Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

benimde iki kimyasal, bir boş gebelik ve bir düşüğüm var. bir kızım var kızımda bende hemen iğneye başlamıştım. inşallah ikinci bebeğimizi de kucağımıza alırız.

benimde iki kimyasal, bir boş gebelik ve bir düşüğüm var. bir kızım var kızımda bende hemen iğneye başlamıştım. inşallah ikinci bebeğimizi de kucağımıza alırız.
Yaa sizlerede çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin ve de hayırlısıyla yeniden sağlıkla ikincilerimiz de nasip olur beklemedeyim

Ne zamandır deniyordunuz kaç yasındasın
Yaş 39 . Geçen sene Temmuz ayında 21. Haftalık iken gebelik zehirlenmesi yaşamaya başlamadım 3 hafta hastanede yattım , bebekte gelişim geriliği başladı benim böbrek ve ciğerlerim etkilenmeye başladı ve acil sezeryan ile alındı. Sonra Ocak ayında tekrar hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum . Ondan önceki kayiplarim 14-15 sene önceydi

Bat 5 gün var sabah test yaptım gene negatif tertemiz test :))) bacağım da kemik kisti var cook ağrım olduğu için kırmızı reçeteli ilaç kullanıyorum ve hamilelik riski vardır diye içemiyorum. O risk ortadan kalksın bari diye sabah test verdim akşama cikicakmis sonuç bakalım. Bari negatifse ilaç icebilirim

Ben 35 yaşındayım ve Amh 0.3 bu nedenle tüp bebek yaptırmam gerekiyor,sizde sorun sadece yaş mı,yaşınıza göre Amh değeriniz çok güzel
Evet sorun şu an yaş. Devlet destekli yerler maks 39 yaşına kadar yapıyor. Özel klinikler 43 yaşına kadar yapıyormuş.

Evet sorun şu an yaş. Devlet destekli yerler maks 39 yaşına kadar yapıyor. Özel klinikler 43 yaşına kadar yapıyormuş.
Allah vermeyince herşey problem oluyor,ben Amh düşüklüğünü 25 yaşında iken öğrendim,yaşım gençti ama yumurta rezervim azdı.Nasip olunca da 45 yaşında gebe de olan oluyor ,Amh 0.2 olanın da bebeği oluyor,bunca uğraşımda gözlemlediğim şey tıpta anlamdıramıyor bu konuları,bize de en güzeli,en sağlıklısı,en hayırlısı ile tez zamanda nasip olur inşallah.

Kızlar nasılsınız son durumlar nedir
Bat bugün daha gelen giden yok
Bekliyorum
Gariptir bu sabah göğsümde dolgunlul hissettim sıktım süt geldi emzirmeyi keseli oldu baya önceden sıktığımda süt gelmiyordu sizce neden olmuş olabilir adet öncesi hormonlardan mı acaba

test yaptınz mı

Prolaktin hormunin yüksek olabilir baktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…