Yapay zekaya sordum şöyle diyor yakın zamanda emzirme sonlandırıldığı için değişen hormonlar hemen süt kanallarını tetikleyebilir gebelik sinyali dedi
3 aydan fazladır kestim emzirmeyi ve süt tamamen kesilmişti ara ara kontrol ediyordum
Banada mantıklı geldi
Ayy maşallahBen de bugün tekrar kan verdim beta Hcg 1933 çıktı. Şimdi kese görmeyi ve kalp atışını bekleyeceğim.
Ben de bugün idrar testi yapsam mı, kan vermedim bekleyeceğim dedim ama merak da ediyorum yine pozitif çıkacak mıARTIK ADET BELİRİTLERİM BİTTİ ZATEN DİĞER BELİRTİLER DURUYOR NORMAL GÖGÜSLERİM AYNI DOLGUNLUK KOKUHASASİ DEVAM EDIYOR BEKLEMEDEYIM HAFTA BASI VERECEĞİM ARTIK NE OLURSA HAKKIMIZDA HAYIRLISI
bende vermek istiyorum eşim pazartesi verelim diye ısrar edıyor kırmakta istemiyorum ama cok heycanlıyımBen de bugün idrar testi yapsam mı, kan vermedim bekleyeceğim dedim ama merak da ediyorum yine pozitif çıkacak mıAnlıyorsunuzdur beni
İdrar yaptım hemen belirdi bu seferbende vermek istiyorum eşim pazartesi verelim diye ısrar edıyor kırmakta istemiyorum ama cok heycanlıyım
Ay artık cok net maşallah maşallahİ
İdrar yaptım hemen belirdi bu sefer
Rabbim şu yaşadığımız mutluluğu buradaki herkese yaşatsın inşallahAy artık cok net maşallah maşallah
Dularım sizinle, güzel haberlerle inşallahHepinize maşallah kızlar bana da dua edin inşallah bende yarın sabah yapicam ilk.idrarla test inşallah bende poztif görürüm diğer testlerin azizligine ugramam inşallah
Amin canım amin çok dua edin bizeRabbim şu yaşadığımız mutluluğu buradaki herkese yaşatsın inşallah
İnanın hep ediyorum, hepimiz yoldaş olduk bu grupta. Güzel haberlerinizi duyana kadar edeceğizAmin canım amin çok dua edin bize
hangi marka testle yaptınızKızlar benim bat bugün ama daha gelen giden yok pazar günü çatlamanın 9. Günü kan negatifti biraz önce dayanamadım bir ihtimal diye test yaptım o da negatif ama hiç regl olacak gibi değilim
B-good diye bir marka vardı elimde kaset testhangi marka testle yaptınız
kaset testler bazen adetten sonra belli ediyor 2 gün beeklesen yada kanda kesin sonuc cıkar yaB-good diye bir marka vardı elimde kaset test
Yaşayan bilir,halimizi en iyi anlayarsınız bu nedenle yürekten dua ettiğinize eminim,çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.İnanın hep ediyorum, hepimiz yoldaş olduk bu grupta. Güzel haberlerinizi duyana kadar edeceğiz
Pazara kadar bekleyeyim bakalım pazar veririm olmazsam hep düzenlidir döngüm aslında gecikme olmaz normalde ama stresten de gecikmiş olabilirkaset testler bazen adetten sonra belli ediyor 2 gün beeklesen yada kanda kesin sonuc cıkar ya
Sizlerden deYaşayan bilir,halimizi en iyi anlayarsınız bu nedenle yürekten dua ettiğinize eminim,çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?