedim henüz gitmek de istemiyorum acıkcaksı ilaç verildi mi size rahim icin?
ben progestan kullanıyordum doktor direk bırak hemen düşer dedi dediği de oldu bıraktıktan 1 gün sonra lekelenme sonra kanama başladı ilacı bıraktığımın 4. günü düşük oldu

bat 6 kasımdı az önce adet oldum , inşallah güzel haberler alırsınız kızlar ben artık hiçbir şey takip etmeyeceğim zaten önümüzdeki ay da çalışmaya başlayacağım kafam dolu olur diye düşünüyorum. Allah en hayırlı zamanda sağlıkla bu süreçleri geçirmeyi nasip etsin 🩷

Back
X