Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Maşallah çok güzel,tertemiz net bir şekilde en güzelinden bir pozitif.Artık hamileyim de zaten

Annemin de hep böyleymiş dört çocuğu var şaşırdım geçen dahiliye de bütün değerlerine baktırdım yani baktıralı iki hafta oldu ancak bir sorun yoktu
Evet sür gelipte prolaktinin normal çıkması değişik olmuş,gerçi bende de prolaktin yüksek ama hiç süt gelmedi :)

Hamile çıksanız da bu kadar erken süt gelmesi de değişik olur,Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah.

Hamile çıksanız da bu kadar erken süt gelmesi de değişik olur,Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah.
Yapay zekaya sordum şöyle diyor yakın zamanda emzirme sonlandırıldığı için değişen hormonlar hemen süt kanallarını tetikleyebilir gebelik sinyali dedi
3 aydan fazladır kestim emzirmeyi ve süt tamamen kesilmişti ara ara kontrol ediyordum
Banada mantıklı geldi

Sanmıyorum olumlu düşün hissediyorsundur zaten kendin de farklı bir şeyler olduğunu. Bu arada ben de hala idrar testi yapıyorum. Eşimden gizli gizli duruyor mu orada mı diye. Herhalde her şey düzgün gidince içimiz rahatlar

ARTIK ADET BELİRİTLERİM BİTTİ ZATEN DİĞER BELİRTİLER DURUYOR NORMAL GÖGÜSLERİM AYNI DOLGUNLUK KOKUHASASİ DEVAM EDIYOR BEKLEMEDEYIM HAFTA BASI VERECEĞİM ARTIK NE OLURSA HAKKIMIZDA HAYIRLISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…