BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Canım bir belirtilerin varmiydi benim bat 1 de Adet olmam lazımdı ama hala olmadım birde değişik bir yanı var adet günüme kadar kasık ağrısı alt karın ağrısı sürekli vardı adet olacam kesin diyordum ama bakıyorum bu 3 gündur falan hiç ağrı denen bir şey yok sürekli akıntım var 2 gün önce test yaptım negatif çıktı senin nasıldı

Ben göbeğim düştü sanmıştım ilişkiden sonra hep karnımda batmalar oldu özellikle göbek deliği etrafında sarı minnacık küçücük lekeler görmüştüm reglime yakın birde gaz şişkimlim bat günümde göğüsledimde hafif büyüme hissettim ama hassasiyet vs yok birde mesela şu an beyaz akıntım var azıcık

kızlar merhaba bat 12 Kasım göğüs hassasiyeti adet olacakmış gibi ağrı sol kaşık batması yaşıyorum test yaptım 10 dkka sonra silik çizgi çıktı iki testtede ilk idrarla yapmadım sizce güvenilir mi

Eklentiler

• IMG_2200.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 58
Çok net çıkmış hayırlı olsun :)

Hemen çizgi çıkmadı 10 dakika sonra çıktı emin olamadım güvenilirliğine ama bu ayı güzel değerlendirmiştim belirtilerimde vardı

Ben güya test yapmayacaktım az önce yaptım bat 14 Kasım tabi ki çıkmadı ama birde yarın sabah yapayım bakayım . Markası sense erken gebelik testi . Hiç duydunuz mu bu testi

Ben güya test yapmayacaktım az önce yaptım bat 14 Kasım tabi ki çıkmadı ama birde yarın sabah yapayım bakayım . Markası sense erken gebelik testi . Hiç duydunuz mu bu testi
Ben o markayı kullanmadım hiç kullandığım marka artı med iki tane test yaptım ve 10 dakika sonra silik çizgi gördüm umutlanmakta istemiyorum 5 dakika sonra görülen sonuç güvenilir olmuyor

40 gün oldu hala regl olmadım tahlil verdim bekliyorum rahim kalınlaşmış dedi doktor ya adet yakın ya da gebelik dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…