benimde iki kimyasal, bir boş gebelik ve bir düşüğüm var. bir kızım var kızımda bende hemen iğneye başlamıştım. inşallah ikinci bebeğimizi de kucağımıza alırız.Ecopirin 81 lik olanı içiyorum bi ara aspirin 100 olandı ama doktorum 81 lik yeter dedi onu içiyorum ama gebelik düşündüğüm için önlem amaçlı hep içiyorum gebelik öğrenir öğrenmez de hemen iğne benim de üç kimyasal düşüğüm oldu oğlum da adet gününde öğrenmiştim tam ertesi gün gittim iğneye başlamıştık bunda da 7 Temmuz test yapacağım acele etmiyorum hap da kullandığım için rahatım çatlamadan 14 gün sonra olunca kesin sonuç almak istedim sonra varsa inşallah yine doktora hemen inşallah hepimizin vardır sizin ilk çocuk mu olacak
Yaa sizlerede çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin ve de hayırlısıyla yeniden sağlıkla ikincilerimiz de nasip olur beklemedeyimbenimde iki kimyasal, bir boş gebelik ve bir düşüğüm var. bir kızım var kızımda bende hemen iğneye başlamıştım. inşallah ikinci bebeğimizi de kucağımıza alırız.
Ay maşallah allah bağışlasın malesef bugün regli oldum inşallah diğer aya sağlıkla ve kolaylıkla hamile kalırımDoktor 1 yasak dedi ben dinlemedim 3 ayda hamile kaldım kızım 4 yaşında
Amh 2.33 çıktı . Dün yaptırdım bu testi ilk defaBenim Amh’ım düşük,sizde Amh kaç?
Yaş 39 . Geçen sene Temmuz ayında 21. Haftalık iken gebelik zehirlenmesi yaşamaya başlamadım 3 hafta hastanede yattım , bebekte gelişim geriliği başladı benim böbrek ve ciğerlerim etkilenmeye başladı ve acil sezeryan ile alındı. Sonra Ocak ayında tekrar hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum . Ondan önceki kayiplarim 14-15 sene önceydiNe zamandır deniyordunuz kaç yasındasın
Amh çok iyi değil mi,kaç yaşındasınız ki tüp bebeğe yönlendirdiler?Amh 2.33 çıktı . Dün yaptırdım bu testi ilk defa
Yaş 39 . Geçen sene Temmuz ayında 21. Haftalık iken gebelik zehirlenmesi yaşamaya başlamadım 3 hafta hastanede yattım , bebekte gelişim geriliği başladı benim böbrek ve ciğerlerim etkilenmeye başladı ve acil sezeryan ile alındı. Sonra Ocak ayında tekrar hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum . Ondan önceki kayiplarim 14-15 sene
Çok zorlu süreçler geçirmişiniz, inşallah biran önce sağlıkla büyüteceğiniz bir bebişiniz olur, çok geçmiş olsun.Yaş 39 . Geçen sene Temmuz ayında 21. Haftalık iken gebelik zehirlenmesi yaşamaya başlamadım 3 hafta hastanede yattım , bebekte gelişim geriliği başladı benim böbrek ve ciğerlerim etkilenmeye başladı ve acil sezeryan ile alındı. Sonra Ocak ayında tekrar hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum . Ondan önceki kayiplarim 14-15 sene önceydi
39 yaşAmh çok iyi değil mi,kaç yaşındasınız ki tüp bebeğe yönlendirdiler?
Ben 35 yaşındayım ve Amh 0.3 bu nedenle tüp bebek yaptırmam gerekiyor,sizde sorun sadece yaş mı,yaşınıza göre Amh değeriniz çok güzel39 yaş
Evet sorun şu an yaş. Devlet destekli yerler maks 39 yaşına kadar yapıyor. Özel klinikler 43 yaşına kadar yapıyormuş.Ben 35 yaşındayım ve Amh 0.3 bu nedenle tüp bebek yaptırmam gerekiyor,sizde sorun sadece yaş mı,yaşınıza göre Amh değeriniz çok güzel
Allah vermeyince herşey problem oluyor,ben Amh düşüklüğünü 25 yaşında iken öğrendim,yaşım gençti ama yumurta rezervim azdı.Nasip olunca da 45 yaşında gebe de olan oluyor ,Amh 0.2 olanın da bebeği oluyor,bunca uğraşımda gözlemlediğim şey tıpta anlamdıramıyor bu konuları,bize de en güzeli,en sağlıklısı,en hayırlısı ile tez zamanda nasip olur inşallah.Evet sorun şu an yaş. Devlet destekli yerler maks 39 yaşına kadar yapıyor. Özel klinikler 43 yaşına kadar yapıyormuş.
ben test yapmaya devam ediyorum pozıtıf , adetin 3 gün gecikti . ben artk hamileyim diyorum :)Kızlar nasılsınız son durumlar nedir
Bat bugün daha gelen giden yokKızlar nasılsınız son durumlar nedir
test yaptınz mıBat bugün daha gelen giden yok
Bekliyorum
Gariptir bu sabah göğsümde dolgunlul hissettim sıktım süt geldi emzirmeyi keseli oldu baya önceden sıktığımda süt gelmiyordu sizce neden olmuş olabilir adet öncesi hormonlardan mı acaba
Hayır yapmadım pazar gününe kadar beklemek istiyorum tek testim var elimde ailemin yanına geldim riske atmayayım dedim bekleyeyim öyle belli olsun bakalım ama bugün adet olmazsam ihtimal artar gibitest yaptınz mı
Testini atabilir misin canımben test yapmaya devam ediyorum pozıtıf , adetin 3 gün gecikti . ben artk hamileyim diyorum :)
Prolaktin hormunin yüksek olabilir baktır canımBat bugün daha gelen giden yok
Bekliyorum
Gariptir bu sabah göğsümde dolgunlul hissettim sıktım süt geldi emzirmeyi keseli oldu baya önceden sıktığımda süt gelmiyordu sizce neden olmuş olabilir adet öncesi hormonlardan mı acaba
Testini atabilir misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?