BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Sizden ne haber kimyasal gebelikden şüphe ediyordunuz tekrardan kan verdiniz mi

Ya ne güzel haberler geliyor bizde böyle haberler verecek miyiz tebrik ederim sizi
Çok teşekkür ederim inanıyorum ki sizde güzel haberler alacaksınız ve hiç beklemediğininiz anda çünkü gerçekten böyle şeyler ummadığımız anda oluyor bu ay hiç planlamadık ve oldu şükür 6-7 aydır istiyorduk

Birşey sormak istiyorum..
8 Ekim'de adet oldum. Yumurtlama günümde dahil birlikteliğimiz oldu.30 Ekim'de doktor randevum vardı başka birşey için..ultrasonda bakar bakmaz o an kalk test ver rahim duvarın olması gerkeenden fazla kalin 18mm buda gebelikte mümkün dedi ama o zmn eğer gebelik oluşmusa bile ya 5 ya 6 günlüktü. Test verdim normalde beyan hep sifirdi o gün bir çıkmıştı ilk defa negatifiti ama ben hala bekliyorum. Adetim şasmaz normalde dün adet olmam lazımdı olmadım erken gebelik testi yaptım silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama neredeyse hemen 5 dakika dolmadan. Kasık agrilarimda sol tarafimda oluyo 2 haftadır ara ara gelip gidiyo adet ağrısı gibi. Sizce hamilemiyim? İnşallah öyleyim dir

Eklentiler

• IMG_20251107_082758.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 46
Markası ne çizgi hamile olduğunuzu gösteriyor

Ama daha öncesindeki kan testimde 1 çıkti.
Sirf o yüzdende kendimi kandiriyo gibi hissediyorum. Yokta ben öyle hissediyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…