Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

a
peki teşekkür ederim dua edelim inşallah

Tutabilir gönlünü ferah tut benim de sırtım ağırıyo midem hassas ona bağlamak istemiyorum ama olma ihtimali yüksek senin de tutma ihtimali yüksek inşAllahhh gönlümüze göre olurrr

Yaa hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız inşallah güzel haberleri de alırız en kısa zamanda benim de 10 gün var 2 sinde 12. Gün oluyor ondan önce test yapmayacağım diye şartladım kendimi dayanabilirsem bakalım

Ben geçen ay kimyasal yaşadım acaba döngüz bozuldu mu bilmiyorum bu ay kafa dinlicem dedim ovu test falan yapmadım günü bilmiyorum 2 haziranda sökülmüştü ortalama 2 temmuz diye bekliyorum bakalım inşAllahhh çiçeğimmm dayanmak zorundayızzzz ben de test almadım dedim beklicem yoksa testi hemen yapasım geliyo

Ben sizler kadar umutlu değilim 6 aydır korunmuyoruz gebelik yok bat 4 temmuz
Sakınnn öyle düşünme ben evlendim 1 yıl doldu öyle gebelik oldu ovu testi denedin mi bal tarçın çörek otu denedin mi umutsuz düşünme yaaaa

Sakınnn öyle düşünme ben evlendim 1 yıl doldu öyle gebelik oldu ovu testi denedin mi bal tarçın çörek otu denedin mi umutsuz düşünme yaaaa
Yok bal tarcin ve çörekotu denemedim karıştırayım mı yoksa baska bir yeme veya cay seklinde demleme şekli var mı acaba pcos oldugu için bende umutlar yavas yavas tükenmeye baslıyor

Yok bal tarcin ve çörekotu denemedim karıştırayım mı yoksa baska bir yeme veya cay seklinde demleme şekli var mı acaba pcos oldugu için bende umutlar yavas yavas tükenmeye baslıyor
Hayırr bende de var pcos ama pvulasyon ve bu kür denedim tuttu ama maalesef boş ve kimyasal yaşadım artık arda
Regl 2. Günü başla sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yemekten önce ye yumurtlamadan önce bırak 10 gün yedim benim döngün 30 gün olduğu için yumurtlamadan önce bitmişti
10 yemek kaşığı bal 10 silme çay kaşığı tarçın 10 çay kaşığı çörek otu karıştır dediğim gibi ye kuzu ben sabah akşam kocam da sabahları 1 tatlı kaşığı yemişti hatta ve keçi boynuzu özü de yiyodu o

Anladim cok teşekkür ederim ekran fotosunu aldim adetin 2. Günü denemeye baslayacagım eşim biraz akışta hayırlısıysa olur diyor o yemez galiba ama ben yiyeyim cok tesekkür ederim

Anladim cok teşekkür ederim ekran fotosunu aldim adetin 2. Günü denemeye baslayacagım eşim biraz akışta hayırlısıysa olur diyor o yemez galiba ama ben yiyeyim cok tesekkür ederim
Kesinlikle dene ilk benim eşim de yemedi yine de tuttu garibim diyo işe yarar belki ben de yiyim keyfi yedi yanii hahah inşAllahh şifa olur canım

Erkeklerin hepsi öyle benim ki incir kürünü sevmişti onu yedi birde keçiboynuzu pekmezi yedirdim artık yeter diyene kadar yedi

Ay masallah sizlere destekleyici eşlere incir kürünü de arastırayım
İncir kürünü bence sen yeme ben yemedim süt hormonunu artıyor oda gebeliğe engel erkek yiyor onu bi kavonaza incirleri 4 e bölüp dolduruyorsun üstüne geçecek kadar zeytinyağ koyuyorsun o kadar bir kaç gün bekletip yedirebilirsin

Anladim çok tesekkürler bilgiler için eşimi ikna edebilirim umarim
Merhabalar bende Ocak ayında boş gebelik geçirdim düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 güne çıktı doktorum toparlanman 6 ayı bulabilir demişti ben 5.ayda 27.gunde regl oldum şimdi bu ay adetim ne zaman gelecek bilmiyorum 18 inde yumurtladigimi düşünüyorum çünkü o gün şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ertesi gün beyaz akıntı oldu sonra daha da hiç akıntı gelmedi ben 30 unda kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı düşük değer bile olsa son 2 3 gündür regl olmuşum gibi ağrılarım var ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşmiş döllenme oluyor olabilir mi

Merhaba herkese hem bu siteye hem de bu konulara yeni biriyim hatta çoğu şeyi o kadar az biliyorum ki cahilmişim resmen. Çocuk planımız olmadığından ovülasyon, pik günü falan bunlar hakkında doğru düzgün bilgim yoktu şimdi her şeyi öğreniyorum tek tek.

Yazılanları okumak çok tatlı bu arada. Heyecanımız çok güzel ya Rabbim en kısa sürede güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeeee

Benim bat 5 temmuz, hayırlısıyla yeni yeni değerlendirmeye başladık bu yaz Allahın izniyle hamile kalmak çok istiyorum. Tabi gerisi Allah’tan. Ben şimdiden beslenmeye dikkat etmeye başladım takviyelere başladım. Kürlerden de yapmayı düşünüyorum. Hepimiz için çok güzel şeyler olsun inşallah.

Merhaba döllenme oluyordur büyük ihtimalle az daha sabır edelim test yaparız hep birlikte inşallah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…