- 2 Temmuz 2024
- 4.441
- 9.246
- 78
- 27
Evet zor maalesef ki. Bende ovulasyon takibi yaptım geçen cuma pozitifti testimTabi ki 3 aydır falan yapıyorum iki ay olmadı pcos var ama bu ay çatlama gördüm bakalım hayırlısı ama çok zor beklemek yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zor maalesef ki. Bende ovulasyon takibi yaptım geçen cuma pozitifti testimTabi ki 3 aydır falan yapıyorum iki ay olmadı pcos var ama bu ay çatlama gördüm bakalım hayırlısı ama çok zor beklemek yaaa
Çok teşekkür ederim canımÇok belliii hayırlısı olsun canım benim![]()
7 8 galibaBat ne zaman acaba benim 5-6 kasım
Çıktımı sonucunuzAyy inşallah pozitif çıkar.. yarına kadar uyuyamam şimdi ben![]()
Benim kırmızıya döndü testte negatif sen naptın cnm inşallah sende vardır bebişSabah ilk idrar ile yap canım beta her geçen gün artıyormuş bende yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ilk idrar ile
Test negatif adet daha yok canım bakalım bende bekliyorum kırmızılarıBenim kırmızıya döndü testte negatif sen naptın cnm inşallah sende vardır bebiş
Ben de sizinle aynıyım bat 5 kadım benim 31-32 döngü sürem 6 gün önce yaptım negatif geldi eğer 2 gün içinde olmazsam yine yapcamSelamlar kızlar benim ovulasyon testim 20 ve 21 inde pozitifti o günleri değerlendirdim.
Bat 3 kasım ama 1-2 gün sarkma olabiliyor hala regl olmadım. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif perşembe kan vermiştim o da negatifti bu saatten sonra pozitife dönmez dimi?
Sen nasıl oldun bu arada biraz rahatsızlandım yazmıştın daha iyi misinBen de sizinle aynıyım bat 5 kadım benim 31-32 döngü sürem 6 gün önce yaptım negatif geldi eğer 2 gün içinde olmazsam yine yapcam
Adet gecikmesine kadar bekleyin.. en doğru sonuç o zaman çıkıyor. Bu fotografa göre var görünüyor. Stres yapmayınDiğer testlerim bata 4 ve 3 gün kala böyleydi kafam çok karışık çok stres yaptım galiba
Eki Görüntüle 3669006
Canım hayırlı olsun, kac gün gecikti ve bu sonuc cikti bende bugun verdim de bekliyorumkızlaaaaaaarrrr beta 94.5 çıktııııııı![]()
Uç gün gecikme ile bugün regl oldum fakat göğüslerim hala acıyor şişler ne karın ne bel ne kasik ağrısı var anlamadım bu aydan hiçbir şey. Neyse nasip kısmetBugünki testimde negatif fakat hala regl olmadım
Canım hayırlı olsun, kac gün gecikti ve bu sonuc cikti bende bugun verdim de bekliyorum
Yok daha çıkmadı beklemedeyimÇıktımı sonucunuz
Ben de sizinle aynıyım bat 5 kadım benim 31-32 döngü sürem 6 gün önce yaptım negatif geldi eğer 2 gün içinde olmazsam yine yapcam
Çok teşekkür ederim.. güzel gecsinde ameliyat gerisi önemli degil yemem en azından kiloda veririmGeçmiş olsun ben de oldum 2 sene önce ameliyat sonrası 6 hafta kadwr yediklerinize dikkat etmeniz lazım yumurta tereyağ çikolata falan yasaklamıştı doktor
Kırmızılar gelene kadar umut var canımTest negatif adet daha yok canım bakalım bende bekliyorum kırmızıları
Teşekkür ederimHayırlı olsunbelirtileriniz var mıydı ?
Lekelenme yaşıyorum şuan devamı gelir mi bilmem kasık ağrısı da var canımKırmızılar gelene kadar umut var canım