Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Kızz çok çok erken gebelik yeni oluşuyordur erken gebelik testleri bile 6 gün kala yapılıyor bazen onlar bile negatif çıkıyor hemen umutsuzluğa kapılma kırmızı kart yiyene kadar umut hep var

günaydınn
dayanamayıp test yapan oldu mu
Günaydınnn çok çoknerken daha yaa yapmadım ama elimde test olsaydı yapabilirdimmm dün folik asit alırken az kalsın test de alacaktım dedim yok almıyım yoksa danamıyorum

ne zamandır deniyorsunuz kızlar,bu ay ekstra birşey yapan oldu mu ?
Bir buçuk yıldır deniyorum iki kere bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve ovulasyon denedim ikisi de tuttu ama biri boş biri kimyasal gebelik oldu 2 ay ara ile haziran 2 sinde kimyasal gebelik regl sökülerek sonlandı bu ay hiç bişi yapmamaya karar verdim dinlenme gibi

Bekliyoruz hep beraber erken yapıp moral bozmak yok
Kız geçen ay yumurtlamadan sonra 8. Gün başladım ve tüm testleri bitirdim hahah 30 unda kan da verebilirim evde test de yapabilirim varsa çıkar yaa

ne zamandır deniyorsunuz kızlar,bu ay ekstra birşey yapan oldu mu ?
Benim 1 yıl olmadı henüz bu ay jel kullandık avokado yemeye çalıştım hatta sen sorunca aklıma geldi 2 gündür yemedim d vitamini başladım birde bu sefer yumurtlama gününü 4 gün üst üste denedik bütün tuşlara bastık

benim de geçen ay kimyasaldı,burada coğu kişinin kimyasaldan sonra hemen hamilelik olmuş diye okudum inşalah bizimde öyle olur

benim de geçen ay kimyasaldı,burada coğu kişinin kimyasaldan sonra hemen hamilelik olmuş diye okudum inşalah bizimde öyle olur
Ay inşAllahhh ama bu sabah farketttim göğüslerim şiş gibi ya acaba regl düzeni bozulur mu

Kuzu çokk erken 12. Günden önce yapma olsa da flaşla arıyoruz bari görülür çizgi olsunn ben bu defa baya beklicem regl gününe kadar
evet evet öyle bir hata yaptım belki erken döllenmiştir falan gibi düşünerek ama 1 temmuz'u bekleyeceğimm. saçma bir zamanda yapıp görmeyince de umutsuzluk oluyor ama heyecan işte, dayanamıyorum :)

Kızz çok çok erken gebelik yeni oluşuyordur erken gebelik testleri bile 6 gün kala yapılıyor bazen onlar bile negatif çıkıyor hemen umutsuzluğa kapılma kırmızı kart yiyene kadar umut hep var
evet kendi kendime erken davranıp moralimi bozdum durduk yere ama heyecanlıyım çok bu ay dayanamıyorum yaa :) <3

Çok erken canım en aşşa 10. Günü geçmeli

evet evet öyle bir hata yaptım belki erken döllenmiştir falan gibi düşünerek ama 1 temmuz'u bekleyeceğimm. saçma bir zamanda yapıp görmeyince de umutsuzluk oluyor ama heyecan işte, dayanamıyorum :)
Çok haklısın insan dayanamıyo ya çok istiyoruz ondannn
Sipariş et gününe kadar gelsin dursun kenarda , ben 30 lu paket aldım hiç bitmiyor
Ya aslında ona niyetlendim ama çabuk bitiririm ben onu hahah ondan almadımm
bilmiyorum bir kaç gün oynayabilir bence regl,yumurtalam dönemindn sonra hiç inmedi benımde gögüslerim dün de bel ağrısı başladı bilmiyorum daha çok erken ama beliritler için
Yaaa benim de sağ kasıkta batma var göğüs ağrım yok ama şişmiş yani sırtım ağırıyo midem bi tuhaf ama çok erkennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…