- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
Regl olacakmışım gibi ondan korktum. Ama regle 11 gün var. Erken mi oluyorum acaba diye üzüldümCanım yumurtlamadan sonra belirtisi olup hamile kalan çok var ama varsa bile şu an testte çıkmaz birazcık daha sabret
İnşallah çok teşekkür ederimBu şekilde belirtisi olanları okumuştum burdainsallah oyledir
Daha çok var dur öyle düşünme güzel düşün benim de 2 si ama bazen acaba olucak gibi miyim diye düşünmüyor değilim yani ama güzel düşünelim güzel olsunİnşallahçok teşekkür ederim. Regl olacağım diye korkuyorum
Kesinlikle en erken 12. Gün test yapılmalı zaten çizgi çıksa da beklicez inşAllahhh sağlıklı gebelik geçiririz hepimizzzahahha sakin olun kızlartest için erken bence en erken 12.gün ama belirtileri farklı hissedenler daha erken yapabilir. Bir de ne kadar geç öğrenilirse o kadar iyi. Bu defada arttı mı artmadı mı endişesi ki o daha can sıkıcı oluyor inanın.
Çok doğru, stres yapıyorum boş yere. Gece vardiyasındaydım. Tüm gece taktım kafama olacağım diyeDaha çok var dur öyle düşünme güzel düşün benim de 2 si ama bazen acaba olucak gibi miyim diye düşünmüyor değilim yani ama güzel düşünelim güzel olsun
Valla çok erken bildiğim halde ben de acaba olucak mıyım diye hissediyorum gibiyim ama güzel düşüncezzÇok doğru, stres yapıyorum boş yere. Gece vardiyasındaydım. Tüm gece taktım kafama olacağım diyekötü düşünmek yok
Daha erken ya bence acele etmişsin canımKızlar benim de 1 Temmuz
16-17 sinde yumurtlama oldu muhtemelen 10,13,14,17 sinde birlikte olduk dün beta baktırdım negatif adetten önce bakılamaz mı ya?? Tarihler ihtimali yükseltiyor gibiiiiii
Haklısınız, sabretmek gerekiyorDaha erken ya bence acele etmişsin canım
Evettt yani iki üst üste düşüşle sonuçlanan gebelikten sonra beklemek en iyisi diye karar verdim test bile almadım bakalım hayırlısı AllahtanHaklısınız, sabretmek gerekiyor
Benimde 13 günRegl olacakmışım gibi ondan korktum. Ama regle 11 gün var. Erken mi oluyorum acaba diye üzüldüm
Ben de geçen ay kimyasal iki ay önce de boş gebelik yaşadım inşAllahhh tez zamanda nasip olur sağlıcaklaaa düşünmicem vücudum da kafam da yorgun dedim ama belirti gibi bişiler olunca aklım kayıyor ister istemez yaaaa ama beklicem 8 gün var yaaKızlar benim de bat 4 Temmuz 19 unda pik gördüm ovülasyon testinde şuan çok erken biliyordum ama ara ara kasık ağrım oluyor düşünmemeye çalışsam da akılımda hep2 ay önce kimyasal 4 ay önce boş gebelik yaşadım olursa da sağlıklı ilerler inşallah hepimizin
Sabredemiyoruzzz sabretmeye çalışıyoruz ama olmuyooooAz kaldı kızlar sabrediyoruz
Zaten pik 17 sindeyse 18 inde yumurtlama olmustur doktorun gordugunu test onaylamis. 17-18-19 uc gun ust uste iliski onerilir bu durumda. Siz sadece 19 da degerlendirmissiniz bunun ise yarayip yaramadigi catlamanin zamanina gore degisir canim. Daha ilk denemenmis bir dahaki ay pik gordugunde o 3 gunu ust uste degerlendrmeye calisKızlar bende bekleyenlerdenim ama öncelikle bi sorunum var paylaşmak istedim.
Vajinismusu yendim ama hala ilişkilerim ağrılı geçiyor. O nedenle çok fazla ilişkiye giremiyorum.
Bunun için 18 in de doktora gittim doktorum alttan ultrasonla inceledi vs. ve bana yumurtlama zamanın gelmiş dedi ben ise piki 17 sinde gördüm ve acı bişey biz sadece 19 unun gecesi değerlendirebildik.
daha çok çok erken ama bende sadece sırt ağrısı yaşıyorum siz bişeyler olmuş mudur bir kerede tutar mı?
bende çok istiyorum Rabb’im isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?