insallah artık pazartei ve ya çarşamba vermek istiyorum dayanablirsemMaşallah canım evet bayağı bariz belli kan ne zaman vereceksin
İnşallah canım hayırlısı olsuninsallah artık pazartei ve ya çarşamba vermek istiyorum dayanablirsem
Evet olabilir nette öyle çıkıyor şaşırdım bendeProlaktin hormunin yüksek olabilir baktır canım
Prolaktin yüksekliği gebeliği önlüyor,ihmal etmeyin.Evet olabilir nette öyle çıkıyor şaşırdım bende
Annemin de hep böyleymiş dört çocuğu var şaşırdım geçen dahiliye de bütün değerlerine baktırdım yani baktıralı iki hafta oldu ancak bir sorun yoktuProlaktin yüksekliği gebeliği önlüyor,ihmal etmeyin.
Evet sür gelipte prolaktinin normal çıkması değişik olmuş,gerçi bende de prolaktin yüksek ama hiç süt gelmedi :)Annemin de hep böyleymiş dört çocuğu var şaşırdım geçen dahiliye de bütün değerlerine baktırdım yani baktıralı iki hafta oldu ancak bir sorun yoktu
Valla anlamadım hamile çıkarsam hamilelik belirtisi diyeceğim yaniEvet sür gelipte prolaktinin normal çıkması değişik olmuş,gerçi bende de prolaktin yüksek ama hiç süt gelmedi :)
artık tamam bence deMaşallah çok güzel,tertemiz net bir şekilde en güzelinden bir pozitif.Artık hamileyim de zaten
Yapay zekaya sordum şöyle diyor yakın zamanda emzirme sonlandırıldığı için değişen hormonlar hemen süt kanallarını tetikleyebilir gebelik sinyali dediHamile çıksanız da bu kadar erken süt gelmesi de değişik olur,Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah.
Ben de bugün tekrar kan verdim beta Hcg 1933 çıktı. Şimdi kese görmeyi ve kalp atışını bekleyeceğim.Kızlar nasılsınız son durumlar nedir
YAAA ÇOK GÜZEL MAŞALLAHBen de bugün tekrar kan verdim beta Hcg 1933 çıktı. Şimdi kese görmeyi ve kalp atışını bekleyeceğim.
Teşekkür ederim bence sen de kan versen yüksek çıkacakYAAA ÇOK GÜZEL MAŞALLAH
valla zor duruyprum en azından hafta basına kadar sabretsemTeşekkür ederim bence sen de kan versen yüksek çıkacak
Bir şey kalmadı zaten hafta sonu su gibi geçervalla zor duruyprum en azından hafta basına kadar sabretsem
inşallah bu kadar pozıtıften sonra negatof cıkmazBir şey kalmadı zaten hafta sonu su gibi geçer
ARTIK ADET BELİRİTLERİM BİTTİ ZATEN DİĞER BELİRTİLER DURUYOR NORMAL GÖGÜSLERİM AYNI DOLGUNLUK KOKUHASASİ DEVAM EDIYOR BEKLEMEDEYIM HAFTA BASI VERECEĞİM ARTIK NE OLURSA HAKKIMIZDA HAYIRLISISanmıyorum olumlu düşün hissediyorsundur zaten kendin de farklı bir şeyler olduğunu. Bu arada ben de hala idrar testi yapıyorum. Eşimden gizli gizli duruyor mu orada mı diye. Herhalde her şey düzgün gidince içimiz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?