Benim de 10 kasim ama duramiyorum gittim eczaneden de 2 tane daha aldim. Yarin ve pazar da denicemValla ben dayanamıyorum ama elimde 1 tane test var o yüzden beklemek zorundayım bende 10 unda ya da 9 unda yaparım
Aminnn inşallahAnladım canım teşekkür ederim yanıtladığin için darisi bizim başımıza hayırlısı ile inşallah
Bende test çoktaBenim de 10 kasim ama duramiyorum gittim eczaneden de 2 tane daha aldim. Yarin ve pazar da denicem
Kan verdim bekliyorum canımBenimde çatlama ya 22 ya 23 beta baktırdımızöı acaba
Hadi güzel haberler alalım inşallahKan verdim bekliyorum canım
Canım bir belirtilerin varmiydi benim bat 1 de Adet olmam lazımdı ama hala olmadım birde değişik bir yanı var adet günüme kadar kasık ağrısı alt karın ağrısı sürekli vardı adet olacam kesin diyordum ama bakıyorum bu 3 gündur falan hiç ağrı denen bir şey yok sürekli akıntım var 2 gün önce test yaptım negatif çıktı senin nasıldı
Amin canım ya haberleşelimHadi inşallah yaisteyen herkes hayırlı güzel haberi alır inşallah.
Sebin 10 kasım regl gününse çıkabilirBenim de 10 kasim ama duramiyorum gittim eczaneden de 2 tane daha aldim. Yarin ve pazar da denicem
Ben göbeğim düştü sanmıştım ilişkiden sonra hep karnımda batmalar oldu özellikle göbek deliği etrafında sarı minnacık küçücük lekeler görmüştüm reglime yakın birde gaz şişkimlim bat günümde göğüsledimde hafif büyüme hissettim ama hassasiyet vs yok birde mesela şu an beyaz akıntım var azıcıkCanım bir belirtilerin varmiydi benim bat 1 de Adet olmam lazımdı ama hala olmadım birde değişik bir yanı var adet günüme kadar kasık ağrısı alt karın ağrısı sürekli vardı adet olacam kesin diyordum ama bakıyorum bu 3 gündur falan hiç ağrı denen bir şey yok sürekli akıntım var 2 gün önce test yaptım negatif çıktı senin nasıldı
Hadi bakalım benim 6 kasım betam 455 çıktıKan verdim bekliyorum canım
Çok net çıkmış hayırlı olsun :)kızlar merhaba bat 12 Kasım göğüs hassasiyeti adet olacakmış gibi ağrı sol kaşık batması yaşıyorum test yaptım 10 dkka sonra silik çizgi çıktı iki testtede ilk idrarla yapmadım sizce güvenilir mi
Ben o markayı kullanmadım hiç kullandığım marka artı med iki tane test yaptım ve 10 dakika sonra silik çizgi gördüm umutlanmakta istemiyorum 5 dakika sonra görülen sonuç güvenilir olmuyorBen güya test yapmayacaktımaz önce yaptım bat 14 Kasım tabi ki çıkmadı ama birde yarın sabah yapayım bakayım . Markası sense erken gebelik testi . Hiç duydunuz mu bu testi
Güzel haberler al inşallah40 gün oldu hala regl olmadım tahlil verdim bekliyorum rahim kalınlaşmış dedi doktor ya adet yakın ya da gebelik dedi bakalım
Kız ben dayanamadım yaptım testBende test çoktanegatif görmek istemiyorum.
Dpo7 de yaptım Umut bağlamak istemiyorum onun icin.
Sonucuz nedirKız ben dayanamadım yaptım test
Valla predictor ile yaptım ama çok çok çok silik çıktıSonucuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?