BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Amin amin
Lekelenmeniz nasıl oluyor acaba ? bende şuan aynı durumdayım test yapmadım adet oldum sayıyorum ama hala bişey yok lavaboya giderken damla oluyor peçeteye silerkende kahvetengi akınfı oluyor

Amin amin

Lekelenmeniz nasıl oluyor acaba ? bende şuan aynı durumdayım test yapmadım adet oldum sayıyorum ama hala bişey yok lavaboya giderken damla oluyor peçeteye silerkende kahvetengi akınfı oluyor
Pede gelmiyor peçete ile sildiğinde geliyor sadece ama benim normalde de regl başlamadan 2 3 gün önce de böyle oluyor o yüzden heveslenmiyorum yine de

Pede gelmiyor peçete ile sildiğinde geliyor sadece ama benim normalde de regl başlamadan 2 3 gün önce de böyle oluyor o yüzden heveslenmiyorum yine de
Aynen benimkide öyle regl başlangıcı böyle oluyor burda bazıları yazmış lekeleme sonrası gebelik haberi aldıklarını insan hevesleniyor işte

Aynen benimkide öyle regl başlangıcı böyle oluyor burda bazıları yazmış lekeleme sonrası gebelik haberi aldıklarını insan hevesleniyor işte
Benim hiç olmazdı zaten reglime de 8 gün var daha demin baktığım da yine az geldiğini gördüm bugün bir sabah bir akşam gelmiş oldu

Kızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ben dayanamadım farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün artı med yapmıştım ondada iki tane belirgin çıkmıştı güvenememiştim sizce gebelik varmı
Bence var çizgiyi görüyorum hayırlısı olsun bize de dua edin lütfen

Merhabalar :
Beklenen adet tarihim 4 kasımdı adetim 3 gün gecikti.Erken Gebelik Testi Negatif.Ama genelde yumurtlama döneminde olan akıntım oldu.Bende regl olmak üzere olduğum için hiç yumurtlama ihtimalini düşünmedim.Biraz baktım bazen kadınlar ayda 2 kere yumurtlama yaşabiliyormuş.Ovüslasyon testi yaptım pik gibi görseli aşağıya bırakıyorum.Sizce değerlendirmeli miyim? pik günümde olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_6695.webp
    11 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…