- 2 Kasım 2025
- 62
- 16
- 3
- 25
158 çıktı iyi miLütfen sonuçtan haberdar edin
31-32 gün son adet tarigi başlangıcım 5 ekimdi 6 gün sürüyorCanım senin döngünün kaç gün
Tebriklerrrr hamilesiniz158 çıktı iyi mi
158 çıktı iyi mi
ne zaman yumurtladınız adetiniz geciktimi158 çıktı iyi mi
158 çıktı iyi mi
adetiniz ne kadar gecikti hamilesiniz tebriklerr158 çıktı iyi mi
1 gün gecikti ama çarşamba günü silik pozitif vermiştiadetiniz ne kadar gecikti hamilesiniz tebriklerr
Çok teşekkür ederimAY gözün aydın canım hayırlı olsun :) gayet iyi doktor soyler zaten, hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim
Sizden ne haber kimyasal gebelikden şüphe ediyordunuz tekrardan kan verdiniz miİnşallah ya ağzınızdan bal damlıyor :) ben su aralar dikkat edeceğim 2 gun ya da 4 gun sonra kan testini veririm. Daha önceki gebeligimde olan şeyleri yasiyorum cunku suan ama o düştü insallah bu da varsa oyle olmaz
Ya ne güzel haberler geliyor bizde böyle haberler verecek miyizKızlar gözlerim dolu dolu dolu Allah isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3671403
Çok teşekkür ederim inanıyorum ki sizde güzel haberler alacaksınız ve hiç beklemediğininiz anda çünkü gerçekten böyle şeyler ummadığımız anda oluyor bu ay hiç planlamadık ve oldu şükür 6-7 aydır istiyordukYa ne güzel haberler geliyor bizde böyle haberler verecek miyiztebrik ederim sizi
Markası ne çizgi hamile olduğunuzu gösteriyorBirşey sormak istiyorum..
8 Ekim'de adet oldum. Yumurtlama günümde dahil birlikteliğimiz oldu.30 Ekim'de doktor randevum vardı başka birşey için..ultrasonda bakar bakmaz o an kalk test ver rahim duvarın olması gerkeenden fazla kalin 18mm buda gebelikte mümkün dedi ama o zmn eğer gebelik oluşmusa bile ya 5 ya 6 günlüktü. Test verdim normalde beyan hep sifirdi o gün bir çıkmıştı ilk defa negatifiti ama ben hala bekliyorum. Adetim şasmaz normalde dün adet olmam lazımdı olmadım erken gebelik testi yaptım silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama neredeyse hemen 5 dakika dolmadan. Kasık agrilarimda sol tarafimda oluyo 2 haftadır ara ara gelip gidiyo adet ağrısı gibi. Sizce hamilemiyim? İnşallah öyleyim dir
Bence hemen kan testi verin
Marka güvenilir bir marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?