- 21 Ekim 2025
- 200
- 59
- 13
- 24
Ayyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geldDudubudu arkadaşım senin sessizliğini hayra yormak istiyorum bugün
Ayyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geldAllah maşallah 7 gün önce yaptığımda test negatifti bata kadar beklemek şartmış bunu anladımm kızlar darısı başınıza inşallah hayırlı bir hamilelik olur nenim için Allah ım hepinize nasip etsin
hayırlı olsuuunAyyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geldAllah maşallah 7 gün önce yaptığımda test negatifti bata kadar beklemek şartmış bunu anladımm kızlar darısı başınıza inşallah hayırlı bir hamilelik olur nenim için Allah ım hepinize nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahBen anladim canım tek attığım adete 1 gun varken olan koyuluk
Benim dpo 11 ama iki gündür oviyle bir deneyeyim dedim ama koyulaşma tam istediğim gibi değil bugün de yapcam bakalımBen yumurtlamadan sonraki 12. günün akşamındaki belirgin koyulaşan ovulasyon testimden şüphelenip hamilelik testi yapıp görmüştüm.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahAyyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geldAllah maşallah 7 gün önce yaptığımda test negatifti bata kadar beklemek şartmış bunu anladımm kızlar darısı başınıza inşallah hayırlı bir hamilelik olur nenim için Allah ım hepinize nasip etsin
Sagol canım benim Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Çatlama benim 23 te olmuştu 7 gun sonra tekrar yapmaya basladim koyulasma görünce devam ettimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahdüzenli takip ettin mi koyulasmayi canım yoksa sadece battan önceki gün tek bir tane mi yaptın ovu
Anladım canım teşekkür ederim yanıtladığin için darisi bizim başımıza hayırlısı ile inşallahSagol canım benim Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Çatlama benim 23 te olmuştu 7 gun sonra tekrar yapmaya basladim koyulasma görünce devam ettim
Tebrikler benimde lekelenmem oldu adete 8 gün var test negatif geldiAyyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geldAllah maşallah 7 gün önce yaptığımda test negatifti bata kadar beklemek şartmış bunu anladımm kızlar darısı başınıza inşallah hayırlı bir hamilelik olur nenim için Allah ım hepinize nasip etsin
Tebrikler saglikla kucaginiza alin insallahAyyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geldAllah maşallah 7 gün önce yaptığımda test negatifti bata kadar beklemek şartmış bunu anladımm kızlar darısı başınıza inşallah hayırlı bir hamilelik olur nenim için Allah ım hepinize nasip etsin
Aynı gün oldum ben. Sabah olurum genelde olmayınca belki vardır diye kan verdim. Sonucu gördükten sonra zaten moralim bozuldu ve hemen kahverengi leke geldi. Kan verseniz daha iyi bence.Adetinin üzerinde kaç gün geçti adet oldunuz anam bat 1 di hala adet olmadım iki gün öncede test yaptım negatif çıktı anlamadım gitti eğer varsa kesin yine geç dollenmedir ve ben geç dollenmeden hep korkarım of ya neden gününe göre yumurtlama olmayıp döllenme olmuyor ya
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Çokk teşekkür ederim amin inşallahTebrikler saglikla kucaginiza alin insallah
Allah ım hepimize nasip etsin bütün isteyenlereTebrikler benimde lekelenmem oldu adete 8 gün var test negatif geldi
Benimde çatlama ya 22 ya 23 beta baktırdımızöı acabaSagol canım benim Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Çatlama benim 23 te olmuştu 7 gun sonra tekrar yapmaya basladim koyulasma görünce devam ettim
Çok kötü hastayım iki gündür ateş üşüme titreme boğazda ağrı yutkunamiyorum bile kafamı kaldıramıyorum kan vermeye nasıl gidecem ya hasta olduğum için gitsem acile serum vursalar çocuk varsa serum yüzünden bozulur diye korkup hastaneye gitmiyorum evde kendi imkanlarimla iyileşmeye çalışıyorumAynı gün oldum ben. Sabah olurum genelde olmayınca belki vardır diye kan verdim. Sonucu gördükten sonra zaten moralim bozuldu ve hemen kahverengi leke geldi. Kan verseniz daha iyi bence.
10 kasımı bekleyebilirsem beklicem canım sen nezaman yapmayı düşünüyorsun ?Benimde aynı kasık ağrısı var batma gibi onun dışında bişey yok ne zaman yapalım test
Valla ben dayanamıyorum ama elimde 1 tane test var o yüzden beklemek zorundayım bende 10 unda ya da 9 unda yaparım10 kasımı bekleyebilirsem beklicem canım sen nezaman yapmayı düşünüyorsun ?
Hadi inşallah yaValla ben dayanamıyorum ama elimde 1 tane test var o yüzden beklemek zorundayım bende 10 unda ya da 9 unda yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?