peki teşekkür ederim dua edelim inşallahZaten pik 17 sindeyse 18 inde yumurtlama olmustur doktorun gordugunu test onaylamis. 17-18-19 uc gun ust uste iliski onerilir bu durumda. Siz sadece 19 da degerlendirmissiniz bunun ise yarayip yaramadigi catlamanin zamanina gore degisir canim. Daha ilk denemenmis bir dahaki ay pik gordugunde o 3 gunu ust uste degerlendrmeye calis
Bence çıkmaz canımm 6 gün önce en azKızlar adete 9 gün kala erken gebelik testi yapsak çıkar mı
Tutabilir gönlünü ferah tut benim de sırtım ağırıyo midem hassas ona bağlamak istemiyorum ama olma ihtimali yüksek senin de tutma ihtimali yüksek inşAllahhh gönlümüze göre olurrrKızlar bende bekleyenlerdenim ama öncelikle bi sorunum var paylaşmak istedim.
Vajinismusu yendim ama hala ilişkilerim ağrılı geçiyor. O nedenle çok fazla ilişkiye giremiyorum.
Bunun için 18 in de doktora gittim doktorum alttan ultrasonla inceledi vs. ve bana yumurtlama zamanın gelmiş dedi ben ise piki 17 sinde gördüm ve acı bişey biz sadece 19 unun gecesi değerlendirebildik.
daha çok çok erken ama bende sadece sırt ağrısı yaşıyorum siz bişeyler olmuş mudur bir kerede tutar mı?
bende çok istiyorum Rabb’im isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
AminnTutabilir gönlünü ferah tut benim de sırtım ağırıyo midem hassas ona bağlamak istemiyorum ama olma ihtimali yüksek senin de tutma ihtimali yüksek inşAllahhh gönlümüze göre olurrr
Yaa hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız inşallah güzel haberleri de alırız en kısa zamanda benim de 10 gün var 2 sinde 12. Gün oluyor ondan önce test yapmayacağım diye şartladım kendimi dayanabilirsem bakalımBen de geçen ay kimyasal iki ay önce de boş gebelik yaşadım inşAllahhh tez zamanda nasip olur sağlıcaklaaa düşünmicem vücudum da kafam da yorgun dedim ama belirti gibi bişiler olunca aklım kayıyor ister istemez yaaaa ama beklicem 8 gün var yaa
Ben geçen ay kimyasal yaşadım acaba döngüz bozuldu mu bilmiyorum bu ay kafa dinlicem dedim ovu test falan yapmadım günü bilmiyorum 2 haziranda sökülmüştü ortalama 2 temmuz diye bekliyorum bakalım inşAllahhh çiçeğimmm dayanmak zorundayızzzz ben de test almadım dedim beklicem yoksa testi hemen yapasım geliyoYaa hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız inşallah güzel haberleri de alırız en kısa zamanda benim de 10 gün var 2 sinde 12. Gün oluyor ondan önce test yapmayacağım diye şartladım kendimi dayanabilirsem bakalım
Sakınnn öyle düşünme ben evlendim 1 yıl doldu öyle gebelik oldu ovu testi denedin mi bal tarçın çörek otu denedin mi umutsuz düşünme yaaaaBen sizler kadar umutlu değilim 6 aydır korunmuyoruz gebelik yok bat 4 temmuz
Yok bal tarcin ve çörekotu denemedim karıştırayım mı yoksa baska bir yeme veya cay seklinde demleme şekli var mı acaba pcos oldugu için bende umutlar yavas yavas tükenmeye baslıyorSakınnn öyle düşünme ben evlendim 1 yıl doldu öyle gebelik oldu ovu testi denedin mi bal tarçın çörek otu denedin mi umutsuz düşünme yaaaa
Hayırr bende de var pcos ama pvulasyon ve bu kür denedim tuttu ama maalesef boş ve kimyasal yaşadım artık ardaYok bal tarcin ve çörekotu denemedim karıştırayım mı yoksa baska bir yeme veya cay seklinde demleme şekli var mı acaba pcos oldugu için bende umutlar yavas yavas tükenmeye baslıyor
Anladim cok teşekkür ederim ekran fotosunu aldim adetin 2. Günü denemeye baslayacagım eşim biraz akışta hayırlısıysa olur diyor o yemez galiba ama ben yiyeyim cok tesekkür ederimHayırr bende de var pcos ama pvulasyon ve bu kür denedim tuttu ama maalesef boş ve kimyasal yaşadım artık arda
Regl 2. Günü başla sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yemekten önce ye yumurtlamadan önce bırak 10 gün yedim benim döngün 30 gün olduğu için yumurtlamadan önce bitmişti
10 yemek kaşığı bal 10 silme çay kaşığı tarçın 10 çay kaşığı çörek otu karıştır dediğim gibi ye kuzu ben sabah akşam kocam da sabahları 1 tatlı kaşığı yemişti hatta ve keçi boynuzu özü de yiyodu o
Kesinlikle dene ilk benim eşim de yemedi yine de tuttu garibim diyo işe yarar belki ben de yiyim keyfi yedi yanii hahah inşAllahh şifa olur canımAnladim cok teşekkür ederim ekran fotosunu aldim adetin 2. Günü denemeye baslayacagım eşim biraz akışta hayırlısıysa olur diyor o yemez galiba ama ben yiyeyim cok tesekkür ederim
Erkeklerin hepsi öyle benim ki incir kürünü sevmişti onu yedi birde keçiboynuzu pekmezi yedirdim artık yeter diyene kadar yediAnladim cok teşekkür ederim ekran fotosunu aldim adetin 2. Günü denemeye baslayacagım eşim biraz akışta hayırlısıysa olur diyor o yemez galiba ama ben yiyeyim cok tesekkür ederim
İncir kürünü bence sen yeme ben yemedim süt hormonunu artıyor oda gebeliğe engel erkek yiyor onu bi kavonaza incirleri 4 e bölüp dolduruyorsun üstüne geçecek kadar zeytinyağ koyuyorsun o kadar bir kaç gün bekletip yedirebilirsinAy masallah sizlere destekleyici eşlere incir kürünü de arastırayım
Tamam bekleyeceğimBence çıkmaz canımm 6 gün önce en az
Merhabalar bende Ocak ayında boş gebelik geçirdim düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 güne çıktı doktorum toparlanman 6 ayı bulabilir demişti ben 5.ayda 27.gunde regl oldum şimdi bu ay adetim ne zaman gelecek bilmiyorum 18 inde yumurtladigimi düşünüyorum çünkü o gün şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ertesi gün beyaz akıntı oldu sonra daha da hiç akıntı gelmedi ben 30 unda kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı düşük değer bile olsa son 2 3 gündür regl olmuşum gibi ağrılarım var ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşmiş döllenme oluyor olabilir miAnladim çok tesekkürler bilgiler için eşimi ikna edebilirim umarim
Merhaba döllenme oluyordur büyük ihtimalle az daha sabır edelim test yaparız hep birlikteMerhabalar bende Ocak ayında boş gebelik geçirdim düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 güne çıktı doktorum toparlanman 6 ayı bulabilir demişti ben 5.ayda 27.gunde regl oldum şimdi bu ay adetim ne zaman gelecek bilmiyorum 18 inde yumurtladigimi düşünüyorum çünkü o gün şeffaf yumurtlama akıntısı geldi ertesi gün beyaz akıntı oldu sonra daha da hiç akıntı gelmedi ben 30 unda kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı düşük değer bile olsa son 2 3 gündür regl olmuşum gibi ağrılarım var ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşmiş döllenme oluyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?