Son durumunuz nedirSipariş verdim yarın gelirse hemen deneyeceğim umarım negatifi görmem
31 ekim pik gördümHangi gün pik gordun sen?
İnşallah canım ben ben haberdar ediyorum gelişmelerdenben bu haftasonu bekleyecegim pazartesiye kadar bir onceki ay da gecikmem olmustu belki dongum degisiyordur yine cok yalanci pozitif de gordum o yuzden gecikme bekleyecegim, insallah vardir insallah bizde bu guzel haberleri aliriz ve birbirimize umut oluruz
Sağlık olsun önümüzdeki zamanlarda sağlıkla huzurla gelsin inşallahMaalesef dün regl oldum
Çok geçmiş olsun.Çok kötü hastayım iki gündür ateş üşüme titreme boğazda ağrı yutkunamiyorum bile kafamı kaldıramıyorum kan vermeye nasıl gidecem ya hasta olduğum için gitsem acile serum vursalar çocuk varsa serum yüzünden bozulur diye korkup hastaneye gitmiyorum evde kendi imkanlarimla iyileşmeye çalışıyorum
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Hayırlısı olsun canım. Haber edersin gelişmelerden31 ekim pik gördüm
tamam canim guzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım ben ben haberdar ediyorum gelişmelerden
Canım senin döngünün kaç günAmiinn
çıktı mı sonucun canım.Kuzlaaarrr kan vermeye gidiyordum kahverengi akıntım geldi yardım edin nedir bu
Bekliyorumçıktı mı sonucun canım.
Benimde kahverengi lekelenmelerim var 3 gündür her sabah oluyor şu an adete 7 gün varKuzlaaarrr kan vermeye gidiyordum kahverengi akıntım geldi yardım edin nedir bu
Lütfen sonuçtan haberdar edinBekliyorum
inşallah güzel mutlu haberler verirsin canım benim.Dua edin
İnşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorumDua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?