• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Yerleşme olabilir kahverengi akıntı devamı gelmediyse ve sabah ikinci çizgi silik çıkmışsa gebesin demektir inşallah 🙏darısı isteyenlere banada 😊
Vallahi hiç bilmiyorum. Devamı geldi ama kahverengi olarak geliyor peçeteye. Yarın kırmızıya dönmemesi için bol bol dua ediyorum😊

Grip olman bu testi etkilemez canım rahat ol 28 pik olmuş 29 çatlamış yumurtlaman umarım bu günleri değerlendirmişsindir bu günü bile değerlendir derim 🥰
Değerlendirdik hatta şuan aşırı kasık ağrısı çekiyorum bir iki gün öncede bel ağrısı çektim umarım müjdeli haberlerle gelirim 🙏🏼

Benim de sat 17 ekim, bat 10 kasım yumurtlamayı takip edemedim ama beklemedeyim🥰

Tebrik ederim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah , belirtilerin neydi ??
amiiin teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. benim pek belirtim yoktu sadece halsizlik vardı ve sürekli uyumak istiyordum. bir de yüzümde cok akne cıkmıştı

Erken vermişsin canım kanı biraz daha bekle benim bat 1 kasımdı hala olmadım iki kere silik çizgi gördüm ama yinede kan vermedim bekliyorum beklemek zor evet ama kesin sonuç için beklemek en iyisi
Evet ya bekleyemedim. Birde diyet yapıyordum pek dikkat edemedim şişkinlik oldu hareketsiz kaldım. Yoksa bişey diyete devam ederim diye acele ettim. İnşallah olur hayal kırıklığı yaşamayız.

amiiin teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. benim pek belirtim yoktu sadece halsizlik vardı ve sürekli uyumak istiyordum. bir de yüzümde cok akne cıkmıştı
Benim de çok akne çıktı. Hatta yüzümde lekelenme bile var. Hamilelerde olur ya. Şimdi görünce bi umutlandım:) hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza.

Back
X