Hemen hamile olmadığını düşünme sakın canım başka marka test var mı elinde bu erken gebelik testleri bazen maalesef yanlış sonuç verebiliyor ama yaptığın marka gayet güvenilir stres yapmış olabilir misin adetim bu sebepten gecikmiş olabilir belki umarım istediğin sonucu alırsın geç döllenme bile olmuş olabilir içini ferah tutBenim adetim 1 Kasımda olmam lazımdı olmadım 35 günde bir adet oluyorum az önce erken gebelik testi prodoctor yaptım negatif çıktı acaba test mi iyi değil neden çıkmadı ya yada hamile değilim
Bu erken gebelik testlerinde cam seni yanıltabilir içini açıp flaşla bakmayı dene canım daha çok başındaysan da farkedemeyebilirsinHeralde ben eleniyorum kızçeler
Benim de aynı günlerdir belirtiler vardı. Bugün hiçbir belirti yok. Yarın bat günüm. Eğer olmaz sonraki gün test yaparım.Benim de 31 ya da 1 Kasım çatlama bugün kasık ağrım yok dün yürğmeyebile zorlanıyordum ara ara belde ağrı hissediyorum ve yumurta öatladığımdam beri aşırı göğüs hassasiyetim vardı şimdi o da hafifledi
Ben pek anlamam ama sanki var gibi yok gibi isterseniz bir kan verin en güvenilir sonuç olur sizin için deBunlar
Eşimde sürekli sen hamilesin diyor geçen ayda öyle olmuştu ya her defasında negatif çıkıyordu sonra kanda çıktı ama 1 hafta sonra kimyasal oldu ya yine aynı olursa geç döllenme ye pek güvenemiyorum sağlık açısından ya ne bilim şaştimHemen hamile olmadığını düşünme sakın canım başka marka test var mı elinde bu erken gebelik testleri bazen maalesef yanlış sonuç verebiliyor ama yaptığın marka gayet güvenilir stres yapmış olabilir misin adetim bu sebepten gecikmiş olabilir belki umarım istediğin sonucu alırsın geç döllenme bile olmuş olabilir içini ferah tut
İnanki açip flaşla bile bakıyorum vallahi gözlerim karardı etrafa bakıncaBu erken gebelik testlerinde cam seni yanıltabilir içini açıp flaşla bakmayı dene canım daha çok başındaysan da farkedemeyebilirsin
Doğru sonuç vermiyor mu pekiLaboquick de artış vs. anlamak bana zor geldiği için ben innovita kullanıyorum. Denenebilirsiniz isterseniz.
2 gün sonra tekrarla canım ilk defa duydum al bi markasını hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbimBu test var elimde
Test markası nedir canım sonuç kaç dakikada böyle çıktı kırmızı bi çizgi gibi göremedim özür diliyorumKızlar sabah ilk idrarla yaptığım test bu. Akşam yapılan testlerin doğruluk payının düşük olduğunu biliyorum ama akşam yaptığım test de 2. Sabah olan yalancı pozitif veya kuruma mı? Bana pembe gibi geliyor kuruma değildir galiba amaaklımı delirceemmm
Ben Laboquick kullandım canım sonuçları gayet net gördüm tavsiye ederim şimdide adeti bekliyorum bakalım hayırlısıArkadaşlar iyi akşamlar yeni üyeyim acaba hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mk
Test Prodoctor. Sabah 8dkdaTest markası nedir canım sonuç kaç dakikada böyle çıktı kırmızı bi çizgi gibi göremedim özür diliyorumama lütfen üzülme
Bu marka olmasına çok sevindim canııım kuruma çizgisi çıkarmaz bu testTest Prodoctor. Sabah 8dkda
Senin bat günün ne Zamandi canim kusira bakma valla unuttum ya çünkü kafa denen bişey yok benimde alt karnıma birşey bastırıyor gibi bu belirsizlik gerçekten çok zorSanki bişey alt karnıma bastırıyor ve sürekli tuvalete gidiyorum ya hep tuvalete geçti benim bugünüm adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok daha henüz
Benim yarın bat günüm canım altıma kaçırıyorum ben bildiğin bişey mesaneme baskı yapıyor gibi yarın sabah ilk idrar ile test yapıcam kısmetseSenin bat günün ne Zamandi canim kusira bakma valla unuttum ya çünkü kafa denen bişey yok benimde alt karnıma birşey bastırıyor gibi bu belirsizlik gerçekten çok zor
Yaaa inşallahBu marka olmasına çok sevindim canııım kuruma çizgisi çıkarmaz bu test
Çok yeni olduğu için ancak ilk idrar ile kendini gösteriyor olabilir Hcg hormonu her zaman ilk idrarda çok olurYaaa inşallahhenüz çok yeni ve akşam yaptığım için mi şimdi yaptığımda çizgi olmadı acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?