Kızz çok çok erken gebelik yeni oluşuyordur erken gebelik testleri bile 6 gün kala yapılıyor bazen onlar bile negatif çıkıyorgünaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur
Bende olumlu hissediyorum bu ay ama olmazsada moral bozmak yokİnşallah bende bu ay olumlu hissediyorum,hepimiz için güzel sonuclar alırız
Günaydınnn çok çoknerken daha yaa yapmadım ama elimde test olsaydı yapabilirdimmmgünaydınn
dayanamayıp test yapan oldu mu
Bekliyoruz hep beraber erken yapıp moral bozmak yokGünaydınnn çok çoknerken daha yaa yapmadım ama elimde test olsaydı yapabilirdimmmdün folik asit alırken az kalsın test de alacaktım dedim yok almıyım yoksa danamıyoru
Bir buçuk yıldır deniyorum iki kere bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve ovulasyon denedim ikisi de tuttu ama biri boş biri kimyasal gebelik oldu 2 ay ara ile haziran 2 sinde kimyasal gebelik regl sökülerek sonlandı bu ay hiç bişi yapmamaya karar verdim dinlenme gibine zamandır deniyorsunuz kızlar,bu ay ekstra birşey yapan oldu mu ?
Kız geçen ay yumurtlamadan sonra 8. Gün başladım ve tüm testleri bitirdim hahah 30 unda kan da verebilirim evde test de yapabilirim varsa çıkar yaaBekliyoruz hep beraber erken yapıp moral bozmak yok
Benim 1 yıl olmadı henüz bu ay jel kullandık avokado yemeye çalıştım hatta sen sorunca aklıma geldi 2 gündür yemedimne zamandır deniyorsunuz kızlar,bu ay ekstra birşey yapan oldu mu ?
benim de geçen ay kimyasaldı,burada coğu kişinin kimyasaldan sonra hemen hamilelik olmuş diye okudum inşalah bizimde öyle olurBir buçuk yıldır deniyorum iki kere bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve ovulasyon denedim ikisi de tuttu ama biri boş biri kimyasal gebelik oldu 2 ay ara ile haziran 2 sinde kimyasal gebelik regl sökülerek sonlandı bu ay hiç bişi yapmamaya karar verdim dinlenme gibi
Ben yurtdışında yaşıyorum allahtan burada kan almıyorlarKız geçen ay yumurtlamadan sonra 8. Gün başladım ve tüm testleri bitirdim hahah 30 unda kan da verebilirim evde test de yapabilirim varsa çıkar yaa
Ay inşAllahhh ama bu sabah farketttim göğüslerim şiş gibi ya acaba regl düzeni bozulur mubenim de geçen ay kimyasaldı,burada coğu kişinin kimyasaldan sonra hemen hamilelik olmuş diye okudum inşalah bizimde öyle olur
Ama evde bütün testleri bitirdim ayy şaka gibiiiBen yurtdışında yaşıyorum allahtan burada kan almıyorlar
evet evet öyle bir hata yaptım belki erken döllenmiştir falan gibi düşünerek ama 1 temmuz'u bekleyeceğimm. saçma bir zamanda yapıp görmeyince de umutsuzluk oluyor ama heyecan işte, dayanamıyorum :)Kuzu çokk erken 12. Günden önce yapma olsa da flaşla arıyoruz bari görülür çizgi olsunn ben bu defa baya beklicem regl gününe kadar
Sipariş et gününe kadar gelsin dursun kenarda , ben 30 lu paket aldım hiç bitmiyorAma evde bütün testleri bitirdim ayy şaka gibiii
bilmiyorum bir kaç gün oynayabilir bence regl,yumurtalam dönemindn sonra hiç inmedi benımde gögüslerim dün de bel ağrısı başladı bilmiyorum daha çok erken ama beliritler içinAy inşAllahhh ama bu sabah farketttim göğüslerim şiş gibi ya acaba regl düzeni bozulur mu
evet kendi kendime erken davranıp moralimi bozdum durduk yere ama heyecanlıyım çok bu ay dayanamıyorum yaa :) <3Kızz çok çok erken gebelik yeni oluşuyordur erken gebelik testleri bile 6 gün kala yapılıyor bazen onlar bile negatif çıkıyorhemen umutsuzluğa kapılma kırmızı kart yiyene kadar umut hep var
Adet günü geçtikten sonra pozitife dönen çok vaarrevet kendi kendime erken davranıp moralimi bozdum durduk yere ama heyecanlıyım çok bu ay dayanamıyorum yaa :) <3
Çok erken canım en aşşa 10. Günü geçmeligünaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur
Çok haklısın insan dayanamıyo yaevet evet öyle bir hata yaptım belki erken döllenmiştir falan gibi düşünerek ama 1 temmuz'u bekleyeceğimm. saçma bir zamanda yapıp görmeyince de umutsuzluk oluyor ama heyecan işte, dayanamıyorum :)
Ya aslında ona niyetlendim ama çabuk bitiririm ben onu hahah ondan almadımmSipariş et gününe kadar gelsin dursun kenarda , ben 30 lu paket aldım hiç bitmiyor
Yaaa benim de sağ kasıkta batma var göğüs ağrım yok ama şişmiş yani sırtım ağırıyo midem bi tuhaf ama çok erkennnbilmiyorum bir kaç gün oynayabilir bence regl,yumurtalam dönemindn sonra hiç inmedi benımde gögüslerim dün de bel ağrısı başladı bilmiyorum daha çok erken ama beliritler için
İnşallahHeveslendirmek istemem ama sanki döllenme oluyooo ay inşAllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?