Gözünüz aydın fotoda bile görülebiliyor siz daha net görüyorsunuzdurKızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı
İnşallah vardır bakalım sabah tekrarlicam testi inşallah sizlerinde hayırlı haberini alırızBence var çizgiyi görüyorum hayırlısı olsunbize de dua edin lütfen
Baska test alsin ornegin innovita erken gebelik o dogru cikiyorBat 4 kasım.Erken gebelik testi yaptım negatif.Hiçbir belirtim yok.Ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı ne de kasık ağrısı.sadece akıntım çoktu Hatta dün ovülasyon testi yaptım pik gördüm. Bu durumu hiç yaşayan var mı.
İnşallah vardır yarın sabah ilk idrarla tekrar yapılan bakalım dua edinGözünüz aydın fotoda bile görülebiliyor siz daha net görüyorsunuzdurinşallah bebiştir hayırlısıyla
AmiinnCanımmm inşallahhhh Rabbım yardımcımız olsun
İnşallah kizzzz vardır 2 gün sonra tekrarla yada kan verirsin
daha varmis senin insallah vardir 2 gunde bir tekrarla umarim koyulasirBnim daha 6 gün var
İnşallah yaa predictor normalde çıkarmaz kuruma ma insan inanmıyo işteİnşallah kizzzz vardır 2 gün sonra tekrarla yada kan verirsin
Yarın alıp pazar sabahı yapmayı planlıyorım dua edin kızlarrdaha varmis senin insallah vardir 2 gunde bir tekrarla umarim koyulasir
Predictor early bendede var duruyorİnşallah yaa predictor normalde çıkarmaz kuruma ma insan inanmıyo işte
Kaç gün vardı reglinePredictor early bendede var duruyoronu pazartesi sabah yapmayı düşünüyorum inşallah regl olmazsam tabi. Kasık ağrım ve bel ağrım bı geliyor bı gidiyor.
13 Kasım işte BATKaç gün vardı regline
Hangi günleri değerlendirdin canım13 Kasım işte BAT
29ekim pikti ovulasyon ve 30ekim sümüksü şeffaf kanlı akıntım geldi yumurta ozaman çatladı diye umuyoruminşallah tutmuştur
27 -28-29-30 Ekim değerlendirdik bakalımHangi günleri değerlendirdin canım
İnşallah tutmuştır bende çok değerlendiremedim deperlendirdiğim günün gecesi pik oldu sonrakş gün öğlen çatladı ama o günü değerlendiremedim27 -28-29-30 Ekim değerlendirdik bakalım
Allah ol dediyse olmuştur canım.İnşallah tutmuştır bende çok değerlendiremedim deperlendirdiğim günün gecesi pik oldu sonrakş gün öğlen çatladı ama o günü değerlendiremedim
Evet hemen hemen aynı günler ikimizindeAllah ol dediyse olmuştur canım.
İnşallah tutmuştur seninki de.
isteyen herkese nasip etsin rabbim.Bekleyelim bakalım.
Hangi gün pik gordun sen?Evet hemen hemen aynı günler ikimizinde
ben bu haftasonu bekleyecegim pazartesiye kadar bir onceki ay da gecikmem olmustu belki dongum degisiyordur yine cok yalanci pozitif de gordum o yuzden gecikme bekleyecegim, insallah vardir insallah bizde bu guzel haberleri aliriz ve birbirimize umut oluruzYarın alıp pazar sabahı yapmayı planlıyorım dua edin kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?