BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kaç dakika içinde çıktı acaba benim ilk 10 dakika içinde iki test silik ama belirgin çıktı artı med görsel yüklemiştim güvenemiyorum elimde testte kalmadı
Artımed çok yalancı pozitif çıkartıyo malesef benim hemen çoktı ama dediğim gibi aşırı silik gerçi daha 7 gün var

Bugünün en güzel haberi içime doğmuştu canım Rabbim sağlıkla taşıyıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah her şeyin gönlüne göre olduğu bir hamilelik yaşarsın Rabbim canına sağlık versin bizlere de dua et , benim bayağı bir duaya ihtiyacım var galiba anjio yapılacakmış bana dua eder misin

Bugünden önce test yaptığın ve negatif çıkan son gün 7 gün önce mi yani 2 gün önce falan test yapmış mıydın

Ayy ederim tabi pazar günü evimde mevlid okutacaktım hepinizi duaya katıcam Allah ım şifa versin Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım hepiniz haniş kalırız benimkide sağlıkla ilerler

Kızlar merhaba reglimin gecikmesinin 8. Günü 6. Günde test yapmıştım negatifti dün çok az kahverengi bir akıntı geldi regl olacağım sandım ama hala birşey yok ve beyaz akıntı geliyor sadece başına böyle birşey gelen var mı

Çok sevindim sağlıkla ilerlesin ☺

Benim bat 9 10 Kasım iki gündür test çok çok silik çıkıyor aynı zamanda dünden beri hafif lekelenme oldu bilemiyorum adet oldum sandım ama silik çizgi umutlandırdı hayırlısı olsun

Gözünüz aydın sağlıkla gelsinn

Kan testi yaptır bence varsa orada direk çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…